QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 01, 16:33)
as siandien irgi apuosciau

ir vis dar svaigstu nuo Insolence

o Samsara visiskai nepatiko

ir man jie nepanasus
Sutinku su VILTE20, tik... kaip čia pasakius... atvirkščiai

- man Samsara su Insolence irgi visai nepanašūs, bet Samsara patinka, o Insolence - nesikvėpinčiau, net jei dykai visą kibirą gaučiau

(turiu mėginuką... gal kuriai Guerlain'istei labai reikia?).
Vakar ir šiandien, įkvėpta temos, "pasikartojau" Samsara, Mitsouko ir Aqua Allegoria Winter Delice. Pastaroji - man truputį per saldi, bet vis tik geras, šiltas kvapas. Gal ir kalėdiškas, bet ne apsnigto spygliuočių miško, o kalėdų šventės namuose - džiugus, jaukus, šildantis, labiau pyragais ir ant eglutės degančiom žvakutėm negu pušim ar eglėmis dvelkiantis...
Samsara... ak... "mano" kvapas - aštrokas, sodrus, su prieskonių nata. Buvo kalba apie jį ir Shalimar - kuris labiau žiemai, kuris rudeniui. Na, nesuprantu aš to skirstymo, bet pasakyčiau taip - Shalimar šildo kaip prikūrentas kambarys, atėjus iš žvarbaus lauko oro, o Samsara - kaip laužas... Kita vertus, man Samsara tinka ir vasarai - karštos dienos vakarą, kai norisi apsirengt skaisčiai raudoną suknią , gert vyną ir šokt visą naktį... O Shalimar - na, geras, bet tik tiek (matyt, man per daug vanilės).
Mitsouko - kiekvieną kartą jie man kitaip kvepia... Stebinantys... nepagaunu, kokia nata juose mane taip kabina. Cinamono dvelksmas? Benzojinė derva? O pradžioj - sausų, švarių kelio dulkių kvapas (taiklus Minervos pastebėjimas), sumišęs su toli žydinčiais sodais. Švelnesnis, ramesnis už Samsarą... bet irgi toks savotiškas, su niekuo nesupainiojamas... Bazinės natos - subtilesnės už Samsaros (ir man labiau patinkančios... o viršutinės - labiau patinka Samsaros)
O kiek dar reikėtų išbandyt... Įsivaizduoju iš aprašymo, kad Jardins de Bagatelle, Jicky, visokie L'Instant'ai, Parure, Quand Vient la Plue turėtų man patikt... Dar norisi visokių Aqua Allegoria (negaliu pamiršt Lilia Bella... reikėjo nepašykštėt ir pirkt... bet niekad neperku kvepalų taip "ant smūgio", tai ir susilaikiau...)
Baigta, įpuoliau į "guerlainizmo" liūną. Priminkit to... kaip jis ten... Priklausomybės ligų centro adresą