Įkraunama...
Įkraunama...

Oro drėkintuvas

QUOTE(Rigedora @ 2005 03 09, 17:21)
na nežinau ar dėl to jonizatoriaus tos dulkės, bet man tai atrodo, kad nuo kalkėto vandens  g.gif nes net ir su šaltinio vandeniu mažiau, bet vistiek yra tų baltų apnašų...o jonizatoriaus aš kaip ir nebejungiu paskutiniu metu... be to tos nuosėdos ne tik sėda ant daiktų, bet ir gerklę ėda.. jausmas, kad dulkių prisikvėpavusi būtum, kad pilni kvėpavimo takai tų nuosėdų... g.gif ypač jei vanduo iš krano... su šaltinio vandeniu tiek nesijaučia... g.gif

ash tai bijau to jonizatoriaus. siaip kai pasinaudoji juo reikia visa patalyne ir kitus pavirsius ispurtyti, nuvalyti (nes juk visur tos dulkes nuseda). girdejau kad tos dulkes taip pat seda i plaucius. Mano patevis fizikas neleidzia namuose juo naudotis, bet mama vistiek isijungia, jai alergija, negali be jo gyventi. doh.gif blink.gif

kad nebutu taip kad lazda turi du galus.
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2006 01 07, 00:32)
Mes pries kelis menesius nusipirkom drekintuva karstu garu tai man irgi rupi kaip neperdrekint kambariu, kad sienos nepradetu pelyti. Pirma savaite mes garindavom visa nakti, o dabar uztenka keliu valandu ir tiesiog jauciasi dregme.Tai kaip cia yra, ka jau kambarys dregmes prisigere??O tam hidrometrui tai pinigu gaila, maciau nuo 30 Lt kainos  g.gif
Bet siaip esu labai patenkinta, super dalykelis, tyliai dirba, lengvai valosi  thumbup.gif

Iš pat pradžių labai džiagiausi savo drėkintuvų, bet po to nesupratau... Nuvyto mano avokadas ir orchidėja, kitom gėlėms liktai ir nieko. Šiaip jis turėtų mėgti drėgną orą, nežinau gal dėl tų garų jis nuvyto, nesuprantu... g.gif Naudodavome, tik vakarais iki 2-4h per parą nemanau, kad buvo per drėgna. Kurį laiką nedrėkinu kambarių, tai avokadas pradėjo leisti naujus lapelius. wub.gif
Kurioje vietoje jūs statote drėkintuvus? Ar arti baldų, ar kuo toliau? Ar arčiau lango, ar kur nors ties kambario viduriu.
Atsakyti
Nezinau mes tai nusivyleme tuo drekintuvu. Pirkom ultragarsini Boneco 7131, tai pas mus namuose jis pasisveciavo tik tris dienas ir grazinom. Visu pirma nepateisino jis musu lukesciu, garinom istisai visa diena ir nakti, o vis tiek atsikelem isdziuvusiomis burnomis ir uzsikimsusiomis nosimis. Be to, pastebejom, kad seda baltos dulkes ant baldu..nors siaip sis drekintuvas turi filtra ir kaip suprantu, neturetu taip buti. Ir ne gana to, per tris dienas sugebejo, du kartu pastrigti...veikt veikia (burzgia), o garas neina. Siaip garantiniame servise paaiskino, kad si drekintuvu partija "pagadinta", nes buvo transportuojama per didziausius salcius. Na noretusi tuo tiketi..bet kazin ar rysimes isbandyti dar koki drekintuva schmoll.gif
Atsakyti
O kiek procentu dregmes turetu buti kambariuose? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. As neradau arba blogai ieskojau temos apie oro drekintuvus. musu mazajai jau labi nosyte kemsasi, nors ir kasdien grindis plaunu, dulkes valau, vedinu kambarius ir aisku nosyte valau, bet vistiek naktim pabunda kad sunku kvepuoti. Tai nusprendem su vyru pirkti oro drekintuva, bet kad nieko apie juos nezinau. Koki pirkti, i ka atkreipti demesi ir kur geriausia juos pirkti. Gal galit patarti?
Atsakyti
Labas,
pas mus irgi ta pati problema, tai vyras "ERMITAZE" uz 15lt nupirko tokį oro drėkintuvą, kurį reikia kabinti ant radiatoriaus.Ir garuodamas vanduo drėkina orą. Dar gydytoja išrašė tokį tepaliuką kuris sutepa nosytę, tai rezultatu likau patebnkinta. Nosytė naktį truputi užsikemša, bet tikrai ne taip kaip anksčiau.
Atsakyti
Ermitaze yra nemazas pasirinkimas elektriniu drekintuvu. Kaina nuo 60 iki 230 LTL. Mes nusipirkom brangesni, taciau manau, kad geras bet kuris, kuris tik garina vandeni. Be to, kai pigesni garina vandeni, tai grazu paziureti smile.gif O tas brangiausias kaista virsuj ir beveik nesimato garu sroveles, kai pirma syki isbandem - manem, kad is vis neveikia doh.gif
O del garintuvu, kabinamu ant radiatoriu.. ax.gif matyt reikia desimt nusipirkti, kad butu itaka (turiu viena toki)..
Atsakyti
Mes gavom dovanu drekintuva.Toks fainas, daugiau del grozio, bes sviesos mirguliuoja ir dumai kyla (drekinasi).Tikrai geras dalykas.Mano drauge tai statydavo slovikeli su vandeniu po radijatoriumi, tai sake visas vanduo per diena dingdavo...
Atsakyti
Sian vyras buvo uzejes i Ogmios centra, bet ten tai tie drekintuvai nuo 169 iki 600lt..Tai net pasimete kuri pirkti. Nes tie pigesni tai sake ale dideli virduliai, o tas uz 600lt. tai nustatai norima dregme kambari ir jis pats kai reikia isijungia ir issijungia, leidzia siltus ir saltus garus. Nu zodziu pasimetem ir nepirkom, sakiau dar su patyrusiom mamom pasitarsiu:) PATARKIT, ka daryt???
Kam idomiau galite pasiziureti i si puslapi adresu

