QUOTE(Žižma @ 2007 10 17, 18:47)
Neturėjau jokios nuomonės, kai paklausė, ar norėtumėt pas kokį chirurgą eit operuotis, na, gal esat susitarus. Nei vieno nežinau, net pasidomėt nespėjau, o reikėjo greitai pasakyt. Mano operaciją įspraudė į pilną grafiką - lapkričio 13 d. Užrašė eilės tvarka Santariškių klinikose, ta prasme, kas tą dieną operuos - pas tą ir teks...Teoriškai turiu laiko 'persigalvojimui' dėl chirurgo, tik ne dėl datos. Perspėjo, kad kuo greičiau padarysim - tuo geriau.
Onkologiniam teko lankytis dėl dalinės pūslinės išvisos prieš 2 metus. Esu įvaikus šios įstaigos baimę...turbūt. Žinau, kad ten dirba labai geri chirurgai. Bet irgi - konkrečiai tik B.Intaitę. Į ką ten galima kreiptis? Ar va taip paprastai galima paskambint ir susitart?
Onkologiniam teko lankytis dėl dalinės pūslinės išvisos prieš 2 metus. Esu įvaikus šios įstaigos baimę...turbūt. Žinau, kad ten dirba labai geri chirurgai. Bet irgi - konkrečiai tik B.Intaitę. Į ką ten galima kreiptis? Ar va taip paprastai galima paskambint ir susitart?
mane operavo Vytautas Cepulis - labai patiko, jeigu galima taip sakyti apie tave pjaustanti... Patyres, zmogiskas ir ne plesikas... Onkologiniame, mano galva, geriau todel, kad jie vietoje labai greitai visus tyrimus daro, duoda atsakymus ir pan.
Jeigu galvosi apie tai, parasyk man i az, parasysiu detales ir tel.