Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

QUOTE(Dendriukė @ 2008 01 05, 10:42)
Ačiū  4u.gif, tik va išrašo iš ligoninės dar nesulaukiu. Norėtųsi greičiau žinoti, kas ir kaip.

Nusiramink, sulauksi. tiesiog, dabar šventės buvo, tai viskas šiek tiek ilgiau gali užtrukti. o tau po operacijos kokie buvo extra tyrimo rezultatai nesakė?
Atsakyti
Mergaitės, kam iš jūsų buvo diagnozuota folikulinė neoplazija?
Atsakyti
QUOTE(Dendriukė @ 2008 01 05, 11:42)
Ačiū  4u.gif, tik va išrašo iš ligoninės dar nesulaukiu. Norėtųsi greičiau žinoti, kas ir kaip.

aš išrašą gavau tik po dviejų savaičių..o dabar dar ir šventės.., tikėkis, kad viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dendriukė @ 2008 01 02, 20:14)
Sveikutės,

Po operacijos nuolat, o ypač, kai labiau pavargstu, jaučiu kažkokį cypimą ausyse. Na, jis dar pakenčiamas, bet anksčiau man to nebūdavo. Ar kam nors taip buvo? Įdomu, čia praeis ar jau liks visam.  g.gif

Dendriuke, man irgi ausyse zvimbia ir cypia.... schmoll.gif gydytojas sake, kad del mazo TTH gali taip buti. Tai as kolei kas tuo ir ir tikiu, lotuliukas.gif nes nenoriu ieskoti daugiau ligu... Jausmas tikrai nekoks.

Merginos, su Naujaisiais, tikekimes, kad ir siais metais taip pat draugiskai issilaikysime. Sekmes ir sveikatos visosms.
P.S. O as storeju tai kaip peniuksle, tikri kiaules metai buvo... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 06 sausio 2008 - 17:18
Sveikos, mielosios,
Kad šiais metais netektų patirt to, ką teko pernai - kad naujienos būtų TIK GEROS ir LABAI GEROS. O jei jau Dievulis kai kuriom pernai 'įteikė' tą liūdną diagnozę - šiemeet linkiu eit pirmyn, atlaikyt ir sveikti! Tik sveikti ir nieko daugiau 4u.gif

Džiaugiuos, Dendriuke, kad viską atlaikei mirksiukas.gif ir jauties gan neblogai 4u.gif Stiprėk ir saugok save mirksiukas.gif

Nespėjau tarpušventy prie jūsų prisijungt. Interneto kaip ir nebuvo. O paskui staigia reikėjo lėkt pas dr. Baranauską. Taigi šiandien aš jau po jodo. Ką tik parvežė namo. Išlaikė nuo trečiadienio iki pirmadienio. Nemažai. O jau šalta buvo, o nyku, o liūdna, ir, aišku, pirmąkart baisoka ... verysad.gif
Baranauskas buvo nekalbus kaip niekad. Į bet kurį klausimą reaguoja "uhu" arba trumpu "na taip". Be išsamesnio komentaro - neišlupsi. Suprantu, kad jo darbas toks ... bet juk kai kurios atvykstam pirmą kartą. Gal jis po švenčių maratono čia taip... be žodžių g.gif lotuliukas.gif blink.gif
Kai kurių smulkmenų (beje, svarbių) niekur nėra, sužinai tik iš lūpų į lūpas arba čia smile.gif
Deja, jodą man teks kartot. kaip ir visom babcėm, kurios gulėjo sausio 2-7 d. rašau 'babcėm', nes šįkart teko būt jauniausiai. Taip nejaukiai iš pradžių jaučiaus, o paskui, žiūriu, kai kurios prie jumoro, viena net 9 karta doh.gif . Eidavau pasiklausyt jų pokalbių koridoriuj. biggrin.gif
Dabar dar kai ko norėčiau jūsų klaust breituoju būdu. Neabejoju, kad viskas aptarta ankstesnėse temose...Bet ir vėl ieškokt blush2.gif Kaip elgėtės su daiktais, kuriais naudojotės OI. Pvz., su šukom, kremais, šampūnu? Išmest? Apatinius pižamą ten pat išmečiauIr dar - ar visas 3 savaites prie savęs arti neprisileist 10-mečio vaiko? Ar čia labiau galioja mažesniems vaikams. Savaitę - tai nieko neprisileisu biggrin.gif , o toliau??Glva dar visai nedirba. Lenda visokie klaustukai galvon, nu lotuliukas.gif blink.gif g.gif doh.gif Dar, matyt, esu radiokaltyvi.
Šiandien išmatavo - buvo 1,2 .
Linkiu visom stiprybės! Ir užbėkit ...'senbuvės' dažniau čia. Mums, naujokėm, reikia jūsų palaikymo 4u.gif
Atsakyti
Labas mielosios,
Jungiuos prie Jūsų,nes pas mane bėdos tos pačios, visokios cistos ir mazgai atsirado 2002 metais,gruodį dariausi biopsiją, ir išvada išoperuot, rytoj skambinu dėl chirurgo konsultacijos,tarsimes dėl operacijos. Operuotis siūlo pas Krasauska.

