Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Ninkasi @ 2008 01 17, 21:01)
sveikos mergaites,
na ir as noriu prisijungti prie jusu kompanijos pradeti vartoti KZ tik dabar galvoju ar jis irgi yra hormoninis, nes nežinaukodel bet nutraukti KTmano veido oda pasikeite atsirado visokiu spuogeliu ;( tai taip piktapasidare sakes  doh.gif  doh.gif tai kaip is pasisakytu komentaru supratau kad jis irgi itakoja oda?? g.gif  g.gif tai gal tu spuogeliu nebeliks

beje, spuogeliu, berimu ir kitokiu odos problemu gali buti ne tik nuo KZ ar kitokiu kontraceptiniu priemoniu.Spuogeliai gali atsirasti nuo netinkamos mitybos, oro salygu ir dar biesas zino ko, kad ir streso pvz.
Kontraceptines priemones yra individualus dalykas ir nepabandes nezinosi, nieks tau kategoriskai neatsakys, kad KZ tau tiks ar netiks tongue.gif Man pvz spuogeliu naudojant KZ sumazejo smile.gif
Atsakyti
man ir patinka KZ,jokių šalutinių požymių thumbup.gif
tik jis man pareina į priekį, tai kažkaip bijau kad neiškristų lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man ir atrodo kad pasislenka į prieki, bet niekada neiškrito dar, tik kartą kai traukiau tamponą, bet kaip parašyta intrukcijoj nuploviau drungnu vandeniu ir įsidėjau atgal. ax.gif
Atsakyti
man ir patinka KZ, is pradziu nejauciau jokiu salutiniu poveikiu, bet buvau porai menesiu nutraukusi jo vartojima,ir nezinau ar cia sutapimas ar kaip, bet vel pradejus vartoti, po gero menesio pradejo mausti krutine g.gif
Atsakyti
QUOTE(klejute @ 2008 01 19, 19:31)
man ir patinka KZ, is pradziu nejauciau jokiu salutiniu poveikiu, bet buvau porai menesiu nutraukusi jo vartojima,ir nezinau ar cia sutapimas ar kaip, bet vel pradejus vartoti, po gero menesio pradejo mausti krutine g.gif

Pasijutau kaip "žinovė" biggrin.gif vien tik į klausimukus atsakinėju. ax.gif
Aš manau tau žiedo poveikis pasireiškė kaip ir daugumai merginu, vienom padaugėja išskyru, kitom krutine maudžia dar ktom sumažėje potraukis. Mano patarimas, jei nejausi kitų pojučių tai gali drčsiai naudot toliau, o jei kas nutiktu blogiau, būtina kreiptis pas daktarą. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
as taip pat jau 1.5 metu naudoju KZ. ir nesiskundziu smile.gif nors kaip ir daugumai, pirma menesi vis tepliojo ir tepliojo, galvojau, kad gal issiimt.. bet prakentejau ir dabar gerai smile.gif salutiniu poveikiu kaip ir nesijaucia jokiu. o del jo jautimosi, tai kaip kada pavyksta ji isikisti.. smile.gif budavo, kad ir pasmunka zemyn, kad jaucias, bet tada pataisydavom ir mums jis problemu dideliu nesukeldavo.. kai buvau paskutini karta pas ginekologe(kai paskutinius kelis menesius turedavau aplankyti keleta vaistiniu, jog gauciau be recepto, pagaliau prisiruosiau ir pas gin uzsiregistruoti... smile.gif ), ji paaiskino, kaip reikia kisti, kad uzmautum zieda ant gimdos kaklekio smile.gif tikriausiai pavyko, nes vyras sako, kad nesijaucia smile.gif
o del to recepto, kol jo dar neturejau (o isigijau tik sausi)tai jei papuldavo jauna vaistininke, tai niekada neparduodavo schmoll.gif pykdavau ant ju, nes galvoju, kad jos pacios vargu ar turi tuos receptus... g.gif na bet dabar 6 menesius galesiu drasiai eiti i bet kuria vaistine ax.gif
o del to, kad privalomi receptai, man atrodo, jok ne tokia ir didele nauda, nes kai nueini pas gin, pasakai kokius kontraceptikus naudojai, tokiems ir israso. gi nemanau, kad atlieka kazkokius tyrimus, kuriais nustato, butent kurie tau tinkami (na bent man taip nebuvo) as isivaizduoju, kad siulo tuos, kuriuos ta gydytoja reklamuoja. ir jei tau netiks labai, kita karta kai nueisi, gal pasiulys kitus.. bet vistiek isivaizduoju, kad bandymo metodu.. ar buvo kuriai, kad dare kazkokius tyrimus? kaip parenka tuos kontaceptikus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritad @ 2008 01 21, 08:12)
ginekologe(kai paskutinius kelis menesius turedavau aplankyti keleta vaistiniu, jog gauciau be recepto, pagaliau prisiruosiau ir pas gin uzsiregistruoti... smile.gif ), ji paaiskino, kaip reikia kisti, kad uzmautum zieda ant gimdos kaklekio smile.gif tikriausiai pavyko, nes vyras sako, kad nesijaucia smile.gif

kazko nesuprantu blink.gif ant gimdos kaklelio??? tiksliai?? blink.gif
Atsakyti
As ir KZ naudojau kokia puse metu, labai patiko. Po to padariau menesi pertrauka ir vel isidejau (per menesines), bet ziuriu, kad man praejo menses ir po dienos vel is naujo prasidejo blink.gif blink.gif blink.gif pasiziurejau - ogi ziedo nebera! Iskrito tikriausiai su tamponu ir klozeta, net nepajutau.... doh.gif doh.gif Dabar geriu KT, atia ziedukui.
Atsakyti
na man taip ginekologe sake, kad ant kaklelio reik taikyt uzmaut... tipo tada jis ten gerai prisitaiko ir nenusmunka smile.gif
Atsakyti
as nelabai isivaizduoju kaip KZ galima ant gimdos kaklelio uzmauti g.gif arba mes ne apie ta pati KZ kalbam rolleyes.gif
Atsakyti
na ne "ant", gal tiksliau "prie" g.gif nzn, man taip sake.. blush2.gif

beja, norejau paklausti, ar jus papildomai saugotes per 7 dienu pertrauka?(na aisku as nekalbu apie laika per pacias menesines, bet gi dar pora dienu paprastai buna, kai nera nei men, nei ziedo ax.gif ).. lyg ir turetu apsaugoti tas 7 dienas, kai ziedo nera, bet mes vistiek prez dar naudojam.. gal ir be reikalo... ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritad @ 2008 01 24, 07:35)
na ne "ant", gal tiksliau "prie"  g.gif  nzn, man taip sake..  blush2.gif

beja, norejau paklausti, ar jus papildomai saugotes per 7 dienu pertrauka?(na aisku as nekalbu apie laika per pacias menesines, bet gi dar pora dienu paprastai buna, kai nera nei men, nei ziedo  ax.gif ).. lyg ir turetu apsaugoti tas 7 dienas, kai ziedo nera, bet mes vistiek prez dar naudojam.. gal ir be reikalo... ? g.gif

kiek as skaiciau ir supratau tai saugotis 7 dienas papildomai reikia, kai isidedi KZ pati pirma karta, o paskui nebereikia. As papildomai nesisaugau ir viskas normaliai smile.gif
Atsakyti