Keista kad netapo dregniau, gal sildymo neprisuko..
o su kuo jus matuojat, ir turit atskira hidrometra ar kaip jis ten?
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 20, 22:54)
Keista kad netapo dregniau, gal sildymo neprisuko..
tai drėgniau ir nereikia ir taip per drėgna. o ten gali pasidaryti ir drėgniau. kiek nustatai, tiek drėkintuvas ir drėkina. dėl to ir noriu parduoti tam, pas ką sausą, nes pas mus drėgna

Zemuogiene kur tu pirkai savo drekintuva?? jau nepamenu ar sakei ar ne, ar patogu ji valyti??
QUOTE(dilditele @ 2010 02 22, 11:20)
Zemuogiene kur tu pirkai savo drekintuva?? jau nepamenu ar sakei ar ne, ar patogu ji valyti??
mes pirkom Ligajos technikoj. dėl valymo - nesuskundžiu tikrai. nieko sudėtingo

QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 22, 14:26)
mes pirkom Ligajos technikoj. dėl valymo - nesuskundžiu tikrai. nieko sudėtingo
MB tetai pirko tokį Ogminoj Kaune.

Siandie bandziau ten prisiskambinti, nepavyko...idomu ten yra ekspozicija, konsultantu ismananciu? vyra nusiunciau i orosprendimai paziuret, tai ten visa firma-vadininkas, nei ekspozicijos nieko, tipo nuvaziuok i Topo centra, paziurek, o mes parduosim su nuolaida

mes irgi ligajoj pirkom (CUP'e jie turi filialiuką, čia Vilniuj) , bet tik todėl, kad ten nuolaida buvo 20 %, jei ne tai būtume pirkę šalnoj, nes viską ten susižinojom - išmanantis vadybininkas pasitaikė, ačiū jam

QUOTE(dilditele @ 2010 02 22, 21:07)
Siandie bandziau ten prisiskambinti, nepavyko...idomu ten yra ekspozicija, konsultantu ismananciu? vyra nusiunciau i orosprendimai paziuret, tai ten visa firma-vadininkas, nei ekspozicijos nieko, tipo nuvaziuok i Topo centra, paziurek, o mes parduosim su nuolaida 

pabandykit į Ogminą nulėkt. ten buvo atsivežę kelis, MB buvo užsakęs tetai, tėvams, bet tėvai persigalvojo, tai draugas pagriebė

QUOTE(zuzla @ 2010 02 18, 09:34)
aš kaip tik planavau palikinėt nakčiai, kad elektros sąnaudos būtų dar pigesnės
tikiuosi, kad čia tik pirmom dienom drėgmė sunkiai keliasi ir vėliau susitvarkys..
gal pas jus klimatas namie kitoks, bet pas mus vargu, ar liktų drėgmės ryte padrėkinus tik iš vakaro

gal pas jus klimatas namie kitoks, bet pas mus vargu, ar liktų drėgmės ryte padrėkinus tik iš vakaro

visi mes uzsisakem toki pat modeli kaip ir taviskis. Kalbejau su firmeles oro sprendimai vadybininku ir man pasidare daug kas aiskiau. Tiesiog jums reikia palaukti ne kelias dienas ir ne savaites kad jusu buto oras pasidarytu dregnesnis, gali prireikti keliu menesiu, kad butu pasiekta reikiama dregme.
Siandiem mes gausim savo drekintuva ir ziuresim kaip pas mus

QUOTE(dolly* @ 2010 02 23, 10:37)
reikia palaukti ne kelias dienas ir ne savaites kad jusu buto oras pasidarytu dregnesnis, gali prireikti keliu menesiu, kad butu pasiekta reikiama dregme.

tą aš jau supratau

būtinai parašyk

QUOTE(zuzla @ 2010 02 23, 10:45)
tą aš jau supratau
būtinai parašyk
ar pasakė jums, kad filtrą reikia parą vandenyje palaikyt?

būtinai parašyk

hmmm nepasake

QUOTE(dolly* @ 2010 02 23, 10:51)
hmmm nepasake
Bet gal atsiimant instruktuos ar bent jau kazkokia instrukcija duos
O kur jus laikot drekintuva?Ta prasme kokioje kambario vietoje?

O kur jus laikot drekintuva?Ta prasme kokioje kambario vietoje?
instrukcijoj, berods, parašyta

dažniausiais laikom miegamajame, turim laisvą sieną, tai stovi per vidurį kol kas ant taburetės

QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 23, 09:00)
pabandykit į Ogminą nulėkt. ten buvo atsivežę kelis, MB buvo užsakęs tetai, tėvams, bet tėvai persigalvojo, tai draugas pagriebė 

Esu buvus Ogminoj, ale ten pasirinkimas skurdus, kai pasakiau apie dulkes, tai akis ispute tik
O Ligajoj yra ka paziuret??
QUOTE(dolly* @ 2010 02 23, 10:37)
visi mes uzsisakem toki pat modeli kaip ir taviskis. Kalbejau su firmeles oro sprendimai vadybininku ir man pasidare daug kas aiskiau. Tiesiog jums reikia palaukti ne kelias dienas ir ne savaites kad jusu buto oras pasidarytu dregnesnis, gali prireikti keliu menesiu, kad butu pasiekta reikiama dregme.

o mums dar neaiskiau pasidare po orosprendumo paaiskinimo, sake, kad jei namie filtras su druska, tai ta druska visur ir pasklis, nors faktiskai ta druska neturetu patekt i vandeni