QUOTE(dainutė# @ 2007 10 14, 17:12)
Būtinai perduosiu

QUOTE(fenddi @ 2007 10 14, 17:45)
Dar nedirbu ir kita savaite.Viso 4 savaites busiu su nedarbingumo pazymejimu.
O man nebuvo tokiu simptomu pries operacija.Tikiuosi su laiku praeis
O man nebuvo tokiu simptomu pries operacija.Tikiuosi su laiku praeis

Tai turi praeiti. O nedarbingumo pažymėjimą čia tokiam laikui visiems duoda, ar nuo paties žmogaus priklauso, ilgiau, ar trumpiau?
QUOTE(Dendriukė @ 2007 10 14, 21:00)
Tai turi praeiti. O nedarbingumo pažymėjimą čia tokiam laikui visiems duoda, ar nuo paties žmogaus priklauso, ilgiau, ar trumpiau?
As jau norejau pirmadieni i darba eiti, bet gydytoja sako dar pasedek namie, ne kaip atrodai

Sunkiausia tai masina vairuoti pirma savaite

Sveikutės
Buvau ir aš pas Kazanavičių, naujienos kaip ir geros, nors norėčiau geresnių, TG 1,36 o prieš paskutinį jodą buvo 0,68 taigi truputį padidėjo, gydytojas sakė kad nieko blogo bet vistiek ramybės neturiu

[quote=dainutė#,2007 10 13, 20:49]
[quote=fenddi,2007 10 13, 16:22]
O kaip tu pati jautiesi?Man praejo 3 savaites po operacijos, bet as vis dar blogai jauciuosi.Vis laukiu, kada pasidarys geriau.Kaklas nutirpes, smaugima jauciu ir kai ryju atrodo kasnis istriges gerkleje
Ir dar galva labai skauda,
fenddute, stiprybes tau, taisykis greiciau,
sako, kad po operacijų savijauta buna labai skirtinga, man tai iskart po operacijos buvo visai gerai,(nebuvo jokių nutirpimų,- tiesa ryti buvo sunkoka, ir dabar dar nera labai lengva) bet jau ryskeja , kad kažkas ne taip, gal dėl to, kad truksta skydliaukes hormono, o sintetiniai hormonai neatstoja natūralių, (visą laiką trūksta oro), dar truputį peršalau, nes gerklę skaudena, o ir oras.....
švelniai tariant nekoks
[/quote]
Sveikutės,
Aš jau 2,5 mėnesio be skydliaukės. Jaučiuosi visai gerai. Tiesa aš ir iškart po operacijos gerai jaučiausi(išskyrus gerklės skausmą ir silpnumą, kurie greitai išnyko). Kadangi 2 savaites pabuvau sanatorijoj Šventojoj, tai ir tas dalykas tikriausiai padėjo. Praeitą savaitę buvau pas gydytoją, padarė hormonų tyrimus. Rezultatai geri. Geriu po 150 tiroksino (iš karto po operacijos tiek gėriau ir toliau tą pačią dozę liepė gert).
Kokie ten homeopatinia vaistai? Kam jie reikalingi? Ar veiksmingi? Apšvieskite mane, nes endokrinologė neužsiminė apie jokius papildomus vaistus.
Sėkmės ir stiprybės visoms
[quote=fenddi,2007 10 13, 16:22]
O kaip tu pati jautiesi?Man praejo 3 savaites po operacijos, bet as vis dar blogai jauciuosi.Vis laukiu, kada pasidarys geriau.Kaklas nutirpes, smaugima jauciu ir kai ryju atrodo kasnis istriges gerkleje

[/quote]
Sveikutės,
Aš jau 2,5 mėnesio be skydliaukės. Jaučiuosi visai gerai. Tiesa aš ir iškart po operacijos gerai jaučiausi(išskyrus gerklės skausmą ir silpnumą, kurie greitai išnyko). Kadangi 2 savaites pabuvau sanatorijoj Šventojoj, tai ir tas dalykas tikriausiai padėjo. Praeitą savaitę buvau pas gydytoją, padarė hormonų tyrimus. Rezultatai geri. Geriu po 150 tiroksino (iš karto po operacijos tiek gėriau ir toliau tą pačią dozę liepė gert).
Kokie ten homeopatinia vaistai? Kam jie reikalingi? Ar veiksmingi? Apšvieskite mane, nes endokrinologė neužsiminė apie jokius papildomus vaistus.
Sėkmės ir stiprybės visoms

