as visai nepykstu,nes ne pikciurna
.Siandien neiskentusi nuejau pas gydytoja,deje pasirodo,kad nuo ziedo.O priezastis tame,kad as nesenai baigiau gerti vaistus,kurie buvo skirti sanariu gydymui ir pasirodo,kad jie buvo su hormonais.Gydytoja pasake,kad tai reakcija i per dideli hormonu kieki organizme.O siap buvo juokinga isgirst jusu nuomones
QUOTE(delfine @ 2007 12 19, 21:48)
as visai nepykstu,nes ne pikciurna
.Siandien neiskentusi nuejau pas gydytoja,deje pasirodo,kad nuo ziedo.O priezastis tame,kad as nesenai baigiau gerti vaistus,kurie buvo skirti sanariu gydymui ir pasirodo,kad jie buvo su hormonais.Gydytoja pasake,kad tai reakcija i per dideli hormonu kieki organizme.O siap buvo juokinga isgirst jusu nuomones 
va cia tai geras o tai ginekologe skirdama kontraceptine priemone nepasidomejo ka tu gerei?
QUOTE(Saga @ 2007 12 20, 08:50)
va cia tai geras o tai ginekologe skirdama kontraceptine priemone nepasidomejo ka tu gerei? 
tai va ,kad nepasidomejo
QUOTE(delfine @ 2007 12 20, 10:50)
tai va ,kad nepasidomejo
,beje as manau,kad ne visoms ginekologems rupi,nes jos reklamuoja tai uz ka gauna pinigeliu is tu firmu
o paciai ir nedasuto kokius vaistus geri ir su kuo ju negalima daugiau ar maziau naudoti ir pan., nieks uz pacia nepasirupins jei ka
QUOTE(BloodBlondie @ 2007 12 20, 13:14)
o paciai ir nedasuto kokius vaistus geri ir su kuo ju negalima daugiau ar maziau naudoti ir pan., nieks uz pacia nepasirupins jei ka 
ten nebuvo parasyta,kad negalima kontraceptiku,tai as net neitariau,kad gali taip nutikti
reikejo ne kontraceptiku ieskot o suderinamumo su kitais hormoniniais preparatais, juk visas reikalas situose nelemtuose hormonuose
bet nieko, gyveni zmogau ir mokaisi ir dazniausiai ant savo kailiaus
QUOTE(BloodBlondie @ 2007 12 21, 09:09)
reikejo ne kontraceptiku ieskot o suderinamumo su kitais hormoniniais preparatais, juk visas reikalas situose nelemtuose hormonuose
bet nieko, gyveni zmogau ir mokaisi ir dazniausiai ant savo kailiaus 
tai va zmogus visa gyvenima mokais ir vistiek
Pavelavau daugau nei 12 val KZ isidet
as jau po pirmo ziedo naudojimo... Raudonoji armija pradejo puolima ketvirta diena po issiemimo
Be skausmu, viskas ramiai praejo, tik kad "potvynis" buvo
Isidejau jau antra ir dziaugiuos
Tik kad nzn ar cia susije ar ne, bet nuotaikos mano tai
visas pasaulis nusidaze tamsiom spalvom, nieko nenoriu, depresucha uzpuole juoda
Nors atrodo viskas turetu but
Isidejau jau antra ir dziaugiuos
Tik kad nzn ar cia susije ar ne, bet nuotaikos mano tai
visas pasaulis nusidaze tamsiom spalvom, nieko nenoriu, depresucha uzpuole juoda
QUOTE(chimera @ 2007 12 28, 16:02)
Aš ir
Ir manau reiks savaite naudot papildomas apsisaugojimo priemones, o žiedą išsiimti tada kaip ir pagal seną savo grafiką, t.y po 3 savaičių. Čia aš pati taip galvoju, kaip manot ar gerai?
QUOTE(inore @ 2008 01 10, 00:36)
Aš ir
Ir manau reiks savaite naudot papildomas apsisaugojimo priemones, o žiedą išsiimti tada kaip ir pagal seną savo grafiką, t.y po 3 savaičių. Čia aš pati taip galvoju, kaip manot ar gerai?
Tai va, as ir dabar galvoju,kada issiimt, ar pagal ta laika, kada turejau isidet, ar pagal ta laika, kada istikruju isidejau
Sveikutės
As irgi prdėjau naudoti šitą žiedą, kol kas aš jo nejaučiu, su vyru dar neišbandėm
, tikiuosi ir jis nieko nepajus , Jūs man dabar paaiškinkir , ar aš gerai įsidėjau, nes kai įkišu pirštą tai aš jį jaučiu ir dar jei įsidėjau 01. 09 23 val. tai kada man jį išsiimti
, 29d. tą valandą, ar teisingai paskaičiavau
As irgi prdėjau naudoti šitą žiedą, kol kas aš jo nejaučiu, su vyru dar neišbandėm