Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

QUOTE(Saulės-Siela @ 2007 09 30, 22:01)
žinot,maudaus sau,isipylus vanilės vonios putų,ir šast čia mintis "Vaniliniai sausainiukai" .. Shalimar.. iš tikro,tarsi burtas skamba iš pasakos.
Užsibūriau net neuosčius...

įtariu tiks jis man,nes saldėsiai,ir rytietiški kvapai mane glosto.
Šypt  smile.gif

lauksim komentaru kai pauostysi, bek ryt i kristiana
Papildyta:
http://www.kristiana...gamintojo_id=12
dar niekas nieko nepaminejo apie situos.......
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 09 30, 22:09)
lauksim komentaru kai pauostysi, bek ryt i kristiana
Papildyta:
http://www.kristiana...gamintojo_id=12
dar niekas nieko nepaminejo apie situos.......

jei tik spėsiu į Kristianą,tai būtinai.Bijau net,kad neišlauksiu gimtadienio.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 09 30, 22:50)
Dolce Vita, šauni tema, ačiū tau 4u.gif tokios mielos diskusijos įsivažiavo gathering.gif

Ačiū Soir, labai malonu girdėti. 4u.gif
prisiskaičius jūsų apibūdinimų taip ir užėjo noras dar kartą eiti "apsiuostyti" Guerlain - nes pati šio gamintojo atžvilgiu kol kas neturiu labai tvirtos nuomonės rolleyes.gif žinoma gaila, kad LT jų gan mažoka, palyginus kiek apskritai yra sukurta, jei būtų daugiau gal ir tą Guerlain'išką natą pagauti būtų lengviau, bet reiks pasistengti, gal ir dabar pavyks ax.gif

Tikrai kad mažoka LT jų. unsure.gif
Iš savo pusės galiu pasakyti ką esu bandžius:

Samsara EDT ir EDP
Shalimar EDT, EDP ir Shalimar Light
Champs Elysees EDT
L'Instant EDT ir EDP
L'Instant Magic EDP ir Parfum
Insolence EDT ir Parfum
Mitsouko EDT
L'Heure Bleue (Viln.Didž.Kristianoje, neprisimenu kas ten buvo, EDP ar EDT... g.gif )
Aqua Alegoria Anisia Bella
Aqua Alegoria Mentafollia
Aqua Alegoria Orange Magnifica

QUOTE(Minerva @ 2007 09 30, 22:53)
Pavyks. Pabandyk pauostyti Shalimar, Champes Elysees ir Samsara - rasi smile.gif

drinks_cheers.gif Aš dar ir Insolence bei Mitsouko ją gerai jaučiu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 30 rugsėjo 2007 - 22:26
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 09 30, 22:12)
Ačiū Soir, labai malonu girdėti. 4u.gif

Tikrai kad mažoka LT jų. unsure.gif
Iš savo pusės galiu pasakyti ką esu bandžius:

Samsara EDT ir EDP
Shalimar EDT, EDP ir Shalimar Light
Champs Elysees EDT
L'Instant EDT ir EDP
L'Instant Magic EDP ir Parfum
Insolence EDT ir Parfum
Aqua Alegoria Anisia Bella
Aqua Alegoria Mentafollia
Aqua Alegoria Orange Magnifica
drinks_cheers.gif Aš dar ir Insolence bei Mitsouko ją gerai jaučiu. ax.gif

o edp nuo edt skiriasi pats kvapas? nes as tik siandien suzinojau kad chanelio coco mademoiselle skiriasi ir dabar kristianos psl paziurejau chanel chance irgi skiriasi sudetis edt nuo edp .....
kas geriau butu samsara edt ar edp? galvoju kad edt pradziai , nes kvapas ne toks insensyvus..
o visus kvepalus esi turejusi, bandziusi ant saves ar siaip tiesiog uosciusi?
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 09 30, 22:29)
o kur ju rasti pasiskaityti?

Kai kurias kvepalų sukūrimą įkvėpusias istorijas, bei idėjas galima rasti čia 4u.gif
Atsakyti
wow koks fainas puslapiukas....o kiek ten kvepalu.. o lietuvoj tik tiek atvezta.......
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 09 30, 23:16)
o edp nuo edt skiriasi pats kvapas?
kas geriau butu samsara edt ar edp? galvoju kad edt pradziai , nes kvapas ne toks insensyvus..
o visus kvepalus esi turejusi, bandziusi ant saves ar siaip  tiesiog uosciusi?

