Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

QUOTE(Masiukiene @ 2007 10 22, 19:14)
labukas, berte, ir aš žadu pas baranauską gruodžio pradžioj važiuoti, bet tik tiroglobulinui išsitirti, nes jodo man du kart užteko, šiaip viskas priklauso nuo organizmo kaip jis sugebe pasisavinti tą jodą,man ir dabar dar kaklą skauda nors jodas biržely buvo tik tiek žinau kad reikia visą laiką save kontroliuoti ,o pagrindas visų ligų nervai, aišku ir černobilis dadėjo ,bet pagrinde tai reikia save perauklėti ir pakeisti požiūrį į gyvenimą  ,visi vėžiniai susirgimai nuo to ir prasideda, bet žmonės gyvena ilgai ir pamiršta, kad sirgo ko visoms ir linkiu

LINA, labas, na, saunu, kad tau uzteko dvieju jodu. Jeigu pavyktu mazdaug paderinti susitikima pas Baranauska, butu labai faina. Susirasykime, kai konkreciau zinosime, OK. Blyn'as, nauja klaviatura, tai nerandu skyrybos zenklu...
Taigi kad nervai daug blogo pridaro, bet kaip tai kontroliuoti - va klausimas.
Iki, bukime sveikos, kiek imanoma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 22 spalio 2007 - 18:40
Sveikutės visos,
kalbėjot apie nereikalingus kg. Aš irgi mielai kokius 20 numesčiau. Na bent 15. Dar prieš pora metų svėriau 70–75 kg, o dabar jau 80–85 kg. blink.gif Ir nekrenta verysad.gif, tik auga. Nors, tiesą pasakius, nelabai ką ir darau, kad kristų, tik prie kompo sėdžiu, o nuo to tikrai nenukris.
Vasarą buvau kelionėje, šalia savų nuotraukų prisirinkau dar ir iš kitų važiavusių. Tai kur tik randu save, siaubas apima, kokia meška. Sakiau reikės atsirinkti pačias "geriausias" ir vis peržiūrinėti. Tai po tokios peržiūros iškart į sporto salę norisi eiti lotuliukas.gif ir dietų laikytis. Bet, deja, tik tam kartui.

O šiaip tai nuotaikos ypač šiom dienom kažkokios baisios, rodos visus kampus apžliumbčiau, energijos nerasta, nieko nenoriu, nuovargis baisus. Šiandien maršrutkėje vietoje prašymo sustoti stotelėje vos nepasakiau įstaigos pavadinimo, kurį sakau, kai darbe telefonu atsiliepinėju. lotuliukas.gif Tik paskutinę akimirką susigriebiau. Čia jau turbūt atitinkama stogo pavažiavimo stadija lotuliukas.gif Tai va taip jau dabar, tai įdomu, kaip bus, kai skydliaukę išpjaus. Žodžiu, pasiguodžiau. Na bet kaip nors laikykimės, to linkiu sau ir visoms mums. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dendriukė @ 2007 10 22, 21:02)
Sveikutės visos,
kalbėjot apie nereikalingus kg. Aš irgi mielai kokius 20 numesčiau. Na bent 15. Dar prieš pora metų svėriau 70–75 kg, o dabar jau 80–85 kg.  blink.gif Ir nekrenta  verysad.gif, tik auga. Nors, tiesą pasakius, nelabai ką ir darau, kad kristų, tik prie kompo sėdžiu, o nuo to tikrai nenukris.
Vasarą buvau kelionėje, šalia savų nuotraukų prisirinkau dar ir iš kitų važiavusių. Tai kur tik randu save, siaubas apima, kokia meška. Sakiau reikės atsirinkti pačias "geriausias" ir vis peržiūrinėti. Tai po tokios peržiūros iškart į sporto salę norisi eiti  lotuliukas.gif ir dietų laikytis. Bet, deja, tik tam kartui.

O šiaip tai nuotaikos ypač šiom dienom kažkokios baisios, rodos visus kampus apžliumbčiau, energijos nerasta, nieko nenoriu, nuovargis baisus. Šiandien maršrutkėje vietoje prašymo sustoti stotelėje vos nepasakiau įstaigos pavadinimo, kurį sakau, kai darbe telefonu atsiliepinėju. lotuliukas.gif Tik paskutinę akimirką susigriebiau.  Čia jau turbūt atitinkama stogo pavažiavimo stadija  lotuliukas.gif  Tai va taip jau dabar, tai įdomu, kaip bus, kai skydliaukę išpjaus. Žodžiu, pasiguodžiau. Na bet kaip nors laikykimės, to linkiu sau ir visoms mums.  smile.gif

Dendriuke, ramiau, zinok, kai skydliauke ispjaus, bus geriau, nes viskas jau bus praeityje ir po truputi pasimirs.
O svoris tai tikrai didele problema, reikia gelezines valios, kad jis kristu. As tai jau menuo kaip i/is darbo einu pescia beveik po 3 km ir ka gi, sekmingai puciuosi toliau...
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2007 10 22, 11:57)
ACIU, HEDERA, kad prisiminei ir priminei. Merginos, pasiskaitykite, tikrai nereiketu tais T3 zavetis. 
Trumpai parasysiu, kaip as supratau: reikia mums ir T4, ir T3, bet T3 reikia labai mazai, o geriama T4, t. y. thyrox,  organizmas pats perdaro i reikiama T3.