Tikiuosi Jūsų palaikymo, ir patarimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2008 01 07, 15:55)
Baranauskas buvo nekalbus kaip niekad. Į bet kurį klausimą reaguoja "uhu" arba trumpu "na taip". Be išsamesnio komentaro - neišlupsi. Suprantu, kad jo darbas toks ... bet juk kai kurios atvykstam pirmą kartą. Gal jis po švenčių maratono čia taip... be žodžių  g.gif  lotuliukas.gif blink.gif
Kaip elgėtės su daiktais, kuriais naudojotės OI. Pvz., su šukom, kremais, šampūnu? Išmest? Apatinius pižamą ten pat išmečiauIr dar - ar visas 3 savaites  prie savęs arti neprisileist  10-mečio vaiko? Ar čia labiau galioja mažesniems vaikams. Savaitę - tai nieko neprisileisu  biggrin.gif , o toliau??Glva dar visai nedirba. Lenda visokie klaustukai galvon, nu  lotuliukas.gif  blink.gif  g.gif  doh.gif Dar, matyt, esu radiokaltyvi.
Šiandien išmatavo - buvo 1,2 .

Aš prieš kalėdas buvau pas Baranauską, kai pasakiau kad lankausi ir pas Kazanavičių, jis man vos ne duris parodė, liepė apsispręsti pas ką lankysiuosi ir kas man dozes reguliuos unsure.gif
Aš po jodo viską išmesdavau lauk, į ligoninę veždavausi kas nebereikalinga kad nebūtų gaila, šampūnus, dušo gelius pirkdavau pigesnius, namo nieko nesiveždavau schmoll.gif Grįžusi namo 3 savaites miegodavau atskiram kambary ir stengdavausi su vaikais vienam kambary nebūti schmoll.gif Kad vaikas pribėgęs apkabins tai nieko baisaus, svarbu nebūti šalia ilgą laiką nes radiacija yra kaupiama unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 07 sausio 2008 - 18:31
QUOTE(Silma @ 2008 01 02, 18:52)
Dendriuke, kiek žinau, tai cypimas ausyse būna arba dėl kraujotakos sutrikimo, arba dėl sieros kamščio ausyje. Ir dar, gal tau kraujo spaudimas nukritęs, tada irgi taip būna.

Kai buvau pas šeimos gydytoją, sakė, gal čia dar po tos operacijos, narkozės. Na, dar palauksiu, bet jei nepraeis, reikės kitų ligų ieškoti, nors taip nesinori schmoll.gif O spaudimas, kai matavo, tai normalus buvo.

QUOTE(Joliuke @ 2008 01 05, 10:55)
Nusiramink, sulauksi. tiesiog, dabar šventės buvo, tai viskas šiek tiek ilgiau gali užtrukti. o tau po operacijos kokie buvo extra tyrimo rezultatai nesakė?

Kiek suprantu, kadangi jau prieš operaciją buvo sutarta, kad meta lauk visą skydliaukę (dėl to, kad ir kitoje pusėje buvo mazgiukų, be to, tiroiditas), tai to extra tyrimo net ir nedarė. Viską sužinosiu gavusi tik galutinius atsakymus.

QUOTE(dainutė# @ 2008 01 05, 14:19)
aš išrašą gavau tik po dviejų savaičių..o dabar dar ir šventės.., tikėkis, kad viskas bus gerai thumbup.gif

Na, bandau tikėtis, bent jau kol atsakymų neturiu smile.gif. Na gal šią savaitę jau pareis.

QUOTE(bertė @ 2008 01 06, 17:17)
Dendriuke, man irgi ausyse zvimbia ir cypia.... schmoll.gif gydytojas sake, kad del mazo TTH gali taip buti. Tai as kolei kas tuo ir ir tikiu,  lotuliukas.gif nes nenoriu ieskoti daugiau ligu... Jausmas tikrai nekoks.

Pasirodo, ne aš viena tokia. Jausmas tai tikrai nekoks schmoll.gif. Man dar gal kažkiek priklauso ir nuo nuovargio. Dieną dar pakenčiamai, na bet vakare tai cypia labai erzinančiai. Jei nepraeis, tai teks ieškot, kas čia vyksta.

QUOTE(Žižma @ 2008 01 07, 15:55)
Džiaugiuos, Dendriuke, kad viską atlaikei  mirksiukas.gif ir jauties gan neblogai  4u.gif  Stiprėk ir saugok save mirksiukas.gif

Sveika, ačiū tau už linkėjimus. Tau taip pat stiprybės. Ir kad užtektų to antrojo karto ir daugiau nereikėtų to jodo.

