Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

QUOTE(bertė @ 2008 01 29, 19:19)
Merginos, va, radau straipsneli apie echoskopuotoja, kuris man patinka...  biggrin.gif Na, patinka ne tas zodis - jis rado mano Ca, ko nerado visokios Grybo g. ir dar brangesni...   
http://www.lsveikata...e_id=139&s=1609

Sveika, berte,
kaip geveni?
Perskaičiau straipsnį. Na, ir kodėl toks gydytojas nedirba pvz. vietoj p. Baranausko blink.gif .
Praėjo mėnuo po pirmosios jodo dozės. Tik šią savaitę pasijutaui normaliai - nesikaupia skysčiai, taip neišbrinkstu. Prieš porą savičių negalėjau niekur išeit dėl ištinusių paaukių. Pastoviai mausdavo galvą ir traukdavo prie žemės.
Ar čia taip nuodai iš organizmao išeina?? Ar jum taip buvo, a, meginos?
Daktarė man aiškina, kad mano organizmas labai jautrus, TAIP reaguoja į hormonų nebuvimą-buvimą.

Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Žiūriu, gretos mūsų vis naujom ligonikėm pasipildo...bet ką darysi, jei jau tos skydliaukės tiek problemų sukelia rolleyes.gif
O aš nuo šiandien su bendradarbe susilažinom dėl svorio metimo lotuliukas.gif Visas kolektyvas buvo liudininkais, net sutartį pasirašėm lotuliukas.gif Tai iki birželio turiu apie 8 kg numesti doh.gif Tai va, ta proga pradėjau domėtis, kiek priaugau svorio nuo operacijos.Susiradau senus kvitukus, kur vaistinėj sverdavausi.Taigi- po operacijos, per 2.5 metus priaugau 10 kg doh.gif unsure.gif Tauo tarpu, kai iki operacijos per 3 metus priaugau 4-5 kg. Na aišku su amžium medžiagų apykaita lėtėja, bet vistiek reiškia, kad tie visi tyroksino gėrimai ir gyvenimas be skydliaukės savo svorio prideda unsure.gif

ŽIŽMA, turbūt tikrai visų organizmai į jodą , ir į hormonų svyravimus reaguoja skirtingai, nes aš nei po operacijos,nei po jodų blogai nesijaučiau, viskas man buvo tvarkoj rolleyes.gif Tik kai per daug tyroksino vienui metu gėriau, širdis tabalavosi ir prakaitas mušė nesveikai. O šiaip kažkokių super ypatingų blogumų per tuos 2.5 metus nejutau g.gif

O šiaip tai tikrai, manau, nėra ko labai panikuoti dėl skydlaikės bėdų, tai tikrai ne blogiausia, kas gali nutikti mirksiukas.gif Tik aišku, kad visada baimės akys didelės blink.gif smile.gif

SĖKMĖS IR SVEIKATOS! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2008 01 31, 07:54)
Pas mane skydliaukė jau senai išoperuota, taigi dėl vaikų gali nepergyventi pagimdžiau sveiką dukrytę ir be to nėštumo metu jaučiausi labai gerai, dar netgi geriau negu nesilaukdama. Taigi viskas bus gerai.  smile.gif

Dakie, o tavo skydliaukė buvo piktybinė g.gif
Atsakyti
Labas merginos, seniai berašiau, tai naujiena tokia, kad pas Baranauską tik po METŲ, supratau kad tyrimai geri, nors nepasakė koks Tg, labai džiaugiuosi nors tai pavyko . Sekančią savaitę guluosi operuoti miomą niekur nesidėsi, nes didėja o kartu ir kraujas prastėja, tai turėsiu atostogų, nenusiminkit naujokės, svarbiausia viską reikia iškentėti, svarbu galutinis rezultatas, o ko moterys dėl jo nepadaro?Turėkit kantrybės ir viskas susitvarys, tos bėdos po jodo ar operacijos tai laikina, sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiukiene @ 2008 02 01, 18:33)
Labas merginos, seniai berašiau, tai naujiena tokia, kad pas Baranauską tik po METŲ, supratau kad tyrimai geri, nors nepasakė koks Tg, labai džiaugiuosi nors tai pavyko . Sekančią savaitę guluosi operuoti miomą niekur nesidėsi, nes didėja o kartu ir kraujas prastėja, tai turėsiu atostogų, nenusiminkit naujokės, svarbiausia viską reikia iškentėti, svarbu galutinis rezultatas, o ko moterys dėl jo nepadaro?Turėkit kantrybės ir viskas susitvarys, tos bėdos po jodo ar operacijos tai laikina, sėkmės visoms smile.gif

Lina, labai dziugu del taves 4u.gif , ir toliau taip...(cia as apie skydliaukes reikalus biggrin.gif ).
Laikykis, duok zinia, kai grisi is ligonines. Sekmes
Papildyta:
[quote=Russne,2008 02 01, 15:39]
Sveikos gyvos 4u.gif
O aš nuo šiandien su bendradarbe susilažinom dėl svorio metimo lotuliukas.gif Visas kolektyvas buvo liudininkais, net sutartį pasirašėm lotuliukas.gif Tai iki birželio turiu apie 8 kg numesti doh.gif Tai va, ta proga pradėjau domėtis, kiek priaugau svorio nuo operacijos.Susiradau senus kvitukus, kur vaistinėj sverdavausi.Taigi- po operacijos, per 2.5 metus priaugau 10 kg doh.gif unsure.gif Tauo tarpu, kai iki operacijos per 3 metus priaugau 4-5 kg. Na aišku su amžium medžiagų apykaita lėtėja, bet vistiek reiškia, kad tie visi tyroksino gėrimai ir gyvenimas be skydliaukės savo svorio prideda unsure.gif