Va kas is karto isgasdino: T3 is ~ 10 times more potent than T4, and can have very significant and rapid effects on heart rate and blood pressure.

Dekoju visoms mergaitems už išsamią informaciją apie thyboną.... thumbup.gif
tai turbūt jo man tikrai nereikia...Jei jo neskiria....Daktarai geriau žino doh.gif
p.s.
galėtumėt manęs taip baisiai negąsdint dėl to svorio unsure.gif .....negi neįmanoma nesustorėt g.gif
Atsakyti
unsure.gif
QUOTE(Dendriukė @ 2007 10 22, 20:02)
Sveikutės visos,
kalbėjot apie nereikalingus kg. Aš irgi mielai kokius 20 numesčiau. Na bent 15. Dar prieš pora metų svėriau 70–75 kg, o dabar jau 80–85 kg.  blink.gif Ir nekrenta  verysad.gif, tik auga. Nors, tiesą pasakius, nelabai ką ir darau, kad kristų, tik prie kompo sėdžiu, o nuo to tikrai nenukris.
Vasarą buvau kelionėje, šalia savų nuotraukų prisirinkau dar ir iš kitų važiavusių. Tai kur tik randu save, siaubas apima, kokia meška. Sakiau reikės atsirinkti pačias "geriausias" ir vis peržiūrinėti. Tai po tokios peržiūros iškart į sporto salę norisi eiti  lotuliukas.gif ir dietų laikytis. Bet, deja, tik tam kartui.

O šiaip tai nuotaikos ypač šiom dienom kažkokios baisios, rodos visus kampus apžliumbčiau, energijos nerasta, nieko nenoriu, nuovargis baisus. Šiandien maršrutkėje vietoje prašymo sustoti stotelėje vos nepasakiau įstaigos pavadinimo, kurį sakau, kai darbe telefonu atsiliepinėju. lotuliukas.gif Tik paskutinę akimirką susigriebiau.  Čia jau turbūt atitinkama stogo pavažiavimo stadija  lotuliukas.gif  Tai va taip jau dabar, tai įdomu, kaip bus, kai skydliaukę išpjaus. Žodžiu, pasiguodžiau. Na bet kaip nors laikykimės, to linkiu sau ir visoms mums.  smile.gif

Nu apie svorį, tai lyg mano mintys būtų doh.gif aš irgi į nuotraukas negaliu žiūrėti unsure.gif O koks tavo ūgis? mano tai 171 cm, o svoris 78-80 kg. blink.gif Šiandien odinės striukės užtrauktukas išsiskleidė, o dar žiūriu, ir pamušalas paplyšo. Tai vyras sako, čia dėl to, kad plėtiesi verysad.gif Susinervinau nuo ryto doh.gif Bet baisiausia, kad jis ko gero teisus doh.gif Nu žodžiu, nuotaikos nėr, prasidėjo nervai nuo striukės užtrauktuko ir baigėsi globalinėm problemom doh.gif
Ech, pasiguodžiau... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausima, ar gali l-thyroksinas itakoti i ciklo reguliaruma? nes man visada buvo reguliarus, o kai pradejau vartoti dar sutrumpejo (bet maz daug reguliarus), o si karta prasiilgino. tai idomu ar cia glai but vaistu poveikis?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2007 10 23, 10:45)
unsure.gif

Nu apie svorį, tai lyg mano mintys būtų  doh.gif  aš irgi į nuotraukas negaliu žiūrėti unsure.gif O koks tavo ūgis? mano tai 171 cm, o svoris 78-80 kg. blink.gif Šiandien odinės striukės užtrauktukas išsiskleidė, o dar žiūriu, ir pamušalas paplyšo. Tai vyras sako, čia dėl to, kad plėtiesi verysad.gif Susinervinau nuo ryto doh.gif Bet baisiausia, kad jis ko gero teisus doh.gif Nu žodžiu, nuotaikos nėr, prasidėjo nervai nuo striukės užtrauktuko ir baigėsi globalinėm problemom  doh.gif
Ech, pasiguodžiau... ax.gif

