Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

O as naudoju Biopon trasas pelargonijoms. Taip ir vadinasi: Biopon pelarginijoms. Tinka ir kitiems zydintiems augalams. Labai gerai zydejo ir pelargonijos, ir bakopos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Milduxs @ 2008 05 05, 14:51)
1.  bet grizusi namo pasimeciau tarp galybes maisiuku, tai gal spalviskai ir ne taip gausis, kaip norejau, bet nieko, svarbu isaugtu ir zydetu visos  rolleyes.gif

2. O jau galima laikyti ir per nakti nestiklintam balkone ane?

1. smile.gif imesi nuotraukyciu, kai zydes mirksiukas.gif OK?

2. As tai nakti dar nelaikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 05 05, 15:56)
O as naudoju Biopon trasas pelargonijoms. Taip ir vadinasi: Biopon pelarginijoms. Tinka ir kitiems zydintiems augalams. Labai gerai zydejo ir pelargonijos, ir bakopos  thumbup.gif
Papildyta:
1.  smile.gif  imesi nuotraukyciu, kai zydes  mirksiukas.gif  OK?

2. As tai nakti dar nelaikau  ax.gif

Tai ka, teks ir man nakti inesineti g.gif tik siandien pasodinti daigeliai tai turbut nelabai dar atsparus.

Jeigu zydes, butinai imesiu, noresis gi pasigirti ax.gif ir gal dar ir anksciau imesiu, nesgi patarimu reiks prasyti, nes pirma karta tiek daug visokiu skirtingu auginu rolleyes.gif
Atsakyti
Is mano pakelio nasturtu prie bakopu isdygo tik viena, galvoju ka reiks sodinti i nesudygusiu vietas g.gif
Mano geliukai balkone jau nakvoja ax.gif
Maximoje (Akropolio) begonijos po 79 centus daigeliai, nusipirkau 4, bet du mama pasisavino lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano jau irgi nakvoja balkone ax.gif ir auga kaip doh.gif tik vakar lietaus nemazai gavo, galvojau grizusi rasiu isplautus daigelius, bet nieko, viskas gerai jiems thumbup.gif
norejau paklausti - ar tokias gelytes kaip lobelijas ar bakopas reikia skabyti ten kazkaip kad sakotusi? nes kolkas auga toks kaip vienas stiebelis su dviem issisakojimais, ir nezinau kaip padaryti, kad krumelis gautusi ax.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 05 09, 10:11)
norejau paklausti - ar tokias gelytes kaip lobelijas ar bakopas reikia skabyti ten kazkaip kad sakotusi? nes kolkas auga toks kaip vienas stiebelis su dviem issisakojimais, ir nezinau kaip padaryti, kad krumelis gautusi  ax.gif
Aciu uz patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš savąją bakopą paskabiau (nors nežinau ar jos skabomos g.gif ) nes negražiai ji man augo. O dabar jau po truputi ji pradeda šakotis ir leisti daugiau šakelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereikalinga @ 2008 05 09, 10:37)
Aš savąją bakopą paskabiau (nors nežinau ar jos skabomos  g.gif ) nes negražiai ji man augo. O dabar jau po truputi ji pradeda šakotis ir leisti daugiau šakelių  mirksiukas.gif

Labai teisingai elgiesi drinks_cheers.gif Tas nuskintas viršūnėles įsmeigus į durpes, pavasarį gana gerai įsišaknyja. Kiti į vandenį merkia, bet aš smeigiu į durpes. Tiesa, bakopų nesu taip daiginusi, bet palergonijos, surfinijos, šlamučiai prigyja kuo puikiausiai
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 09, 11:28)
Labai teisingai elgiesi drinks_cheers.gif  Tas nuskintas viršūnėles įsmeigus į durpes, pavasarį gana gerai įsišaknyja. Kiti į vandenį merkia, bet aš smeigiu į durpes. Tiesa, bakopų nesu taip daiginusi, bet palergonijos, surfinijos, šlamučiai prigyja kuo puikiausiai

tai kad nelabai ten ką dar būtų smeigti, nes nuskinu tik patį galiuką, dar visiškai mažytes viršūnėles
Atsakyti
Aha, tai reikes ir man taip padaryti, dekui 4u.gif augalelis toks mazytis, bet jau trys ziedeliai yra, tai taip gaila nuskabyti unsure.gif
Atsakyti
Mano gėliukai mane džiugina thumbup.gif sudygo visos nasturtos, nebereikės sukti galvos ką vietoje jų sodinti, kvepiantieji žirneliai irgi gerai sudygo (ačiū, lavaza, už žirneliu seklas 4u.gif ) pelargonija viena neprigijo, tačiau kitos dvi žaliuoja thumbup.gif , sprigės prigijo ir auga, surfinijos ir bakopos irgi visos vietoje, nors pora surfiniju ruošėsi geibti, bet atsigavo. Tik neišdygo niekas is pernykščiu sėklų, kur buvau nepasėjus pernai, o šiemet radau sėklas, bet turbut sudžiuvo, o gal dar išdygs g.gif Na nieko, vistiek jau nemažai prisisodinus geliuku esu.
Atsakyti
QUOTE(agules @ 2008 05 11, 17:28)
Mano gėliukai mane džiugina  thumbup.gif  sudygo visos nasturtos, nebereikės sukti galvos ką vietoje jų sodinti, kvepiantieji žirneliai irgi gerai sudygo (ačiū, lavaza, už žirneliu seklas  4u.gif  ) pelargonija viena neprigijo, tačiau kitos dvi žaliuoja  thumbup.gif  , sprigės prigijo ir auga, surfinijos ir bakopos irgi visos vietoje, nors pora surfiniju ruošėsi geibti, bet atsigavo. Tik neišdygo niekas is pernykščiu sėklų, kur buvau nepasėjus pernai, o šiemet radau sėklas, bet turbut sudžiuvo, o gal dar išdygs  g.gif  Na nieko, vistiek jau nemažai prisisodinus geliuku esu.

nasturtos tai gražu, aš ir apie jas galvojau, bet pas mane ir taip gal 6 rūšis gėlių dygsta smile.gif laukiu kol užaugs.
Atsakyti
QUOTE(agules @ 2008 05 11, 18:28)
(ačiū, lavaza, už žirneliu seklas  4u.gif  )

irnesakyk.gif i sveikata biggrin.gif , svarbiausia, kad gelytes augtu mirksiukas.gif
Oi, kaip prazydai biggrin.gif , avatara turiu omeny

O savaites viduri nakti vel salnas zada blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 05 11, 19:32)
irnesakyk.gif  i sveikata  biggrin.gif , svarbiausia, kad gelytes augtu  mirksiukas.gif
Oi, kaip prazydai  biggrin.gif , avatara turiu omeny
O savaites viduri nakti vel salnas zada  blink.gif  g.gif

hihihi.gif niekaip neissirenku avataro, norisi kad zydetu nors jis, jei geliukai dar nezydi hihihi.gif
Oi... Bakopos zydi, bet jos pacios dar tokios nedideles, kad nelabai ir matosi tas ju zydejimas ax.gif
Atsakyti