Įkraunama...
Įkraunama...

Oro drėkintuvas

QUOTE(marlena24 @ 2008 03 06, 15:27)
S... ji tekainavo...gal 60 litu Senukose...vadinasi ultragarsinis Scarlett drekintuvas.jis toks paprastas, tik knopke ON/OFF ir viskas.gara tai pucia be perstojo,ale kad matyt naudos is jo nera...kazkaip pagalvojau kam cia i darba man pirkt brangu drekintuva,galvojau koks skitumas kiek jis kainuoja,jei drekintuvas reiskia drekintuvas,galvojau tikrai pakaks mano 8 kv. m. kabineteliui unsure.gif va sian. pvz. specialiai nejungiau jo visa diena, tai tas pats kas su jo ar be jo,25-30 proc. dregmes... doh.gif

man atrodo nešk tu jį atgal biggrin.gif
Atsakyti
Ir man prisireike nusipirkti oro drekintuva doh.gif Tai panaudojom gal koki menesi po to kai vaikui pasidare sunkiau kvepuoti, pasiskaiciau instrukcija, pasirode kad zmonems turintiems polinki i bronchine astma jo naudotis negalima, tai issinesem i rusi ir stovi ten sau doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal esat kas nors iš jūsų įsigiję tokius oro drėkintuvus a-la fontanėlius?? g.gif Mačiau Kaune Senukuose jų nemažai pardavinėja, ir kaina 100 Lt nesiekia, gal jiems kas negerai?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 04 01, 12:30)
Sveiki, gal esat kas nors iš jūsų įsigiję tokius oro drėkintuvus a-la fontanėlius?? g.gif Mačiau Kaune Senukuose jų nemažai pardavinėja, ir kaina 100 Lt nesiekia, gal jiems kas negerai?? unsure.gif

jie labiau tinkami kaip interjero detalė o ne drėkintuvas - mažai drėkina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 04 01, 16:43)
jie labiau tinkami kaip interjero detalė o ne drėkintuvas - mažai drėkina  smile.gif

verysad.gif Jau aš į neviltį pulsiu dėl to sauso oro bute, turėjau bent du drėkintuvus, ir nė vienas dorai nedrėkino unsure.gif

Viena mergina anskčiau teiravosi apie VENTA drėkintuvus, kaži ar niekas tokio neturi?? g.gif

QUOTE(Kostina @ 2007 12 16, 18:58)
Gal kas naudojat "Venta" oro drėkintuvą Venta . Įdomu būtų išgirsti atsiliepimų ar gerai drėkina, ar didelis triukšmas, kaip jį išvalyti.

Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 04 01, 20:40)
verysad.gif Jau aš į neviltį pulsiu dėl to sauso oro bute, turėjau bent du drėkintuvus, ir nė vienas dorai nedrėkino unsure.gif

o kiek pinigėlių jūs jam norit skirti? manau vien nuo to daug kas priklauso smile.gif aš saviškiu esu be galo patenkinta smile.gif
Atsakyti
o koks pas tave drekintuvas????
atsimeni rasiau apie savo ta SCARLETT, kad ne velnio jis man nedrekina darbe kabineto...tai norejau ji grazint i Senukus, tai spek ar paeme doh.gif doh.gif atidave tipo i servisa, grizo, sako jis techniskai tvarkingas, nu sakau man neidomu, jis neatlieka savo funkcijos,o jei jis techniskai tvarkingas imkit ji atgal ir pardavinekit, tai sako elektros prekiu negalima grazinti,nu pirma kart girdziu,kodel??? g.gif kur tai parasyta???ir apskritai tokias nesamones snekejo ten tas zmogelis, tipo cia ne drekintuve problema, gal patalpoj kazkas negerai blink.gif sakau kas negerai???8 metru kabinetas, nei kokiu radiatoriu, nei kondicionieriu...nu debilai, truksta zodziu...ne tuose piniguose esme, bet ju "mandrume" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 04 02, 09:08)
o kiek pinigėlių jūs jam norit skirti? manau vien nuo to daug kas priklauso smile.gif aš saviškiu esu be galo patenkinta smile.gif

