Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

QUOTE(rimiale @ 2007 10 29, 12:24)
Labas  blush2.gif

As naujoke cia, dar nezinau kiek mano problema rimta, bet kazkas negerai ir tiek.

Padare echoskopija, rado mazga ant skydliaukes tokio dydzio kaip ji pati  blink.gif
sako nieko baisaus, kol nematom kraujo tyrimo, turbut tik stebeti reikes kad nekistu ir tiek... Bet del viso pikto eme ir nusiunte mane i Santariskiu onkologini...

Taiva, nzn kolaukti, kazkaip baugina tie zodziai: mazgas, onkologinis ir t.t.  blink.gif

o kraujo vis nera laiko pasidaryti... ech tas darbas, dar mokslai...

Tikrai nera ko nerimauti. Nors ir as issigandau labai, kai gydytoja pasake kad reikes pjauti, tada nuvaziavau i Kauno klinikas, apziurejes gydytojas (Markauskas) pasake kad reikalinga bus punkcija o galutinis rezultatas, nieko ten blogo toj skydliaukej nera, na guzelis, bet tyrimai visi geri ir pasirodyti po pusmecio.

Aciu visom merinom, kurios paguodet mane, stiprybes jums ir kuo greiciau pamirsti daktarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vapsva: 31 spalio 2007 - 20:46
Sveiki 4u.gif
As taip pat naujokele cia pas jus uzsukau ax.gif
Skydliaukes problemos atsirado jau paauglysteje,tada vartojau kazkokius vaistus ir juros kopustus liepe valgyti.Po kurio laiko lyg ir susitvarke ta skydliauke,beje ji pas mane buvo padidejus.Dabar jau praejus 10m,vel iskilo problemos,seis metais uzciuopiau guza ir gana nemaza kaklo apacioje,tai gi pasitikrinau pas endokrinologe,tyrimai geri,bet guzas per didelis mano amziuje,nuvaziavau i KMUK pasidaryti biopsijos,atsakymo sulaukiau po 3sav,buvo geri,vezio nera.Bet endokrinologe uztikrino,kad tai nera 100proc,tikslumas,nes ne is viso guzo paime kraujo o tik is jo daleles.Siulo operuotis,nors sako tai nera skubu,tai butu tik kosmetine operacija,neisivaizduoju ka daryt?Operuotis ar ne?o jei tas guzas supiktybes?Arba bus ,kaip kai kuriom is jusu,kad pries operacija nera vezio,o po operacijos vezys.Labai daug abejoniu kyla.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės visos.Tikrai seniai besilankiau.Pakirto vėl mane rudeninė depresija unsure.gif Nenorėjau nei bendraut,nei kalbėt,nei rašyt,nei kur nors eit,sunku buvo net kokią vieną mintį protingesnę suregzti ax.gif Žiūriu ir gretos smarkiai papilnėjo.Niekaip į onkologinį Vilniuje neprisiskambinu,jau kaip ir Baranauskas turėjo būti grįžes iš savo rudeninių atostogų blush2.gif Jau ir man kitą savaitę reikia keliauti pas jį, o grupė sausio mėnesį,bet jau dabar nerimauju,nes vėl kol apeini visas instancijas doh.gif
Naujokėms linkiu optimizmo,dėl operacijos sunku patarti,nes kiekvienas atvejis yra individualus ir labai daug nuo visko priklauso,reikia gal daugiau medikais pasitikėti ir savo intuicija,kaip jaučiatės ir pan. rolleyes.gif
Už visas kitas džiaugiuosi,kurios jaučiatės gerai ir galiu tik palinkėti "taip ir toliau" 4u.gif
Atsakyti
norejau paklausti, gal kas turit gydytojo Baranausko kontaktus? g.gif Ir kur ji butu galima rasti? g.gif Parasykit i emaila: ligsena@gmail.com Didelis aciu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tetulyte @ 2007 11 02, 19:44)
norejau paklausti, gal kas turit gydytojo Baranausko kontaktus? g.gif  Ir kur ji butu galima rasti? g.gif  Parasykit i emaila: ligsena@gmail.com Didelis aciu.  cool.gif

Išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
[quote=Dendriukė,2007 10 30, 21:55]
Sveikutės visos,

pagaliau ir aš jau žinau operacijos datą. Mane turėtų operuoti gruodžio 21 d. Nors prieš pat šventes, bet geriau nei vasario mėn. (nes šiaip būtų užrašęs vasario pradžiai swoon.gif), o mano darbe vasaris – pati darbymetė. Tikiuosi, kad neįvyks kiaulystės dėsnis ir mane tą dieną nepaguldys koks virusas, nes būtų bjauru, jei reikėtų dar atidėti.

