QUOTE(bertė @ 2007 12 12, 17:11)
Merginos, toks klausimukas: mano TSH mazeja, dabar jau maziau nei 0,01 (norma 0,27-4,20). Zinau, kad po ca operacijos pirmuosius keleta metu reikia ji mazesni palaikyti, bet kad tiek.

O bendrasis T4 siek tiek per didelis.

Daktarai sako viskas OK, o as, neviernas Tamosius, skaitau skaitau visokia lit., bet iki galo neissiaiskinu reikalo. Ir tyrox nedaug pagal svori geriu.
Na, bent Dievui dekui Tg maziau nei 0,2 ir si karta.

Bet velgi, kazkur skaiciau, kad labai sumazinus TSH galima gauti iskreiptus Tg rezultatus. Ot rebusai. As negaliu nusiraminti, mano psichika nepriima tokio supaprastinto gydymo negydymo - pasitikrinti krauja kas puse metu ir viskas... lyg angina butu ispjove.
Kokie jusu tyrimai. Gal turite minciu tuo klausimu. Sekmes visoms
Labas. Berte, džiaugiuos, kad tavo rezultatai geri

O kas liečia TTH, tai ir pas mane jis labai nedidelis. Gydytojas sako, kad gerai ir kad taip ir turi būt kokius 5 metus, kad skydliaukė neataugtų. jei gerai supratau, tai padidinta dozė lyg duoda impulsą į smegenis, kad hormonų užtektinai ir tada tikros skydliaukės ląstelės, jei jų dar yra likę ir toliau sau snaudžia. Nu kažkaip panašiai man aiškino

Tai vat
Dendriuke, viskas bus gerai. Atsipalaiduok ir nieko nebijok
Papildyta:
QUOTE(odriana @ 2007 12 19, 20:54)
Sveikutės;)
Aš gal čia visai ir ne į temą (atleiskit), bet labai noriu paklaust, ar kais sunku nuryti maistą, tai gali būti kažkokia problema su skydliauke?
Ypač kai patiriamas kasdienis didelis stresas?
Labai ačiū
Manau, kad tikrai gali. Man net dabar kai susinervinu pradeda spaust skydliaukę (nors jos ten senai nebėra)