Hedera,
homeopatiniai vaistai yra gan brangus,
, tie, kuriuos prirase man 10 ampuliu kainuoja 63 lt.,
juos liepe leist po 1 ampule 2kart savaitej, dar nezinau ar geri, nes tik karta leidausi- juos Kaune parduoda tik vienoj vaistinej(prie rotuses)veza is Vokietijos pavadinimasThyreoidea compositum....sake, kad jie yra kaip ir hormonai, bet be pasalinio poveikio, ir dar geriu visokius homeopatinius zirniukus...kad geriau isnyktu randas, palengvetu ryjimas- zirniukai tai nebrangus -pavadinimai:arnica b, graphytes, causticum, ignatia 200 -juos liepe gerti skirtingomis dozemis...
matyt mano seimos daktare domisi homeopatja

homeopatiniai vaistai yra gan brangus,

QUOTE(Joliuke @ 2007 10 13, 13:52)

is pradziu kai perskaiciau atsakymus buvo labai liudna

QUOTE(dainutė# @ 2007 10 15, 21:39)
Operavausi Santariškių ligoninėje, operavo gydytojas Žeromskas.
Sveikos, merginos,
Aš čia tarsi naujokė, nors paskaitau jus senokai
.
Norėčiau pasidalint savo bėdomis ir kai ko jūsų paklausti.
Mano trumpa istorja tokia: prieš pusmetį nustatė hipotirozę ir skydliaukėj rado ~22mm mazgelį. Skyrė gert L-Tiroxina 50 ir po 6 mėn. pasirodyt. - Pasirodžiau. Skydliaukės veikla normoj, bet L-Tiroxina liepė gert toliau, o mazgelis tarsi padidėjo - ~23mm. Dėl to padarė punkciją. Vakar skambinu dėl atsakymo.
Daktarė pasakė, kad tyrimai 'nelabai gražūs' ir siūlytų operuot.
Išgąsdino mane tas jos pasakymas 'nelabai gražūs'. Norėjau, kad paaiškintų daugiau, bet liepė atvažiuot...
Gal kuri esat susidūrus su panašia situacija. Esu tokioj neramioj nežinioj
.

Mano trumpa istorja tokia: prieš pusmetį nustatė hipotirozę ir skydliaukėj rado ~22mm mazgelį. Skyrė gert L-Tiroxina 50 ir po 6 mėn. pasirodyt. - Pasirodžiau. Skydliaukės veikla normoj, bet L-Tiroxina liepė gert toliau, o mazgelis tarsi padidėjo - ~23mm. Dėl to padarė punkciją. Vakar skambinu dėl atsakymo.
Išgąsdino mane tas jos pasakymas 'nelabai gražūs'. Norėjau, kad paaiškintų daugiau, bet liepė atvažiuot...

QUOTE(Baronė @ 2007 10 15, 10:01)
Sveikutės
Buvau ir aš pas Kazanavičių, naujienos kaip ir geros, nors norėčiau geresnių, TG 1,36 o prieš paskutinį jodą buvo 0,68 taigi truputį padidėjo, gydytojas sakė kad nieko blogo bet vistiek ramybės neturiu 

Barone, viskas OK, jeigu TG iki 5 nereikia jaudintis. Kinta jis priklausomai nuo daug ko, man bande paaiskinti, bet tai ilga litanija. Vienu zodziu, gyvenk ramiai. Saunu, kad nebereikia jodo ir pan.

Sekmes ir jegu visoms.
Tiesa, man gydytojai jau antrus metus primygtinai rekomenduoja skiepytis. Tai as ir pasiskiepijau nuo gripo. O kaip jus.
Papildyta:
QUOTE(Žižma @ 2007 10 16, 17:52)
Sveikos, merginos,
.
.

Zizma, sunku ka nors tau dabar patarti, viskas paaiskes, kai zinosi, ka gi reiskia 'nelabai gražūs'. Suprantu, kad nelengva, bet nesinervink is anksto. Rasyk, kai zinosi, tada ir dalysimes patirtimi, ka toliau daryti.
O mazgelis gal ir nepadidejo, tai gali buti technikos paklaida. Laikykis, viskas bus gerai.
QUOTE(bertė @ 2007 10 16, 18:41)
Barone, viskas OK, jeigu TG iki 5 nereikia jaudintis.
Nu nesijaudinčiau, bet kad Kazanavičius atsiuntė man atsakymą kur šeimos gydytojai reikia nunešti ir ten parašyta kad mano Tg rodo karcinomos likutį