Dendriuke, tau sekmes operuojantis, gerai ,kad nebereiks ilgai laukt thumbup.gif , papuolei pas tikrai gera gydytoją thumbup.gif

nesitikėk, kad po operacijos busi labai darbinga; nors man visi kalba, kad atrodau labai garziai, po operacijos išssilygino ir išskaistėjo oda, ir siaip protas kažkoks blaivesnis esu daug ramesnė, bet energijos tiek neturiu, kaip anksčiau...o jau prasidėjo 4 mėnuo po operacijos... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(dainutė# @ 2007 11 03, 16:34)
nesitikėk, kad po operacijos busi labai darbinga.

Tai ir nesitikiu, bet kad nori nenori teks toje darbymetėje suktis (čia aišku, jei viskas bus gerai, kiek tai įmanoma), nes negi išeisiu iš darbo. Priminkit man, kas jau operavotės, kelintą dieną po operacijos paleidžia namo (čia vėl, aišku, jei viskas klojasi gerai)?
Atsakyti
QUOTE(Dendriukė @ 2007 11 03, 16:46)
Tai ir nesitikiu, bet kad nori nenori teks toje darbymetėje suktis (čia aišku, jei viskas bus gerai, kiek tai įmanoma), nes negi išeisiu iš darbo. Priminkit man, kas jau operavotės, kelintą dieną po operacijos paleidžia namo (čia vėl, aišku, jei viskas klojasi gerai)?

jei viskas garai, išleidžia po 3 dienų.. thumbup.gif ...
Atsakyti
Laba, šį trečiadienį einu pas daktariuką. TTH tyrimai gerėja - 3,16. Bandysiu užsukt sunkų pokalbį apie tai, kad nelabai išeina gandrų prisikviest.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 11 03, 12:46)
Išsiunčiau 4u.gif

dideli aciu, jau gavau.
Atsakyti

labas, merginos,
buvau savaitike pabegusi nuo kompiuterio, tai grizau ir iskart i foruma - pasiilgau visu. 4u.gif
Silma, uzjauciu tave, daug iskentejai. Tikekimes, kad didieji blogumai jau praeityje. Duok zinia, kai pasitikrinsi.
Russne, as irgi su svoriu kovoju - buvau susiemusi savaite, tai pora kg numeciau, bet laikiau save kaip konclageryje ir nemazai vaiksciojau. O dabar savaite kalnuose slidinejau, t. y. bandziau sportuoti ir normaliai valgiau, ir ka gi - grizo abu kg. Kitas dalykas, pamaciau, kad fiziniu jegu labai pamazejo, greitai uzdustu, kojas pakerta, istvermes nulis ir pan. Vadinasi, man su antsvoriu galima kovoti tik badu. Siaubas, ir taip gyvenimas ne achti, o dar kasnius skaiciuoti...
Rubine, nepasiduok depresijoms, tai blogiausia, kas dar mums gali atsitikti.
Senokai Silvijos nesigirdi, kazi, kaip jai einasi.
Laikykites, merginos, rudeni sunkiau, bet gal kaip nors bendromis jegomis istversime.
Na, ir palinkekite man sekmes - as pirmadieni vaziuoju pas daktarus po puses metu. Turetu skenuoti ir kraujo tyrimus daryti. Kai pavasari dare tyrimus, sake, kad viskas mazdaug OK, atsinaujinimo galimybe tik 1 proc., bet vistiek labai neramu. Nervinuosi taip, kad net pati jauciu, kaip bjaureja charakteris, imu zmoniu nemyleti... vis labiau vienatves norisi, o nuo to nebetoli ir depresija. schmoll.gif
Laikykimes, sekmes visoms
Atsakyti
Sveikutės visos,
Senai ir aš čia berašiau. Prapuoliau su savo darbais visais. O taip ir ligą pamirštu. Tik tiek kovoju su nuovargiu. Jaučiuosi pastoviai pavargusi. Bet šiaip viskas gerai, pas gyditojus turiu eit prieš Kalėdas. Tikiuosi negausiu nemalonios Kalėdinės dovanėlės.
Atsakyti