Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

jungiuosi prie jusu mergaites 4u.gif
man taip pat skydliauke doh.gif ,sakykit ar jums spaudimas sokinejo ,ar sirdis permusinejo ligos pradzioje g.gif .man sirdis 103/min kala net doh.gif
Atsakyti
Ne tik ligos pradžioje ,bet beveik visą laiką širdis daužosi ir ritmas būna net iki 139/min verysad.gif Man ritmą sureguliavo kardiologė ,išrašė lokreno,tik aš galiu jo po pusę tabl. gerti per dieną ,nes mano kraujo spaudimas žemas, o šis vaistas mažina kraujo spaudimą . verysad.gif Žodžiu bėdų sąrašėlis nemažas .Kartais viskas taip įsipyksta ,kad metu visus vaistus kokiai savaitei,nors ir manau ,kad negerai darau . blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
difuzine mazgine striuma diagnazavo jau daugiau nei pries desimt metu. tikrindavusi mazdaug karta per metus-du. Jokio gydymo niekada neskire, tik viena karta raminanciu zoleliniu papildu israse. Siemet pirma karta padare punkcija. Po jos gydytoja pasake, kad vienintelis siuo metu tinkamas gydymo budas yra operacija...
Kadangi gydytoja tokia keistoka... man pasirode> ji matyt del savo jaunumo stengiasi atrodyti labai protinga ir todel sneka pabreztinai vien terminais, tai nesinorejo bandyti kazka pas ja klausineti. paemiau isvada ir dabar bandysiu internete ieskoti apie ka cia...

Eutirioze. Itariamas neo procesas cistos sieneleje g.gif

pirmadieni vaziuoju chirurgo konsultacijai...
Atsakyti
Pradejau skaityti tema atidziau ir kazkaip daug klausimu kilo apie kuriuos net nepagalvojau pirmiau... g.gif

man dar tik 25, dar planuoju kazkada vaiku tureti, o kaip bus jeigu ta skydliauke ispjaus? unsure.gif
cia ir tokiu pastebejimu buvo apie gyvenimo trukme... sita dalyka skydliaukes paradimas irgi veikia? unsure.gif

del plauku ir svorio nesupratau - sie dalykai pakinta nuo jodo proceduru, ar bet kuriuo atveju?

brrr... kaip nesinori prarasti, kad ir tokia mazulele kuno dalele...
Atsakyti
As pirma kart cia uzsukau ir paskaicius sunerimau.Su skydliauke jau koki 16 metu problemu turiu.Visada ji buvo tik padidejus,o pries pusmeti rado du mazgelius,harmonu tyrimai buvo geri,tai jokio gydymo neskyre,liepe po pusmecio atvaziuot.Keista nejau vaistu tokiu atveju nereikia.Siaip paskutiniu metu prastai jauciuos,smauge,net oro truksta,sirdis tabaluoja,pradejo svoris augt,nors valgau tikrai nedaug.Visada lankiaus Klaipedos miesto ligoninej.gL Gal galit patart ar vykt pas onkologa,gal geriau istirtu?O Gal kuri zinot gera endokrinologa Klaipedoj?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif noreciau ir as ysoti y jusu platu bury... ax.gif su skydliauke problemu turiu jau apie 10 metu, nors dar ir jauna esu verysad.gif mane kankina tokia nezinia.. mano skydliauke visad per aktyvi, gerdavau metizoly saujom ir vis razdavo mazgely.. sian buvau pas kita daktara tai jis nerado jokiu mazgeliu tik zidinukus, dare du durius is vienos ir kitos puses (pirma karta man gyvenime! ciut nenualpau doh.gif ) tyrimai nera geri, padideja antikuniu bet sake kad tai nuo skydliaukes..... tai va meginuku atsakymai tik po savaites a man jau baisu, nuo ko tie zidinukai ir ar jie labai pavojingi? nieko man jis y tai nesake... tik tiek kad geriau nei mazgelis... g.gif kam yra imami tie meginukai? man baisu, jauciu pradesiu naktim nemiegot.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iiudna: 30 sausio 2008 - 19:58
atsiliepkit kas, nes nakty nemiegosiu schmoll.gif
Atsakyti
liudna,
(su graziu suniuku ant etiketes)
smile.gif nebuk tokia issigandusi del skydliaukes..net pats blogiausias dalykas , kaip operacija nera labai jau baisus... man buvo didziule struma, daug mazu mazgu ir du dideli , kiausinio dydzio.. unsure.gif
bet , esu jau puse metu be skydliaukes ir jauciuosi tikrai gerai...,
gimines dziaugias, kad graziau atrodau, esu ramesne ir nepavargstu taip, kaip anksciau, kai vaiksciojau su mazgais, ir virusai neprikimba..., arba greit atsoka..
geriu sau tikroksino po tablete rytais ir baigiu uzmirst ta operacija ir skydliaukes problemas..
laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2008 01 30, 18:30)
Pradejau skaityti tema atidziau ir kazkaip daug klausimu kilo apie kuriuos net nepagalvojau pirmiau...  g.gif

