Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(vixen @ 2008 01 03, 22:27)
nes mane aikstelej tai moke pasukus visus parkavimus

mane irgi mokino pasukus, tik ta paskutini kur prie bortelio tai mokino sustot lygiaigreciai gaireliu unsure.gif
Atsakyti
o mane mokino tik tiesiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 03, 22:34)

cia man atrodo kiekvienas instruktorius kitaip mokina g.gif nes esu girdejusi kad kitus tiesiai mokina, bet kai pasakiau savajam tai sake - darysi taip kaip reikia blink.gif nu tai ismokau kaip jis liepe blush2.gif
Atsakyti
Šiaip mane tai mokė sustoti lygiagrečiai gairelėms, bet mano vyras tai statosi biškiuką įstrižai kairiau biggrin.gif

čia tiesiog kaip kam patogiau ax.gif

o iš tikrųjų įstrižiau sustojus patogiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 03 sausio 2008 - 22:40
vienam psl maciau kad lygiagreciai stato tai ir suabejojau ar mane gerai mokino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 03, 22:34)

Mane irgi. g.gif
Atsakyti
Sveikutes,perskaiciau visus aprasytus parkavimus,bet visgi dar noriu pasitikslint del istrizo ir stataus,neperpratau blush2.gif
taiva istriza as taip supratau:
1.sustoji nuo tariamos masinos apie 1metra,kad gairele butu ties soniniu lango remu,kur yra mazas trikampis langiukas lygiagreciai.
2.Isijungiu atbulini ir letai vaziuojant susuku vaira i desine?
3.Vaziojant ziuriu i desini veidrod. kad neuzvaziuot ant baltu liniju, bet neaisku iki kiek ivaziuot? blush2.gif
4.Atsuku vaira 1.5 karto(t.y tiesinu vaira)
5.ir toliau atbuliniu vaziuoju kol masinos priekis bus uz gaireliu,bet ne iki galo kad nenuversti gale esanciu gaireliu.

o kaip su staciu parkavimu? kiek pamenu masina reiktu pasistatyt nuo gaireliu mazdaug 1.5 metro, i kuria puse sukti vaira?

Gal kur apsirikau? prasau patikslinkit ax.gif
Atsakyti
Vaira reikia sukti i ta puse,i kuria vaziuoji.Ir svarbiausia ziureti pro veidrodelius kaip masina eina ,jei matai,kad kliudysi ko nereikia-sustoji ir pasitaisai. Labai geras pratimas galinio vaizdo suvokimui-pasivazineti atbuliniu gyvatuke kur nors aiksteleje limonado butelius susistacius,atstumas tarp butelaiciu-masinos ilgis plius dar du metrai.Vazineji kol gaunasi,o paskui jau be problemu issilaikysi ir nereiks sukti galvos kokiu ten atstumu sustot ir ka pamatyt ir kiek kartu vaira susukt,viskas savaime gausis mirksiukas.gif
O as ryt meginsiu be uzsirasymo regitra sturmuoti,teorija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2008 01 07, 15:19)
Sveikutes,perskaiciau visus aprasytus parkavimus,bet visgi dar noriu pasitikslint del istrizo ir stataus,neperpratau  blush2.gif
taiva istriza as taip supratau:
1.sustoji nuo tariamos masinos apie 1metra,kad gairele butu ties soniniu lango remu,kur yra mazas trikampis langiukas lygiagreciai.
2.Isijungiu atbulini ir letai vaziuojant susuku vaira i desine?
3.Vaziojant ziuriu i desini veidrod. kad neuzvaziuot ant baltu liniju, bet neaisku iki kiek ivaziuot? blush2.gif
4.Atsuku vaira 1.5 karto(t.y tiesinu vaira)
5.ir toliau atbuliniu vaziuoju kol masinos priekis bus uz gaireliu,bet ne iki galo kad nenuversti gale esanciu gaireliu.

o kaip su staciu parkavimu? kiek pamenu masina reiktu pasistatyt nuo gaireliu mazdaug 1.5 metro, i kuria puse sukti vaira?

Gal kur apsirikau? prasau patikslinkit ax.gif

vaira pradzio visada sususki i desine. ir atbulai vaziuoji tol, kol masina stovi lygiagreciai.
Atsakyti
norejau paklausti o kokius pratimus reikia atlikti regitros aikstelej siuo metu? seniau atsimenu buvo isibegejimas,estakada,2 garazai-statmenas ir istrizas, prisiparkavimas ir apsisukimas ribotam plote.Gal dabar yra kokiu nauju?
Atsakyti
Vilniuje isibegejimo nera (kai kur dar liko),toliau viskas tas pats + T formos sankryza (reikia atbuliniu ivaziuot ir isvaziuot).
Atsakyti
o dabar tik su instruktorium galima mokytis ar ir su artimaisiais? blush2.gif
Atsakyti