Įkraunama...
Įkraunama...

Oro drėkintuvas

Sveikos 4u.gif ieškau oro drėkintuvo iki sildymo sesozo. tik neapsisprendziu koki pirkt.Nenoriu labai brangaus,kolkas galeciau ishleist tik 200lt. ir neishsirenku ar pirkt dekoratyvini su dūmais ar pan (net nzn ar jis pakankamai drekina ta ora), ar tuos jau kaip "dežes" kur vos ne automatines.. pasirinkimas labai didelis tai visai pasimeciau. Gal kas galetumete patarti kuris nekelia truksmo, yra nebrangus ir tikrai patikimas. Galvoju apie Dormeo jis nebrangus bet ten nelabai daug informacijos parasyta apie ji g.gif

vat : http://www.dormeo.lt...v...758&c=11109

ka manot? lauksiu patarimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dingussi @ 2008 07 30, 10:49)
Sveikos  4u.gif  ieškau oro drėkintuvo iki sildymo sesozo. tik neapsisprendziu koki pirkt.Nenoriu labai brangaus,kolkas galeciau ishleist tik 200lt. ir neishsirenku ar pirkt dekoratyvini su dūmais ar pan (net nzn ar jis pakankamai drekina ta ora), ar tuos jau kaip "dežes" kur vos ne automatines.. pasirinkimas labai didelis tai visai pasimeciau. Gal kas galetumete patarti kuris nekelia truksmo, yra nebrangus ir tikrai patikimas. Galvoju apie Dormeo jis nebrangus bet ten nelabai daug informacijos parasyta apie ji g.gif

vat : http://www.dormeo.lt...v...758&c=11109

ka manot? lauksiu patarimu  blush2.gif

drėkintuve svarbiausia, kad vandens garai būtų dezinfekuojami. Vienuose drėkintuvuose vanduo užverda, po to išpučiamas garas (gali būti dviguba sistema), kituose dezinfekuojama su chemikalais, jonizuojama, kitur be nieko (blogiausias variantas).
Atsakyti
QUOTE(seles @ 2008 07 30, 11:54)
drėkintuve svarbiausia, kad vandens garai būtų dezinfekuojami. Vienuose drėkintuvuose vanduo užverda, po to išpučiamas garas (gali būti  dviguba sistema), kituose dezinfekuojama su chemikalais, jonizuojama, kitur be nieko (blogiausias variantas).

tai koki patarsit pirkti? skaiciau kad jonizuojantis tai baldus padengia baltomis kalkemis g.gif nors ir dormeo jonizuojantis.. tai net neissivaizduoju koki ishsirinkti verysad.gif
Atsakyti
manau kad 200 yra mažoka norint gauti kažką tikrai gero. ne jonizuojantys o ultragarsiniai gali padengti baldus kalkėmis, pas mus pradžioje taip buvo, bet vėliau dėjomės vandens filtrą ir problemos baigėsi smile.gif
Atsakyti
O imanoma uz 200 gauti kanors neblogo???
Nes mes irgi panasiai ruosiames isleisti...
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2008 09 29, 18:29)
O imanoma uz 200 gauti kanors neblogo???
Nes mes irgi panasiai ruosiames isleisti...

stebuklo už tiek negausit. žiūrint kokius reikalavimus esat nusistatę smile.gif
Atsakyti
gal galit paaiskinti su kokiomis funkcijomis rinktis drekintuva? pinigai labai reliatyvus dalykas. prekes pinga arba brangsta, vyksta akcijos ir pan. todel spresti ar drekintuvas uz 200 lt blogas ar geras yra neprotinga. taigi kiek suprantu yra drekintuvai, kurie kaitina vandeni, o po to garus paskleidzia i kambari. yra kitokiu principu veikiantys. kas geriau? yra kazkokie su jonizatorium kiti be. kas geraiu?
Atsakyti
aš jau gyriau tokį, kokį turim, ir, kadangi esu juo labai patenkinta, rekomenduočiau rinktis tik tokį biggrin.gif man patinka kad yra ir šalti, ir šilti garai, integruotas drėgmės matuoklis smile.gif labai tyliai veikia ax.gif
Atsakyti
Man gydytoja sake, kad drekintuvas yra pavojingas daiktas. Jame yra daug bakteriju, sukelianciu ivairias ligas.
As turiu oro valytuva-ozonatoriu. Puikus daiktelis, nuo jo oras toks fainas, ypac jei paleidi truputi ozono. O UV zudo virusus. Pati isitikinau tuo.
O dregnas oras puikiai tinka baciloms vystytis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2008 10 19, 21:45)
Man gydytoja sake, kad drekintuvas yra pavojingas daiktas. Jame yra daug bakteriju, sukelianciu ivairias ligas.
As turiu oro valytuva-ozonatoriu. Puikus daiktelis, nuo jo oras toks fainas, ypac jei paleidi truputi ozono. O UV  zudo virusus. Pati isitikinau tuo.
O dregnas oras puikiai tinka baciloms vystytis  tongue.gif

O nuo sauso oro raukšlėjasi ir sensta oda.... Nusipirkite oro drėkintuvą, kuris dezinfekuotų garus (yra įvairūs būdai), palaikytų norimą drėgnumą ir nejausite "vargo". Jei garai bus "karšti", t.y vanduo bus užvirinamas, toks drėkintuvas sunaudos daugiau el. energijos. Tačiau tai vis tiek geriau nei garintuvai, kur vanduo dezinfekuojamas "chemija".
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2008 10 19, 20:45)
O dregnas oras puikiai tinka baciloms vystytis  tongue.gif

o esant sausam orui nuostabiai užgula nosį, naktį nėra kuo kvėpuoti, vaikas pastoviai kosti ... per sausas oras irgi yra grėsmė bronchų ligoms, taigi nežiūrėkim tik iš vienos pusės smile.gif

be to, "man gydytoja sakė" dar nėra rodiklis - reikėtų kelių gydytojų nuomones sužinoti 4u.gif
Atsakyti
mes pernai turejom scarlet firmos drekintuva, su jonizatorium, mokejom 100 lt - kol ijungtas, drekindavo kambari, oras jautesi kad daug gaivesnis buvo. bet baisus minusas - visas kambarys baltom dulkem per valanda nueidavo doh.gif pas mus baldai tamsus, tai kosmaras doh.gif kai labai pabosdavo valyt, tai pildavau distiliuota vandeni blush2.gif , bet jo gi nepripirksi - prabanga biggrin.gif . aciu dievui, po poros menesiu jis sugedo, ir garantinis nepataise - grazino pinigus lotuliukas.gif

Dabar ieskau naujo, tik NORMALAUS - kad nebutu baltu nuosedu visam kambary. PATARKIT koki rinktis 4u.gif kaina nebesvarbi man jau biggrin.gif , bile daiktas geras butu ir dziugintu kasdien biggrin.gif
Atsakyti