Esu bandžius, kai kuriuos ne vieną kartą, o pati turiu tik keletą iš jų savo miniukų kolekcijoje. Ant odos nevisus bandžiau. Mažiausiai pažįstama su Aqua Alegorijomis, mat labai mažai kur jų yra... blush2.gif Ir L'Heure Bleue teko kol kas tik kartą pabandyt, ir tik ant lapelio. ax.gif
Dėl koncentracijų - verta bandyt abu variantus. Šiaip, man asmeniškai Samsara EDP variantas labiau prie širdies, užtai kad man jos bazinės natos labiau patinka, o jos čia ryškesnės ir šiltesnės, o EDT man kažkaip pasirodė, kad kvapas ilgiau užsilaiko ties pradinėmis natomis, daugiau aitrumo jaučiasi. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 09 30, 22:37)
Esu bandžius, kai kuriuos ne vieną kartą, o pati turiu tik keletą iš jų savo miniukų kolekcijoje. Ant odos nevisus bandžiau. Mažiausiai pažįstama su Aqua Alegorijomis, mat labai mažai kur jų yra... blush2.gif Ir L'Heure Bleue teko kol kas tik kartą pabandyt, ir tik ant lapelio. ax.gif
Dėl koncentracijų - verta bandyt abu variantus. Šiaip, man asmeniškai Samsara EDP variantas labiau prie širdies, užtai kad man jos bazinės natos labiau patinka, o jos čia ryškesnės ir šiltesnės, o EDT man kažkaip pasirodė, kad kvapas ilgiau užsilaiko ties pradinėmis natomis, daugiau aitrumo jaučiasi. ax.gif

as galvojau galvojau gal per ebay siustis miniuku rinkinuka...bet pagailo pinigeliu...db samsaros noriu....siulo 100ml testeri uz 150lt edp, 30ml edt-90lt.... bet kazkaip pradziai galvoju apie mazesni kieki....juolab, kad ne kasdien kvepinciausi......
Atsakyti
Dar apie Guerlain kvepalus, jų koncentracija, sudedamasias dalis galima rasti informacijos oficialiame Guerlain puslapyje 4u.gif

Be to tame pačiame puslapyje yra toks testas ( jau buvom kalbėję apie jį kvepalai12 skyrelyje), kurį Guerlain siūlo norint nusistatyti savo aromato tipą ir nurodo keletą iš savo kvapų, kurie jums tiktų: smile.gif
Kairėje pusėje yra užrašas: Find your own Guerlain click here, ant jo paspausti, atsidaro langas, kuriame reikia paspausti Discover your fragrance, tada atsidaro naujas langas, apačioje dešinėje paspausti To discover your fragrance: Click here. Tada atidaro tokį testuką, į kurio klausimus reikia atsakinėti. Atsakote į klausimą ir spaudžiate submit, ir t.t., kol atsakot į visus ir sužinot rezultatą. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Indijaa @ 2007 09 30, 23:44)
...db samsaros noriu....siulo 100ml testeri uz 150lt edp, 30ml edt-90lt.... bet kazkaip pradziai galvoju apie mazesni kieki....juolab, kad ne kasdien kvepinciausi......

Labai geros kainos, tikrai verta. bigsmile.gif O dėl kiekio, tai pradžiai aišku, gal ir geriau nuo mažesnio pradėti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 30 rugsėjo 2007 - 23:04
aha! sakot, kad samsarą arba myli, arba nekenti. nu nžn, aš gal ne tokia kategoriška, bet man jie per vidurį. įdomūs kvepalai, bet kad labai žavėtų, tai nepastebėjau. beje, visiškai sutinku, kad jie ne žiemai. man atrodo, jie ypač tinka darganotoms vasaros dienoms ir gal rudeniui. jaučiasi aštrumas ir toks šildantis muiliukas ax.gif
Atsakyti
Dar vieną puslapį atradau. mirksiukas.gif
Šiek tiek istorijos apie seniausius Guerlain kvepalus, Guerlain šeimos medis ir kt. 4u.gif
www.toutenparfum.com

O čia prie tos pačios Samsara ir Shalimar temos, biggrin.gif reklaminiai filmukai:

Samsara

Shalimar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 30 rugsėjo 2007 - 23:38
Shalimar eau de cologne,ar kvapas skirtusi nuo EDP ir EDT ? ax.gif Noreciau juos pabandyti,bet vis bijau aklai pirkti.....
Atsakyti