QUOTE(Kamela @ 2008 01 07, 17:55)
Labas mielosios,
Jungiuos prie Jūsų,nes pas mane bėdos tos pačios, visokios cistos ir mazgai atsirado 2002 metais,gruodį dariausi biopsiją, ir išvada išoperuot, rytoj skambinu dėl chirurgo konsultacijos,tarsimes dėl operacijos. Operuotis siūlo pas Krasauska.

Tikiuosi Jūsų  palaikymo, ir patarimų smile.gif

Sveikutė, Kamela, mane chirurgas Krasauskas operavo visiškai neseniai, gruodžio antroje pusėje, todėl patirtis dar visai šviežia. Mano žinutes, kurias rašiau grįžusi iš ligoninės gali paskaityti pereitame puslapyje. Jei dar kas domins, klausk, ką žinosiu, atsakysiu.

Aš pas šį chirurgą registravausi per KMUK endokrinologinio skyriaus registratūrą, rugsėjo pradžioje, tai mane užregistravo tik spalio 30 d. susitikimui su Krasausku, o kai tą spalio 30 d. nuėjau pas jį, į eilę užrašinėjo vasario 1 d. blink.gif Šiaip ne taip išsiprašiau anksčiau, nes man dėl darbo blogai būtų buvę. Labai tikiuosi, kad tau gal greičiau pavyks susitarti, nes tas ilgas laukimas tikrai nervina.
Atsakyti
QUOTE(Dendriukė @ 2008 01 07, 23:46)
Sveikutė, Kamela, mane  chirurgas Krasauskas operavo visiškai neseniai, gruodžio antroje pusėje, todėl patirtis dar visai šviežia. Mano žinutes, kurias rašiau grįžusi iš ligoninės gali paskaityti pereitame puslapyje. Jei dar kas domins, klausk, ką žinosiu, atsakysiu.

Aš pas šį chirurgą registravausi per KMUK endokrinologinio skyriaus registratūrą, rugsėjo pradžioje, tai mane užregistravo tik spalio 30 d. susitikimui su Krasausku, o kai tą spalio 30 d. nuėjau pas jį, į eilę užrašinėjo vasario 1 d.  blink.gif Šiaip ne taip išsiprašiau anksčiau, nes man dėl darbo blogai būtų buvę. Labai tikiuosi, kad tau gal greičiau pavyks susitarti, nes tas ilgas laukimas tikrai nervina.

Labas rytas,
Na aš perskaičiau jūsų diskusijas, man buvo labai įdomu.

Na šiandien rytą skambinsiu, savo gydytojai į klinikas, sakė registruos, ir šiandien žinosiu.

Na terminai tiesiog stulbinantys, na jei jau apsisprendei lysti po skalperiu, tai jo norisi nelaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi tik man įdomu pasidarė, o tu ką ruošies jau į darbą, g.gif kiekt turi nedarbingumą? mhh na žinau, kad bent tris menesius nedirba. Ir dar o sanatorijos, tau neskirs, rebilitacijai??
Atsakyti
QUOTE(Kamela @ 2008 01 08, 08:38)
Oi tik man įdomu pasidarė, o tu ką ruošies jau į darbą,  g.gif  kiekt turi nedarbingumą? mhh na žinau, kad bent tris menesius  nedirba. Ir dar o sanatorijos, tau neskirs, rebilitacijai??

Paprastai nedarbingumo lapelį po tokios operacijos duoda nuo mėnesio iki trijų. Kada eiti į darbą, manau, labiausiai priklauso nuo paties žmogaus savijautos. Dar aišku, svarbu pooperacinė eiga, ar nebuvo komplikacijų, diagnozė po operacijos. Man būtinai į darbą reikėtų grįžti vasario pirmomis dienomis. Žiūrėsiu, kaip čia bus, gal truputį anksčiau grįšiu, bet mėnesį tai tikrai išbūsiu. Čia kiek skaičiau, tai yra ir po mėnesio grįžusių ir po trijų.

Dėl sanatorijos, tai kai gulėjau ligoninėje, viena kartu operuota klausė, ar galėtų gauti. Na, sakė, galim duoti, bet tik į Birštoną, o ten nelabai jau kaži kas.

Na aš tiesiog sėdžiu namuose ir visa reabilitacija smile.gif. Bandau kažką padirbinėti, nes nyku nieko neveikti, bet dar tikrai greitai pavargstu.
Atsakyti
QUOTE(Ugne @ 2008 01 05, 14:26)
Mergaitės, kam iš jūsų buvo diagnozuota folikulinė neoplazija?

Man. Iki operacijos. Po operacijos (tiksliau — jau operacijos metu) paaiškėjo kitkas.

O ašen šiandien gavau atsakymus: Tg 0.
Valioooooo!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 08 sausio 2008 - 12:59