Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

GAL ŽINOTE KUR GALĖČIAU NUSIPIRKTI TUJOMS MEDINIU KVADRATINIŲ-STAČIAKAMPIŲ VAZONŲ?

AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2008 06 25, 10:30)
Ziv,labai jauku pas tave balkone  thumbup.gif dominuoja raudona spalva,ar bent man jau taip atrodo g.gif
Antroje fotkeje labai grazi gelyte,vesli wub.gif

Aciu. Visos pelargonijos is tos pacios padaugintos, tai taip ir gavosi, kad visos raudonos. Antroj nuotraukoj begonija, gal net per daug issikerojo.

O Tavo pelargonijai saules ne per mazai? Nasimato ant lapu tamsiu juosteliu, todel ir klausiu.
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 06 25, 13:53)
O Tavo pelargonijai saules ne per mazai? Nasimato ant lapu tamsiu juosteliu, todel ir klausiu.

saules tai mazoka,nes pavesis pastovus,bet lapai manau tokie ir turi but ,bent jau sitos rusies g.gif ,o gal ir ne rusis kalta g.gif .Net nezinojau,kad jos nuo saules atsiranda. smile.gif

o kaip tu jas dauginiesi?as pirma kart auginu jas,vis bijodavau del saules stokos pasisodinti,bet siemet surizikavau ir va auga sau puikiai.Ir jos turbut neziemoja balkone?Kazkur reikes jas persikelt ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige: 25 birželio 2008 - 14:57
Pagaliau mano verbena prazydo. gal ir nieko derinys g.gif galvojau, kad visai blogai bus su melyna lobelija blush2.gif Tegul zydi smile.gif
user posted image

Ir dar va tokia zolyte pasodinau, paemiau is pusseseres, pas ja ta zolyte tiesiog lauke auga. gal kas zino kaip ji vadinasi?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 25 birželio 2008 - 15:55
QUOTE(LT @ 2008 06 25, 12:43)
GAL ŽINOTE KUR GALĖČIAU NUSIPIRKTI TUJOMS MEDINIU KVADRATINIŲ-STAČIAKAMPIŲ VAZONŲ?

AČIŪ

kazka panasaus savaitgali maciau schetelige mirksiukas.gif
Atsakyti
agules, avataras, ko gero, jau savo prazydusiu gelyciu nuotrauka mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lavaza,ta maza zolyte (vijokliuka) atrodo jau esu macius,bet pavadinimo tikrai neatgaminsiu g.gif
Beje puikiai derinas tas zydrumas su ruzavu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 06 25, 16:42)
Ir dar va tokia zolyte pasodinau, paemiau is pusseseres, pas ja ta zolyte tiesiog lauke auga. gal kas zino kaip ji vadinasi?
user posted image

Labai grazios gelytes wub.gif
O cia tas vysnines spalvos kas per augalas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 25 birželio 2008 - 18:05
QUOTE(agnir @ 2008 06 25, 19:04)
Labai grazios gelytes wub.gif
O cia tas vysnines spalvos kas per augalas?

Kana, auga gana auksta diiideliais lapais smile.gif, jau buvau idejus jos foto 24psl. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 06 25, 20:42)
Kana, auga gana auksta diiideliais lapais smile.gif, jau buvau idejus jos foto 24psl.  ax.gif

doh.gif neatpazinau kanos kol ji tokia mazute dar neissivyniojusiais lapais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 25 birželio 2008 - 19:55
QUOTE(agnir @ 2008 06 25, 20:54)
doh.gif neatpazinau kanos kol ji tokia mazute dar neissivyniojusiais lapais blush2.gif

cia naujas lapukas issivynioja smile.gif, salia jau paaugusios kanos thumbup.gif
Atsakyti
vargstu aš su savo lovelyjeesančiomis surfinijomis, pradžioj ėmė gelst lapeliai, abar pastebėjau ant lapų baltai pilkšvų apnašų, kaip suprantų miltligė puola doh.gif Bandyt gelbėt ar naikint kol kitų neapkretė? g.gif
Atsakyti