Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

Labas rytas visoms smile.gif
Antradieni einu i klinikas pas endpkrinologa .Nors menesio gale uzsiregistravau pas Kazanaviciu privaciam,bet keleta medikiu mane isdurnino kad pas ji eisiu,nes tiesiogne prasme pasake kad jis "ligonis" g.gif unsure.gif )Turiu tik jo klinikoje daryta tyrima,kuris labai jau blogas TTH-14,5 verysad.gif doh.gif .Kokius dar tyrimus daro ,turbut echoskopija. g.gif labai nerimauju unsure.gif ,jau dabar vidurius suka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2007 11 03, 18:58)
Laba, šį trečiadienį einu pas daktariuką. TTH tyrimai gerėja - 3,16. Bandysiu užsukt sunkų pokalbį apie tai, kad nelabai išeina gandrų prisikviest.

Labas. Gal pas Matejevą eini? Sėkmės 4u.gif Susireguliuosi skydliaukę ir prisikviesi gandrus mirksiukas.gif

QUOTE(bertė @ 2007 11 03, 20:46)
labas, merginos,
Na, ir palinkekite man sekmes - as pirmadieni vaziuoju pas daktarus po puses metu. Turetu skenuoti ir kraujo tyrimus daryti.  Kai pavasari dare tyrimus, sake, kad viskas mazdaug OK, atsinaujinimo galimybe tik 1 proc.,  bet vistiek labai neramu. Nervinuosi taip, kad net pati jauciu, kaip bjaureja charakteris, imu zmoniu nemyleti... vis labiau vienatves norisi, o nuo to nebetoli ir depresija.  schmoll.gif
Laikykimes, sekmes visoms

Sėkmės, Berte. 4u.gif Tikriausiai mes visos artėjant tyrimams pradedame pergyventi. Na, bet jei atsinaujinimo tikimybė tik 1 proc, tai tikėkimės viskas ir bus gerai. rolleyes.gif Pranešk kaip sekas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 04 lapkričio 2007 - 12:32
QUOTE(Joliuke @ 2007 11 04, 14:31)
Labas. Gal pas Matejevą eini? Sėkmės 4u.gif Susireguliuosi skydliaukę ir prisikviesi gandrus mirksiukas.gif

Aha - pas tą patį. Kitokių pas mus turbūt ir nėra. g.gif Tai kad ta mano skydliaukė jau normos (net labai normos) ribose, bet vis tiek nė velnio neišeina. g.gif
Atsakyti
Cia yra daug informacijos, gal naujokems pravers.

http://www.vuoi.lt/
Ten yra ir vezio informacijos centro www.

Aciu, Joliuke, butinai parasysiu, kas vyksta/nevyksta. O gal apie kokias nors gydymo naujoves isgirsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 04 lapkričio 2007 - 14:49
QUOTE(edicike @ 2007 11 04, 12:22)
Labas rytas visoms smile.gif
Antradieni einu i klinikas pas endpkrinologa .Nors menesio gale uzsiregistravau pas Kazanaviciu privaciam,bet keleta medikiu mane isdurnino kad pas ji eisiu,nes tiesiogne prasme pasake kad jis "ligonis" g.gif  unsure.gif )Turiu tik jo klinikoje daryta tyrima,kuris labai jau blogas TTH-14,5 verysad.gif  doh.gif .Kokius dar tyrimus daro ,turbut echoskopija. g.gif labai nerimauju unsure.gif ,jau dabar vidurius suka blush2.gif

Labai neetiška iš jų pusės taip apkalbinėti kitą gydytoją unsure.gif
Pas Kazanavičių yra atliekami visi skydliaukės tyrimai, tiksliai nepasakysiu bet berods penki, aišku už visus reikia mokėti. O pas ką eiti rinktis tik jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2007 11 04, 14:39)
Aha - pas tą patį. Kitokių pas mus turbūt ir nėra.  g.gif  Tai kad ta mano skydliaukė jau normos (net labai normos) ribose, bet vis tiek nė velnio neišeina.  g.gif

O kaip kiti tyrimai be TTH? FT3, FT4? Jie gal irgi turi įtakos? g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif merginos gal zinote iki keliu valandu klinikuose atliekami skydliaukes tyrimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 11 04, 17:09)
O kaip kiti tyrimai be TTH?  FT3, FT4? Jie gal irgi turi įtakos?  g.gif

Kad turi, tai faktas, tik man jų netyrė (nors gal ir tyrė - kažkokį tyrimą pačioj pradžioj darė (težinau jo kainą, o ne ko ieškojo)). Tai ir sakau, kad laukia sunkus pokalbis - bandysiu prašytis tyrimų rimtesnių. Daktariukas tokio šnekučio įspūdį sudaro (gal aš ir klystu), bet kažin ką pasakys būtent šia tema. g.gif turiu įtarimą, kad siųs pas ginekologą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2007 11 04, 16:53)
Kad turi, tai faktas, tik man jų netyrė (nors gal ir tyrė - kažkokį tyrimą pačioj pradžioj darė (težinau jo kainą, o ne ko ieškojo)). Tai ir sakau, kad laukia sunkus pokalbis - bandysiu prašytis tyrimų rimtesnių.  Daktariukas tokio šnekučio įspūdį sudaro (gal aš ir klystu), bet kažin ką pasakys būtent šia tema.  g.gif turiu įtarimą, kad siųs pas ginekologą.  smile.gif

Na, sėkmės 4u.gif Manęs irgi neužilgo laukia vizitas pas endokrinoligą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 11 04, 19:21)
Na, sėkmės 4u.gif  Manęs irgi neužilgo laukia vizitas pas endokrinoligą doh.gif

Nedėkosiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif tau irgi sėkmingo vizito. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 11 04, 16:57)
sveikutes  4u.gif merginos gal zinote iki keliu valandu klinikuose atliekami skydliaukes tyrimai?  g.gif

Žiūrint kokie tyrimai. Kraują ima iki 19 val, echoskopu pasižiūri daktaras pas kurį eini iš karto, tiesiog nusiveda į kitą kabinetą, o ultragarsą reikia pas savo daktarą klausti kada gali užregistruoti, nes jų darbo laikas trumpesnis.
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 11 04, 16:02)
Labai neetiška iš jų pusės taip apkalbinėti kitą gydytoją unsure.gif
Pas Kazanavičių yra atliekami visi skydliaukės tyrimai, tiksliai nepasakysiu bet berods penki, aišku už visus reikia mokėti. O pas ką eiti rinktis tik jums 4u.gif

Tai tame ir priblema kad nezinau ka rinktis?Turbut eisiu pas abu rolleyes.gif
Atsakyti