http://www.salna.lt/...31fbe9b4852aad7
Papildyta:
[quote=Alinos,2006 02 22, 17:48]
Labas,
pas mus irgi ta pati problema, tai vyras "ERMITAZE" uz 15lt nupirko tokį oro drėkintuvą, kurį reikia kabinti ant radiatoriaus.Ir garuodamas vanduo drėkina orą. Dar gydytoja išrašė tokį tepaliuką kuris sutepa nosytę, tai rezultatu likau patebnkinta. Nosytė naktį truputi užsikemša, bet tikrai ne taip kaip anksčiau.

O gal gali parasyt koki tepaliuka daktare israse?
Atsakyti
Tas už 600LTL kiek pameu yra Šveicariškas. Nesakau, kad tik už tai sumokėsite šitiek daug pinigų. Mačiau jį - tikrai geras, bet yra dar tkios Beuer firmos tai irgi turi drėmės matuoklį savyje, bet garina tik kašts garus. Kainuoja apie 230 LTL Aviteloj arba Ermitaže. Bet abu šie ir vokškas ir šveicariškas yra ne itin saugūs, kai vaikas pradės vaikščioti (čia aš apie savo lelką), tai kažin ar galėsi jį naudoti. O tie pigesni man atrodo saugesni (mačiau pas draugę).
Papildyta:
QUOTE(GORA @ 2006 02 22, 18:39)

Geras, DeLonghi drėkintuvų niekur namačiau, imčiau dabar tokį.
Be to, drėkituvą naudoti radėjau būdaa nėščia. Neturiu nuo tada slogos.. Ir mano lėlytė irgi neturi slogos ax.gif nenaudojame jokių vaistų, nes nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazzmine7: 22 vasario 2006 - 18:44

O gal gali parasyt koki tepaliuka daktare israse?
[/quote]

Tepaliukas vadinasi NISITA , liepe 3x paroj truputuka ispausti tiesiai i nosyte, man sis tepaliukas primena vazelina:)

Atsakyti
mes pirkom uz 106 Lt maximoj akropolio scarlet firmos. labai dideli pagerejima jauciam thumbup.gif nei slogos nei kosulio neliko thumbup.gif
Maciau delongi tuos ir ermitaze ir elektomarkte apacioj akropoli. bet jie brangesni, o principas tas pats, tai emem pigesni ir laikom ijungta tik nakciai, bet veikia istisai iki ryto 4u.gif ryte isjungiu eidama i darba.
o tie radijatoriniai ar dar kokie ten budai drekintis visai niekam tike, nes iki tol ir skalbinius nuolat dzioviau ir indelius su vandeniu dejau, bet nesijusdavo jokio efekto schmoll.gif
Atsakyti