Iš pradžių maniau, kokius pora šimtų skirsiu drėkintuvui, tačiau kuo toliau, tuo labiau darosi aišku, kad jei nori gero (ir realiai veikiančio) daikto, teks išleist žymiai daugiau verysad.gif
Skaičiau aš šioje temoje apie tavo turimą drėkintuvą, bandysiu kažko panašaus Kaune pasiieškot.
O kiek laiko tu juo jau naudojiesi?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 04 02, 08:41)
o koks pas tave drekintuvas????
atsimeni rasiau apie savo ta SCARLETT, kad ne velnio jis man nedrekina darbe kabineto...tai norejau ji grazint i Senukus, tai spek ar paeme doh.gif  doh.gif atidave tipo i servisa, grizo, sako jis techniskai tvarkingas, nu sakau man neidomu, jis neatlieka savo funkcijos,o jei jis techniskai tvarkingas imkit ji atgal ir pardavinekit, tai sako elektros prekiu negalima grazinti,nu pirma kart girdziu,kodel??? g.gif kur tai parasyta???ir apskritai tokias nesamones snekejo ten tas zmogelis, tipo cia ne drekintuve problema, gal patalpoj kazkas negerai blink.gif sakau kas negerai???8 metru kabinetas, nei kokiu radiatoriu, nei kondicionieriu...nu debilai, truksta zodziu...ne tuose piniguose esme, bet ju "mandrume" blink.gif

su tuo grąžinimu iš viso tragedija - dabar yra naujas sąrašas prekių, kurių negalima grąžinti - tai ten jaučiu surašyta viskas kas įmanoma - nusipirkai, maždaug tavo bėda doh.gif

QUOTE(mikke @ 2008 04 02, 13:01)
Iš pradžių maniau, kokius pora šimtų skirsiu drėkintuvui, tačiau kuo toliau, tuo labiau darosi aišku, kad jei nori gero (ir realiai veikiančio) daikto, teks išleist žymiai daugiau verysad.gif
Skaičiau aš šioje temoje apie tavo turimą drėkintuvą, bandysiu kažko panašaus Kaune pasiieškot.
O kiek laiko tu juo jau naudojiesi?? g.gif

mes naudojamės jau pusantrų metų ax.gif
Atsakyti
žemuogiene, pas jus, kaip supratau, yra drėkintuvas su jonizatorium. O mane draugė kaip tik prigąsdino, kad tas jonizatorius nėra lb geras dalykas, nes, atseit, per daug sterilus oras kambaryje gaunasi ir pvz., išėjęs į aplinką vaikas dažniau serga. Kaži, kiek čia tos tiesos jos žodžiuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2008 04 02, 20:36)
žemuogiene, pas jus, kaip supratau, yra drėkintuvas su jonizatorium. O mane draugė kaip tik prigąsdino, kad tas jonizatorius nėra lb geras dalykas, nes, atseit, per daug sterilus oras kambaryje gaunasi ir pvz., išėjęs į aplinką vaikas dažniau serga. Kaži, kiek čia tos tiesos jos žodžiuose g.gif

ne, pas mus be jonizatoriaus smile.gif ultragarsinis drėkintuvas. o dėl jonizatoriaus - dar negirdėjau tokio dalyko, ir kada nors pirksim tikrai. kai gulėjau po gimdymo, ten buvo oro jonizatorius padėtas - pasaka tiesiog wub.gif
Atsakyti
Turim Philips oro drekintuva, skirta specialiai namams, kuriuose yra kudikis. Visa ziema dirbo istisom dienom, atlaike, likom patenkinti. Kainavo gal apie 300 Lt, o pirkom Topo centre. Darbuotojai sake, kad tie, kurie negaili pinigu, vaikams perka butent siuos... Manau, kad kaina atitinka kokybe, o ir garantija 2 metam suteikia...
Atsakyti