QUOTE(marlena24 @ 2008 04 02, 08:41)
o koks pas tave drekintuvas????
atsimeni rasiau apie savo ta SCARLETT, kad ne velnio jis man nedrekina darbe kabineto...tai norejau ji grazint i Senukus, tai spek ar paeme

atidave tipo i servisa, grizo, sako jis techniskai tvarkingas, nu sakau man neidomu, jis neatlieka savo funkcijos,o jei jis techniskai tvarkingas imkit ji atgal ir pardavinekit, tai sako elektros prekiu negalima grazinti,nu pirma kart girdziu,kodel???

kur tai parasyta???ir apskritai tokias nesamones snekejo ten tas zmogelis, tipo cia ne drekintuve problema, gal patalpoj kazkas negerai

sakau kas negerai???8 metru kabinetas, nei kokiu radiatoriu, nei kondicionieriu...nu debilai, truksta zodziu...ne tuose piniguose esme, bet ju "mandrume"
su tuo grąžinimu iš viso tragedija - dabar yra naujas sąrašas prekių, kurių negalima grąžinti - tai ten jaučiu surašyta viskas kas įmanoma - nusipirkai, maždaug tavo bėda
QUOTE(mikke @ 2008 04 02, 13:01)
Iš pradžių maniau, kokius pora šimtų skirsiu drėkintuvui, tačiau kuo toliau, tuo labiau darosi aišku, kad jei nori gero (ir realiai veikiančio) daikto, teks išleist žymiai daugiau
Skaičiau aš šioje temoje apie tavo turimą drėkintuvą, bandysiu kažko panašaus Kaune pasiieškot.
O kiek laiko tu juo jau naudojiesi??
mes naudojamės jau pusantrų metų