merginos, gal kokia kolektyvine atrakcija susiorganizuokime del svorio metimo - su prizais... as irgi jau priejau liepto gala doh.gif - 84 kg, o ugis 169. Pries operacija pernai rugpjuti sveriau apie 68 kg. Tai va, 'pagrazejau' schmoll.gif visais 15 kg, regis, tuoj save reikes vezti i rytus, kur moterys pagal gyva svori vertinamos...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 23 spalio 2007 - 12:53
QUOTE(bertė @ 2007 10 23, 14:50)
merginos, gal kokia kolektyvine atrakcija susiorganizuokime del svorio metimo - su prizais... as irgi jau priejau liepto gala  doh.gif - 84 kg, o ugis 169. Pries operacija pernai rugpjuti sveriau apie 68 kg. Tai va, 'pagrazejau'  schmoll.gif visais 15 kg, regis, tuoj save reikes vezti i rytus, kur moterys pagal gyva svori vertinamos...

Sveikos, mergiotės 4u.gif ,
paskaitau Jus, paskaitau. Ne visad ranka kyla parašyt.
Laukimo būsena. Bjauri tokia.
Nežinobybė slegia... na, jūs žinot. Geriau net už mane.
g.gif verysad.gif
Dėl svorio dabar jau imu nervintis. Apetitas dabar žvėriškas blink.gif
berte, mano ūgis irgi toks pat 169, sveriu DAR 68. Vasarą nusipurtau iki 65-66.
Žinau vieną geriausią ir patikimiausią būdą - mažiau valgyt ir labai daug judėt.

Ar ta operaciaja + vaistai taip svorį augina?
doh.gif aš jau dabar blogai dėl +5-6 kg jaučiuos. tai kas bus PO TO unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2007 10 23, 09:45)
O koks tavo ūgis?

Mano ūgis 169–170. Tai visai panašiai. Aš neseniai susinervinau, kai norėjau nusipirkti striukę. Viskas lyg ir gerai, bet per siaura, užtrauktukas nė iš tolo nesueina. O dydis XXL lotuliukas.gif Na, paprastai tokios man tinka, bet toji nė per kur. schmoll.gif

QUOTE(bertė @ 2007 10 23, 13:50)
merginos, gal kokia kolektyvine atrakcija susiorganizuokime del svorio metimo - su prizais...

Gerai būtų, bet jaučiu vistiek simuliuočiau blush2.gif

QUOTE(Žižma @ 2007 10 23, 14:21)
g.gif  verysad.gif

Aš tai kol kas dar neįsijautus į tą laukimą. Kažin, kaip bus, kai tikslią operacijos datą žinosiu. g.gif Laikykis, kaip nors praeisim ir mes visa tai.
Atsakyti
[quote=Žižma,2007 10 23, 14:21]
g.gif verysad.gif
Nesijaudink, viskas bus gerai. Mane operacijai užrašė gegužės mėn., operavo rugpjūtį. Pradžioje galvojau, tie mėnesiai labai ilgai tęsis ir daug nervų kainuos, bet visai nieko, stengiesi paprasčiausiai mažiau apie tai galvoti...
O dėl to kaip bus po operacijos irgi reikia galvoti pazityviai. Aš galvojau, kad blogiau tikrai nebus (nes 4 metus su kvailiojančia skydliauke buvo tikrai prastai). Operacijos bijojau, bet labai laukiau ir norėjau, tikėjausi, kad po jos mano bėdos jeigu visai ir nesibaigs, tai bent jau sumažės.
Na ir negaliu labai skūstis, viskas lyg juda į gerąją pusę (tfu, tfu, tfu, pabeldžiu į medį). Taigi aukščiau nosį, nepergyvenk labai 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dendriukė @ 2007 10 23, 22:42)
..........
Aš tai kol kas dar neįsijautus į tą laukimą. Kažin, kaip bus, kai tikslią operacijos datą žinosiu.  g.gif Laikykis, kaip nors praeisim ir mes visa tai.

Labryt merginos 4u.gif

kavos?
prašom:
user posted image

Dendriuke, jei reikia operuot - kam laukt?
Kodėl tos datos tau neskiria?
Man paskyrė palyginus greit - gaunas nepilnas mėnuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 24 spalio 2007 - 07:57
Labas rytas,

Ačiū, skani kavutė buvo wub.gif

Liko kelios dienos iki pirmojo vizito pas Baranauską (gydymui rad.jodu), kol neskaičiau šios temos, t.y. nieko nežinojau, buvo ramiau. biggrin.gif

Dabar noriu paklaust apie svorį, apie kurį nemažai paskutiniu laiku rašėt, bet taip ir nesupratau kokiu atveju jis pradeda augti. Nes kol kas dėl to neturiu prblemų. Išoperavus skydliaukę, po jodo ar pan.?... Labai lauksiu jūsų atsakymų. 4u.gif
Atsakyti