Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

QUOTE(dainutė# @ 2007 12 18, 22:46)
Denriuke, tau dideles sekmes..

QUOTE(Žižma @ 2007 12 18, 23:22)
Sekmės Dendriuke, laikykis, mes su Tavim  mirksiukas.gif

QUOTE(Ugne @ 2007 12 19, 08:44)
Sėkmės Tau, sveikatos, stiprybės.  4u.gif
Labai lauksim gerų naujienų, atsiliepimų. Parašyk, kai tik galėsi.  smile.gif

Labai dėkoju visoms už palaikymą, bet esu labai kvailoje situacijoje. Šiandien skambino Krasauskas, siūlė gultis rytoj, o ne penktadienį, (rytoj ryte susitarsim galutinai). Tada penktadienį iš labo ryto galėtų operuoti. Na man šiaip kuo greičiau, tuo geriau. Jau užkniso tas laukimas. Bet... nuo vakar temperatūra maždaug 37,2 C: slogos nėra, nieko neskauda, kosulio irgi nėra. Gal tik vos vos gerklė pasijaučia. Gal kam panašiai buvo? Ką daryti, jei lieps pačiai apsispręsti. Nu ir ššššš. verysad.gif Žodžiu, viskas spręsis pakutinę minutę.
Atsakyti
QUOTE(Dendriukė @ 2007 12 19, 20:03)
Labai dėkoju visoms už palaikymą, bet esu labai kvailoje situacijoje. Šiandien skambino Krasauskas, siūlė gultis rytoj, o ne penktadienį, (rytoj ryte susitarsim galutinai). Tada penktadienį iš labo ryto galėtų operuoti. Na man šiaip kuo greičiau, tuo geriau. Jau užkniso tas laukimas. Bet... nuo vakar temperatūra maždaug 37,2 C: slogos nėra, nieko neskauda, kosulio irgi nėra. Gal tik vos vos gerklė pasijaučia. Gal kam panašiai buvo? Ką daryti, jei lieps pačiai apsispręsti. Nu ir ššššš.  verysad.gif Žodžiu, viskas spręsis pakutinę minutę.

Svarbu, kad slogos nėra, o tokia temperatūra ir nuo nervų gali būti. Gulkis ir vietoje žiūrės ar galima ar ne. Tau tikrai nieko nereikės spręsti pačiai. Aš ir nebuvau tikra, kad mane prileis operuotis, bet išoperavo biggrin.gif
Sėkmės tau rytoj ir laukiam grįžtant. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės;)

Aš gal čia visai ir ne į temą (atleiskit), bet labai noriu paklaust, ar kais sunku nuryti maistą, tai gali būti kažkokia problema su skydliauke?
Ypač kai patiriamas kasdienis didelis stresas?
Labai ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2007 12 12, 17:11)
Merginos, toks klausimukas: mano TSH mazeja, dabar jau maziau nei 0,01 (norma 0,27-4,20). Zinau, kad po ca operacijos pirmuosius keleta metu reikia ji mazesni palaikyti, bet kad tiek. g.gif  O bendrasis T4 siek tiek per didelis.  g.gif Daktarai sako viskas OK, o as, neviernas Tamosius, skaitau skaitau visokia lit., bet iki galo neissiaiskinu reikalo. Ir tyrox nedaug pagal svori geriu.
Na, bent Dievui dekui Tg maziau nei 0,2 ir si karta.  thumbup.gif Bet velgi, kazkur skaiciau, kad labai sumazinus TSH galima gauti iskreiptus Tg rezultatus. Ot rebusai. As negaliu nusiraminti, mano psichika nepriima tokio supaprastinto gydymo negydymo - pasitikrinti krauja kas puse metu ir viskas... lyg angina butu ispjove. lotuliukas.gif

Kokie jusu tyrimai.  Gal turite minciu tuo klausimu. Sekmes visoms

Labas. Berte, džiaugiuos, kad tavo rezultatai geri thumbup.gif O kas liečia TTH, tai ir pas mane jis labai nedidelis. Gydytojas sako, kad gerai ir kad taip ir turi būt kokius 5 metus, kad skydliaukė neataugtų. jei gerai supratau, tai padidinta dozė lyg duoda impulsą į smegenis, kad hormonų užtektinai ir tada tikros skydliaukės ląstelės, jei jų dar yra likę ir toliau sau snaudžia. Nu kažkaip panašiai man aiškino blush2.gif Tai vat ax.gif

