Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

Ot..pas mane taip: pelargonijos ir svyrančios, ir kompaktinės jau kelios savaitės balkone..kai tik buvo atšalimas, o pati užsienyje per Velykas sėdėjau pas MB, tai jos suneštos vidun buvo, kad nenušaltų..o taip visad balkone, tik prie vidinės sienos pristumtos, dar neiškeltos..Šaltą naktį užmetu plėvelės lengvai, kad žiedų nenulaužyt..Taigis, naktį vėsu, o dieną karšta, balkonas rytinis, saulė plieskia iki pietų, o jis dar lieka uždarytais stiklais darbo metu..tai pakyla temp iki 38..Ir nieko, pelargonijos klesti ir auga..Tik reikia sekti, kad drėgmės nestigtų, nes lapukai leipsta tada..O prieš kelias dienas nusipirkau pora didelių keraminių vazonų, sukišau į juos daigintus jurginus..Kol keras po žeme, nes daigiukai vos kalasi, kaip foną, kad nebūt matyt daug juodos žemės, įsodinau bakopas..Tai jos svyra žemyn ir plečiasi į šonus..Kai bus per didelės, laužysiu iš kišiu tarp pelargonijų, skaičiau, kad auginiais gerai prigyja..Bus geras fonas..

O ir šiaip..bakopa sakyčiau dėkingas augalas mažoms erdvėms - maži balti gausūs žiedeliai..Tiek viduj auginant, tiek iškelus lovelius dailiai atrodys..
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2009 04 23, 11:01)
Dar ir kaip zydi,juk poto is ziedu vaisiai auga  mirksiukas.gif  4u.gif O kvapas tu ziedu nerealus  wub.gif

Niu labai susidomejau citrinmedziais, o juos is seklos augintis, ar yra pirkti, kokiu idomesniu? Na kazkaip nemaciau geliu parduotuvese... g.gif

QUOTE(Violeta* @ 2009 04 23, 13:56)
Ot..pas mane taip: pelargonijos ir svyrančios, ir kompaktinės jau kelios savaitės balkone..kai tik buvo atšalimas, o pati užsienyje per Velykas sėdėjau pas MB, tai jos suneštos vidun buvo, kad nenušaltų..o taip visad balkone, tik prie vidinės sienos pristumtos, dar neiškeltos..Šaltą naktį užmetu plėvelės lengvai, kad žiedų nenulaužyt..Taigis, naktį vėsu, o dieną karšta, balkonas rytinis, saulė plieskia iki pietų, o jis dar lieka uždarytais stiklais darbo metu..tai pakyla temp iki 38..Ir nieko, pelargonijos klesti ir auga..

Na vat rytinis, o pas mus nuo 12 valandos kaitina saulute bigsmile.gif cool.gif iki pat vakaro bigsmile.gif
Atsakyti
Nu..pas mane tušina nuo 7 iki 14..tai kliūva tos kaitrios saulės apsčiai..Jei pas jus pietinis, tai manau, saulė yra tol, kol pasisuka gerai į vakarus..pelargonijos ištvers tikrai..ir gausiai žydės.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 24 balandžio 2009 - 12:18
QUOTE(Dianule @ 2009 04 24, 08:10)
Niu labai susidomejau citrinmedziais, o juos is seklos augintis, ar yra pirkti, kokiu idomesniu? Na kazkaip nemaciau geliu parduotuvese... g.gif
Na vat rytinis, o pas mus nuo 12 valandos kaitina saulute bigsmile.gif  cool.gif iki pat vakaro  bigsmile.gif

galima ir paciai uzaugint is kauliuko,tik ilgai truks,reikes tam tikros zemes ir trasu atitinkamu.Bet yra pirkti ir sodinuku mirksiukas.gif

QUOTE(Violeta* @ 2009 04 24, 11:16)
Nu..pas mane tušina nuo 7 iki 14..tai kliūva tos kaitrios saulės apsčiai..Jei pas jus pietinis, tai manau, saulė yra tol, kol pasisuka gerai į vakarus..pelargonijos ištvers tikrai..ir gausiai žydės.. wub.gif

Taip,pelargonijos megsta saule,bet manau ne tada kai uzdarytos tvankume,o grynam ore g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 04 23, 13:56)

O ir šiaip..bakopa sakyčiau dėkingas augalas mažoms erdvėms - maži balti gausūs žiedeliai..Tiek viduj auginant, tiek iškelus lovelius dailiai atrodys..

Du metus sodinau jas tarp palergonijų, ir neaugo rytinėj pusėj man jos, džiūvo doh.gif
Atsakyti
išnešiau savo gėliukus į lauką , ir dabar pagailo ax.gif , galvoju ar ne per anksti
pelargonijas tai galima parsinešti , na bet kobėjos tai nea schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti