Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

sarafea , o kokios geleles pasodintot su pelargonijom? Cia gal kokios chrizantemos g.gif ? Ar sauleta puse? Idomu ar augtu, jei po piet visa laik butu saule g.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2009 04 15, 13:45)
sarafea , o kokios geleles pasodintot su pelargonijom? Cia gal kokios chrizantemos  g.gif ? Ar sauleta puse? Idomu ar augtu, jei po piet visa laik butu saule  g.gif

cia ne chrizantemos,o ramunes kazkokios tipo mirksiukas.gif joms reikia daug saules,bet pas mane nuo 12 valnados jau buna pavesis.Tai tik rytines saules vesios gauna.Bet auga,negaliu sakyt,ir praeitais metais augo mirksiukas.gif O su pelargonijom man atrodo niekas nesipjauna,galima viska sodint,tik va ar loveliuose grazu kai kas nors pamaisyta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2009 04 15, 15:52)
: O su pelargonijom man atrodo niekas nesipjauna,galima viska sodint,tik va ar loveliuose grazu kai kas nors pamaisyta. g.gif

Aisku, tai skonio reikalas, bet man grazu, kai keliu rusiu gelytes pamaisytos ax.gif
Pati svyrancias pelargonijas visada su bakopom sodinu, man patinka
Atsakyti

Aš pirkau milteliais, labiau apsimoka, nes keturiems litrams reikia pusės šaukštelio miltelių. ax.gif Ten 680g pakuotė žydinčioms gėlytėms. Mokėjau 22lt, bet tai buvo pernai. Per vasarą sunaudojau vos trečdalį.
[/quote]
Didelis ačiū notworthy.gif bandysiu toliau viršunėles daiginti. Kažko palergoniju lapeliai geltonyti pradėjo ko joms dabar trūksta, gal pertrešiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2009 04 15, 15:15)
tas nuotraukas kur idejau su pelargonijoms,is praeitu metu.Dabartines tuoj ikelsiu parodyt.Nieko joms nedarau,tiesiog nuvytusias gelyte nuskinu,o ir lapelius pageltusius. g.gif
Papildyta:
Skubinau nufotkint,kad kai kurios neryskiai gavos,nu bet mazdaug matosi  ax.gif

Jau, kaip suprantu, į lauką pelargonijas susodinot bigsmile.gif Nesušals? blush2.gif
Ir aš tada norėčiau persodinti ir į lauką nešti, vis daugiau vietos namie būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 04 16, 09:06)
Jau, kaip suprantu, į lauką pelargonijas susodinot bigsmile.gif Nesušals?  blush2.gif
Ir aš tada norėčiau persodinti ir į lauką nešti, vis daugiau vietos namie būtų  ax.gif

veiksmas ne LT, o pas mus pagal prognozes dar smarkokos šalnos naktimis bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 16, 09:09)
veiksmas ne LT, o pas mus pagal prognozes dar smarkokos šalnos naktimis bus wink.gif

aišku 4u.gif
Taip ir galvojau, kad dar anksti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2009 04 15, 14:52)
Aisku, tai skonio reikalas, bet man grazu, kai keliu rusiu gelytes pamaisytos  ax.gif
Pati svyrancias pelargonijas visada su bakopom sodinu, man patinka

4u.gif tai zinoma,jei tik patinka drinks_cheers.gif

QUOTE(linuke_ @ 2009 04 16, 07:06)
Jau, kaip suprantu, į lauką pelargonijas susodinot bigsmile.gif Nesušals?  blush2.gif
Ir aš tada norėčiau persodinti ir į lauką nešti, vis daugiau vietos namie būtų  ax.gif

pas mus bus irgi atsalimas su lietuciu,bet dienomis 18 silumos.Veiksmas vyksta pietuose blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Mes iki siol gyvenom be balkono, tai siais metais pirma karta puosiu, o supratimo mazokai turiu biggrin.gif Nusipirkau lovelius ir laikiklius, bet paskaiciau, kad jus dar dedat lekstutes po jais. Bet pas mane tuose loveliuose nera jokiu skyluciu, tai reikia jas padaryti? Ir jei taip, tai ar daug ju reikia? O kokias geles patartumet sodint pradedanciai: bijau, kad nieko nesigaus su labai prasmatniom? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 04 19, 14:52)
Mes iki siol gyvenom be balkono, tai siais metais pirma karta puosiu, o supratimo mazokai turiu biggrin.gif Nusipirkau lovelius ir laikiklius, bet paskaiciau, kad jus dar dedat lekstutes po jais. Bet pas mane tuose loveliuose nera jokiu skyluciu, tai reikia jas padaryti? Ir jei taip, tai ar daug ju reikia? O kokias geles patartumet sodint pradedanciai: bijau, kad nieko nesigaus su labai prasmatniom?  ax.gif

Nepergyvenk, tikrai viskas pavyks mirksiukas.gif 4u.gif
Skylutes galima pragrezt, turejau loveli be skyliu, tai pragrezem dviem eilem ~ kas 15cm, sachmatu tvarka.
Mano megstamiausios balkonines geles - svyrancios pelargonijos rolleyes.gif , reikia tiesiog nepamirsti palaistyt, o ji dar patresi trasom zydincom gelem, isvis bus thumbup.gif Bakopos, lobelijos, lakisius taip pat puikiai auga be jokios "mandros" prieziuros
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 04 19, 13:52)
Mes iki siol gyvenom be balkono, tai siais metais pirma karta puosiu, o supratimo mazokai turiu biggrin.gif Nusipirkau lovelius ir laikiklius, bet paskaiciau, kad jus dar dedat lekstutes po jais. Bet pas mane tuose loveliuose nera jokiu skyluciu, tai reikia jas padaryti? Ir jei taip, tai ar daug ju reikia? O kokias geles patartumet sodint pradedanciai: bijau, kad nieko nesigaus su labai prasmatniom?  ax.gif

pakelk loveli ir paziurek pries sviesa (ne kambaryje, o lauke). Pastebesi, kad yra apvaliu vietu, kurios labiau sviecia. Tokios apvalios, lyg neisdurtos skylutes.
As darau elementariai, t.y. apverciu loveli, imu kryzmini atsuktuva (nes galas jo bukesnis biggrin.gif ) ir paprasta plaktuka. Tose vietose, kur yra tie apskirtimukai, labai lengvai issiduria skylutes.
Jei atkreipsi demesi, pastebesi, kad jos ir isdeliotos shachmatu tvarka, kaip kad minejo lavaza. Nepamirsk paziureti ir lovelyje padarytuose idubimuose ar kaip juos pavadinti g.gif ten irgi issidurti galima skylutes.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2009 04 19, 18:19)
pakelk loveli ir paziurek pries sviesa (ne kambaryje, o lauke). Pastebesi, kad yra apvaliu vietu, kurios labiau sviecia. Tokios apvalios, lyg neisdurtos skylutes.
As darau elementariai, t.y. apverciu loveli, imu kryzmini atsuktuva (nes galas jo bukesnis biggrin.gif ) ir paprasta plaktuka. Tose vietose, kur yra tie apskirtimukai, labai lengvai issiduria skylutes.
Jei atkreipsi demesi, pastebesi, kad jos ir isdeliotos shachmatu tvarka, kaip kad minejo lavaza. Nepamirsk paziureti ir lovelyje padarytuose idubimuose ar kaip juos pavadinti  g.gif  ten irgi issidurti galima skylutes.

Aš tai patarčiau tik tuose įdubimuose padaryti skylutes, tada daugiau vandens lovelyje lieka mirksiukas.gif
Atsakyti