Dendriuke, viskas bus gerai. Atsipalaiduok ir nieko nebijok 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(odriana @ 2007 12 19, 20:54)
Sveikutės;)

Aš gal čia visai ir ne į temą (atleiskit), bet labai noriu paklaust, ar kais sunku nuryti maistą, tai gali būti kažkokia problema su skydliauke?
Ypač kai patiriamas kasdienis didelis stresas?
Labai ačiūsmile.gif

Manau, kad tikrai gali. Man net dabar kai susinervinu pradeda spaust skydliaukę (nors jos ten senai nebėra) g.gif
Atsakyti
o jeigu mano artimieji turi problemų su skydliauke, tai gali kazkaip man turėti įtakos?
Atsakyti
QUOTE(vapsva @ 2007 10 02, 16:05)
Labukas.

Vakar dariausi echoskopija, po 3 metu pertraukos ir rezultatas tas, kad mazgeliai per tuos metus, buve skydliaukeje, uzaugo iki nemazu cistu. Sake reikes operuoti. Dar nebuvau pas endokrinologa ir nezinau ar eisiu. Bijau ziauriai sad.gif Ar tai labai baisu? Gal tos cistos issivaiksto?

Mano mamai jaunysteje buvo operuota struma. Mama dabar brandaus amziaus. Nesenai jai rado struma pilna priaugusia nauju mazgeliu. Santariskese atliko operacija ir visiskai pasalino struma. Patys gydytojai nerimavo, ar darant antra operacija, nepazeis kokio po pirmo operacijos iaugusio nervo. Aciu Dievuliui, operacija sekmigai pavyko, randas sugijo, mama ir toliau gyvena pilnaverti gyvenima. Ir augliukai nebuvo piktybiniai. Tik tiek kad dabar kiekviena miela diena geria hormoninius vaistus. Is pradziu, kai pradejo juos gerti, jaute sirdies darbo sutrikima, bet ilgainiui praejo.

Bet kuriuo atveju, merginos ir moterys, kurios turite problemu su struma, reguliariai tikrinkites. Ir geriau anksciau pastebeti pakitimus ir juos salinti, negu bijoti ir laukti, kol gali buti per velu.
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2007 12 19, 23:19)
o jeigu mano artimieji turi problemų su skydliauke, tai gali kazkaip man turėti įtakos?

Deja, gali...
Papildyta:
QUOTE(Ugne @ 2007 12 18, 17:19)
Vilte, kur tau darė operaciją? Kiek laiko praleidai ligoninėje?

Operavo santariskese. Antradieni pagulde, treciadieni operavo, o sekmadieni jau vaziavau namo.
Atsakyti
Sveikos gyvos!

ARTĖJANČIŲ ŠVENČIŲ PROGA NORIU PALINKĖTI JUMS PASITIKĖJIMO SAVIMI, TIKĖJIMO ŠVIESIA ATEITIMI, MEILĖS SAU IR KITIEMS BEI SVEIKATOS, SVEIKATOS,SVEIKATOS ! mirksiukas.gif

Apkabinkit tuos, kurie nors kartą ištiesė jums ranką,
Atleiskit tiems, kurie nelaimėj nepadėjo...
Tikėkite stebuklais...Jie iš meilės atsiranda.
Atverkite širdis- kalėdos į namus atėjo...

BŪKIT SVEIKOS IR LAIMINGOS! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis, visoms 4u.gif
Aš taip pat prisidedu prie Russnės sveikinimų ir palinkėjimų. Tegul ateinantys metai išgrauš kaip žiurkės iš mūsų visų visas ligas ir galėsime jaustis sveikos ir saugios.

Atsistojęs prie Šv.Kalėdų medžio
Sniego angelas pravirkdė savo fleitą.
Vakare prie laužo naujamečio
Jis dainavo apie laimės žvaižgdę.
Apie tą, kurią širdy nešiojam,
Tik jos ieškome kažkur toli.
Sniego angelo daina, puošta svajonėm,
Kiekvienam linkėdama rast laimę šiam kely.

Ramių Kūčių ir linksmų Šv. Kalėdų!
Atsakyti
Uždekime žvakes ir tyliai prisilieskim
Prie Švento Kūčių stalo vakare.
Be pykčio, be skriaudos
Su tyluma susėskim
Ir taip kaskart, kasdien ir visados.
Tesklinda šiluma
Ir į kasdienę būtį
Ateidami visi - savi ir svetimi,
Uždekime širdy po šventinę žvakutę,
Pasidalindami šviesa ir ugnimi.