Russne, o as per mazdaug 14 menesiu - 14 kg pliuse... schmoll.gif Dabar irgi bandau atsikratyti nors keliais kg. Sekmes tau, parasyk, kaip seksis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 01 vasario 2008 - 16:55
QUOTE(Žižma @ 2008 02 01, 14:32)

Praėjo mėnuo po pirmosios jodo dozės. Tik šią savaitę pasijutaui normaliai - nesikaupia skysčiai, taip neišbrinkstu. Prieš porą savičių negalėjau niekur išeit dėl ištinusių paaukių. Pastoviai mausdavo galvą ir traukdavo prie žemės.
Ar čia taip nuodai iš organizmao išeina?? Ar jum taip buvo, a, meginos?
Daktarė man aiškina, kad mano organizmas labai jautrus, TAIP reaguoja į hormonų nebuvimą-buvimą.

Zizma, tikekimes, kad viskas po truputi susitvarkys. Man irgi labai blogai buvo pries joda ir po: ir tyrimai buvo blogi, ir buvau istinusi, ir galva skaudejo istisai. Po truputi viskas apsitvarke su laiku, tik ausyse zvimbinas liko. Tik man, aciu Dievui, vieno jodo pakako (3 x tfu), taigi daugiau nereikia tokio streso organizmui. Laikykis, po truputi susitvarkys, svarbiausia, kad jodas maksimaliai atliktu savo darba. sekmes
Atsakyti
As taip gerai jauciuosi,kad net baisu pagalvoti apie ta joda ax.gif O jei bus blogiau.
Berte,kaip gerai,kad tau uzteko vienos porcijos,as irgi labai viliuosi unsure.gif
Zizma dar prigasdino doh.gif
Atsakyti
Russne pavydžiu tau tavo optimizmo ,sakai ,kad nėra baisu skydliaukės ligos .Tai jau nesutiksiu ,nes pirma tai auga svoris nuo tų vaistų ,antra skydliaukės ligos visą organizmą išbalansuoja [širdis ,akių užtinimas ir t.t. ir pan ]Kažką atiduočiau ,kad tos ligos neturėčiau.Juk ir kaulai retėja nuo vaistų ,o norisi dar gyventi pilnavertį gyvenimą .Tad aš nesu tokia optimistė.Gaila ,žinoma ,kad pakeisti nieko negali ,ta liga visam likusiam gyvenimui,deja... verysad.gif
Atsakyti
na man nei svoris krinta nei auga, nei akys virsta, kasnio gerklej nejauciu, nesmaugia tfu tfu tfu.... tik kai blogi tyrimai buna tai tada sirdis makaluojasi kaip isprotejus, nervai pakrinka a daugiau kaskaip nelabai pastebiu kokiu simptomu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(setule @ 2008 02 01, 20:24)
Russne pavydžiu tau tavo optimizmo ,sakai ,kad nėra baisu skydliaukės ligos .Tai jau nesutiksiu ,nes pirma tai auga svoris nuo tų vaistų ,antra skydliaukės ligos visą organizmą išbalansuoja [širdis ,akių užtinimas ir t.t. ir pan ]Kažką atiduočiau ,kad tos ligos neturėčiau.Juk ir kaulai retėja nuo vaistų ,o norisi dar gyventi pilnavertį gyvenimą .Tad aš nesu tokia optimistė.Gaila ,žinoma ,kad pakeisti nieko negali ,ta liga visam likusiam gyvenimui,deja... verysad.gif

Na matyt,čia visom skirtingai g.gif Man tai kažko blogo nesijaučia,na tik spaudimas aukštas,bet jis visada toks buvo...na gal nuotaikos geros dažniau nei kitiems nebūna. Žinoma, kad geriau iš vis nesirgti,bet jei jau taip atsitiko,tai reikia vistiek įžvelgti pliusų mirksiukas.gif Bet kokio kito organo onkologija būtų baisiau, arba insultas, infarktas, invalido vežimėlis... blink.gif tai va tokia aš ir optimistė mirksiukas.gif
Atsakyti
labas merginos. perskaičiau visą foruma ir labai nustebau kiek daug jaunų žmonių turi tokiu problemų kaip aš doh.gif
man taip pat prieš kelis mėnesius rado skydliaukėje mazga. preitoje savaitėje buvau kauno klinikose darė punkciją, o dabar laukiu atsakymo ir aišku nervinuosi verysad.gif
šiaip mano hormonų tyrimai geri, bet skydliaukės simptomai jaučiasi verysad.gif tokie kaip rankų drebėjimas, nuovargis, pyktis, nieko nenoras... unsure.gif
tai va laukiu atsakymo, ir labai tikiuosi, kad jis bus geras, nes labai jau noriu antro vaikelio ax.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Mergaitės, lauksime svorio metimo būdų, receptų, dietų. Šaunuolės, kad nusistatėte kažką keisti. Reikia ir man tą mintį brandinti, nes niekur nebeįtelpu. Bet kaip prisiruošti sportuoti, jei vos pakeliu rankas ir kojas unsure.gif Nebent per dietą ir papildus. Gal žinote kokie preparatai padėtų nenorėti valgyti? g.gif
Atsakyti