eliss, pas mane panaši situacija, iš devynių pasėtų sėklų sudygo dvi, abi vienos rūšies
Sėjau prieš savaitę
ai,aš tai net nebežinau kokios rūšies
Aš tai pasėjau eilutėmis, surašiau, kur kokia rušis, kad žinočiau kaip žydės
Na nezinau, man tai dygsta. Aisku ne visos, bet is 4 tarkim 3, kai kuriu rusiu 2 ir pan... Tik vienos rusies niekaip nesusidaiginu... Bet kadangi dar ne visas pasejau, tai vilciu neprarandu...
O kaip juos laistot?Pas mane iki pietų saulė būna,labai išdžiovina žemę.Nežinodama,dar vėl supūdysiu
QUOTE(eliss @ 2010 08 17, 22:29)
O kaip juos laistot?Pas mane iki pietų saulė būna,labai išdžiovina žemę.Nežinodama,dar vėl supūdysiu
Pas mane, tai toliau nuo saules padeti... Siaip labai jiems patiko ant siaurines palanges, bet ten buvo tik laikinai - dabar nera galimybiu ten laikyt...
Laistyt as visai nelaistau. Purskiu 2-3 kartus per diena - pagal poreiki. Jei silciau - dazniau, jei vesiau - reciau... As kai bunu namuose, tai vis praeidama paziuriu ar neisdziuve.
Purskiu negausiai, kad kokie 1-2mm suslampa
O kaip reikia - nezinau
O i kokias zemes jus juos sejat?
QUOTE(AisteZ @ 2010 08 18, 16:54)
O i kokias zemes jus juos sejat?
pasiskaityk 16 puslapyje, ten siek tiek diskutavom apie zemes
QUOTE(seseilgakase @ 2010 08 18, 14:57)
Ok,dekui
aaagnex, prasitrinkit savo az, negaliu parasyt zinutes
sveikos,susidomejau ir as tuo augaliuku...gaila anksciau temos neuzmaciau,buciau norejus sekliukiu...
dabar skelbimuose radau ir laukiu atkeliaujant double violet,siam violet ir super black adeniumu auginuku....
kazin kaip seksis man juos auginti
dabar skelbimuose radau ir laukiu atkeliaujant double violet,siam violet ir super black adeniumu auginuku....
kazin kaip seksis man juos auginti
Gal kas Vilniuje turi parduoti mažiukų auginukų?