GAL ŽINOTE KUR GALĖČIAU NUSIPIRKTI TUJOMS MEDINIU KVADRATINIŲ-STAČIAKAMPIŲ VAZONŲ?
AČIŪ
QUOTE(snaige @ 2008 06 25, 10:30)
Ziv,labai jauku pas tave balkone
dominuoja raudona spalva,ar bent man jau taip atrodo
Antroje fotkeje labai grazi gelyte,vesli

Antroje fotkeje labai grazi gelyte,vesli

Aciu. Visos pelargonijos is tos pacios padaugintos, tai taip ir gavosi, kad visos raudonos. Antroj nuotraukoj begonija, gal net per daug issikerojo.
O Tavo pelargonijai saules ne per mazai? Nasimato ant lapu tamsiu juosteliu, todel ir klausiu.
QUOTE(ziv @ 2008 06 25, 13:53)
O Tavo pelargonijai saules ne per mazai? Nasimato ant lapu tamsiu juosteliu, todel ir klausiu.
saules tai mazoka,nes pavesis pastovus,bet lapai manau tokie ir turi but ,bent jau sitos rusies

o kaip tu jas dauginiesi?as pirma kart auginu jas,vis bijodavau del saules stokos pasisodinti,bet siemet surizikavau ir va auga sau puikiai.Ir jos turbut neziemoja balkone?Kazkur reikes jas persikelt ar ne?
Pagaliau mano verbena prazydo. gal ir nieko derinys
galvojau, kad visai blogai bus su melyna lobelija
Tegul zydi

Ir dar va tokia zolyte pasodinau, paemiau is pusseseres, pas ja ta zolyte tiesiog lauke auga. gal kas zino kaip ji vadinasi?

Ir dar va tokia zolyte pasodinau, paemiau is pusseseres, pas ja ta zolyte tiesiog lauke auga. gal kas zino kaip ji vadinasi?

QUOTE(LT @ 2008 06 25, 12:43)
GAL ŽINOTE KUR GALĖČIAU NUSIPIRKTI TUJOMS MEDINIU KVADRATINIŲ-STAČIAKAMPIŲ VAZONŲ?
AČIŪ
AČIŪ
kazka panasaus savaitgali maciau schetelige

agules, avataras, ko gero, jau savo prazydusiu gelyciu nuotrauka

Lavaza,ta maza zolyte (vijokliuka) atrodo jau esu macius,bet pavadinimo tikrai neatgaminsiu
Beje puikiai derinas tas zydrumas su ruzavu

Beje puikiai derinas tas zydrumas su ruzavu

QUOTE(lavaza @ 2008 06 25, 16:42)

Labai grazios gelytes

O cia tas vysnines spalvos kas per augalas?
QUOTE(agnir @ 2008 06 25, 19:04)
Kana, auga gana auksta diiideliais lapais

QUOTE(lavaza @ 2008 06 25, 20:42)

QUOTE(agnir @ 2008 06 25, 20:54)
cia naujas lapukas issivynioja

vargstu aš su savo lovelyjeesančiomis surfinijomis, pradžioj ėmė gelst lapeliai, abar pastebėjau ant lapų baltai pilkšvų apnašų, kaip suprantų miltligė puola
Bandyt gelbėt ar naikint kol kitų neapkretė?