man dar tik 25, dar planuoju kazkada vaiku tureti, o kaip bus jeigu ta skydliauke ispjaus?  unsure.gif
cia ir tokiu pastebejimu buvo apie gyvenimo trukme...  sita dalyka skydliaukes paradimas irgi veikia?  unsure.gif

del plauku ir svorio nesupratau - sie dalykai pakinta nuo jodo proceduru, ar bet kuriuo atveju?

brrr... kaip nesinori prarasti, kad ir tokia mazulele kuno dalele...

Pas mane skydliaukė jau senai išoperuota, taigi dėl vaikų gali nepergyventi pagimdžiau sveiką dukrytę ir be to nėštumo metu jaučiausi labai gerai, dar netgi geriau negu nesilaukdama. Taigi viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainutė# @ 2008 01 30, 22:47)
liudna,
(su graziu suniuku ant etiketes)
smile.gif nebuk tokia issigandusi del skydliaukes..net pats blogiausias dalykas , kaip operacija nera labai jau baisus... man buvo didziule struma, daug mazu mazgu ir du dideli , kiausinio dydzio..  unsure.gif
bet , esu jau puse metu be skydliaukes ir jauciuosi tikrai gerai...,
gimines dziaugias, kad graziau atrodau, esu ramesne ir nepavargstu taip, kaip anksciau, kai vaiksciojau su mazgais, ir virusai neprikimba..., arba greit atsoka..
geriu sau tikroksino po tablete rytais ir baigiu uzmirst ta operacija ir skydliaukes problemas..
laikykis mirksiukas.gif

dekui 4u.gif bet pas mane mazgeliu nera, tik zidinukai ir kaip jis sake tai geriau nei mazgeliai.... ar tai vistiek gali buti operacija? (be galo bijau operacijos verysad.gif )be to ji pas mane vidine, nera to vadinamo saliko... smile.gif ir ji pas mane antro laipsnio ir kaip daktaras sake pastandejus... jau daug met sergu bet nieko apie skydliauke nenutuokiu, niekad nesidomedavau blush2.gif
a as esu pagimdzius 2 vaikucius thumbup.gif abu sveiki ir nestumai buvonormalus... ir butent per nestumus mano skydliauke dirbdavo puikiai smile.gif
tai ir daktarai padare tokia isvada kad man reikia pastoviai gimdyt ir busiu sveika lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iiudna: 31 sausio 2008 - 08:35
liudna

tai juo labiau tau nera ko pergyvent...
ax.gif jei nera net mazgu skydliaukej...
Atsakyti
QUOTE(dainutė# @ 2008 01 31, 23:23)
liudna

tai juo labiau tau nera ko pergyvent...
ax.gif jei nera net mazgu skydliaukej...

aha, bet kas tie zidiniai? ir nuo ko jie? unsure.gif
Atsakyti