Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VII

QUOTE(Žižma @ 2007 10 17, 18:47)
Neturėjau jokios nuomonės, kai paklausė, ar norėtumėt pas kokį chirurgą eit operuotis, na, gal esat susitarus. Nei vieno nežinau, net pasidomėt nespėjau, o reikėjo greitai pasakyt. Mano operaciją įspraudė į pilną grafiką - lapkričio 13 d. Užrašė eilės tvarka Santariškių klinikose, ta prasme, kas tą dieną operuos - pas tą ir teks...Teoriškai turiu laiko 'persigalvojimui' dėl chirurgo, tik ne dėl datos. Perspėjo, kad kuo greičiau padarysim - tuo geriau.
Onkologiniam teko lankytis dėl dalinės pūslinės išvisos prieš 2 metus. Esu įvaikus šios įstaigos baimę...turbūt. Žinau, kad ten dirba labai geri chirurgai. Bet irgi - konkrečiai tik B.Intaitę. Į ką ten galima kreiptis? Ar va taip paprastai galima paskambint ir susitart?

mane operavo Vytautas Cepulis - labai patiko, jeigu galima taip sakyti apie tave pjaustanti... Patyres, zmogiskas ir ne plesikas... Onkologiniame, mano galva, geriau todel, kad jie vietoje labai greitai visus tyrimus daro, duoda atsakymus ir pan.
Jeigu galvosi apie tai, parasyk man i az, parasysiu detales ir tel.
Atsakyti
Sveikos merginos, seniai beskaičiau ką jūs čia veikiat, bet problemos tai nesibaigiančios .Gyvenu gerai, kam ten kaklą skauda? Tai gi jūs po operacijų tai ko dar galima norėti, man tuoj metai bus kaip po operacijos o kaip smaugia ir skauda vienodai, kadangi geriu padidintą dozę tiroksino, tam kad skydliaukė neataugtų, dariausi tiroglobulina tai jis tik 0,02 žodžiu turiu buti sveika , paskutiniu metu kepenys skauda bet ir čia turiu paguodą kad man ne 18metų, svarbiausia optimizmas tai galiu pasakyti visoms, iš visų vėžių lengviausiai gydomas skydliaukės po kelių metų jau juoksimės iš savo nervų.Prieš porą savaičių buvau graikijoj Rodo saloj savo kaulelius pašildžiau gavau biški saulutės bet nedaug nes bambos išvertus negulėjau iš tiesu relaksacija gera .Jei kas važiuoja į jodą tai Baranauska s dabar atostogauja aš važiuosiu pas jį gruodį prasikonsultuoti, visoms linkiu mažiau nervuotis, tikrai neverta skaitykit psichologinę literatūrą, mėgaukitės gyvenimu kiek tai įmanoma ir tikrai bus žymiai geriau visom senbuvėms geros sveikatos ir greitesnio gijimo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiukiene: 17 spalio 2007 - 17:28
QUOTE(Masiukiene @ 2007 10 17, 19:26)
Sveikos merginos, seniai beskaičiau ką jūs čia veikiat, bet problemos tai nesibaigiančios .Gyvenu gerai, kam ten kaklą skauda? Tai gi jūs po operacijų tai ko dar galima norėti, man tuoj metai bus kaip po operacijos o kaip smaugia ir skauda vienodai, kadangi geriu padidintą dozę tiroksino, tam kad skydliaukė neataugtų, dariausi tiroglobulina tai jis tik 0,02 žodžiu turiu buti sveika , paskutiniu metu kepenys skauda bet ir čia turiu paguodą kad man ne 18metų, svarbiausia optimizmas tai galiu pasakyti visoms, iš visų vėžių lengviausiai gydomas skydliaukės po kelių metų jau juoksimės iš savo nervų.Prieš porą savaičių buvau graikijoj Rodo saloj savo kaulelius pašildžiau gavau biški saulutės bet nedaug nes bambos išvertus negulėjau iš tiesu relaksacija gera .Jei kas važiuoja į jodą tai Baranauska s dabar atostogauja aš važiuosiu pas jį gruodį prasikonsultuoti, visoms linkiu mažiau nervuotis, tikrai neverta skaitykit psichologinę literatūrą, mėgaukitės gyvenimu kiek tai įmanoma ir tikrai bus žymiai geriau visom senbuvėms geros sveikatos ir greitesnio gijimo. biggrin.gif

sveika sugrizusi, Lina. Dziugu, kad tau viskas gerai ir netruksta optimizmo. O kaip siluma? As tai visai nepakeliu karcsio. Uztat uz savaites vaziuoju kur daug sniego.
Gyvenimas tesiasi, merginos, nenusiminkite, ypac tos, kurios nesenai forume.
Tarp kitko, bandysiu ir as su Baranausku susisiekti, noreciau su juo pasikalbeti. Galesiu tik gruodzio 3 d., gal dar kas nors pas ji ta diena planuojate vaziuoti?
Atsakyti
[quote=Hedera,2007 10 17, 10:25]
O tai tiroksino tu visai negeri, tik homeopatinius vartoji? Beje, nelabai atseku, ar tau visą skydliaukę išpjovė ar tik dalį?
Hedera, geriu as tiroksina rolleyes.gif
man ispjove visa skydliauke, verysad.gif po operacijos geriau tik tiroksina-100, po pusantro menesio padarius tyrymus isaiskejo, kad doze reikia didinti, ,pradejus gerti daugiau, pablogejo savijauta, (, nes kartais isgerdavau tai 150, tai 200, ) seimos daktare ir prirase visokiu homeopatiniu vaistu, kaip prieda ( kartu geriu 150 tiroksino) , oro dar vis truksta, bet gal siek tiek ir lengviau.... rolleyes.gif

aciu visoms mergaitems uz atsakymus rolleyes.gif

is kart po operacijos ir as ilsejausi prie juros- Juodkranteje...jauciausi puikiai... bigsmile.gif
o dabar Kaune verysad.gif ...smirda benzinas , purvina.. tai ir sveikata prasteja..
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2007 10 17, 19:25)
mane operavo Vytautas Cepulis - labai patiko, jeigu galima taip sakyti apie tave pjaustanti... Patyres, zmogiskas ir ne plesikas...  Onkologiniame, mano galva, geriau todel, kad jie vietoje labai greitai visus tyrimus daro, duoda atsakymus ir pan.
Jeigu galvosi apie tai, parasyk man i az, parasysiu detales ir tel.

Ačiū, berte, pagalvosiu dėl OI.
Jei tik dėl greitesnių tyrimų, nes daro ten vietoj g.gif -
nežinau, ar ką nors taip greit spėsiu susirast, ta prasme, kitą chirurgą.
o kiek reikia duot?prieš ar po?

Gal kas galėtų apie Santariškių klinikų skydliaukę operuojančius chirurgus man trumpai ką papasakot-rekomenduot?? g.gif Oi, būčiau dėkinga, nes nelabai turiu laiko ieškot ankstesnėse temose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2007 10 18, 09:54)
Gal kas galėtų apie Santariškių klinikų skydliaukę operuojančius chirurgus man trumpai ką papasakot-rekomenduot?? g.gif Oi, būčiau dėkinga, nes nelabai turiu laiko ieškot ankstesnėse temose  blush2.gif

Pilvo chirurgijos skyriaus vedėjas Virgilijus Beiša.
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2007 10 18, 10:54)
Ačiū, berte, pagalvosiu dėl OI.
Jei tik dėl greitesnių tyrimų, nes daro ten vietoj  g.gif -
nežinau, ar ką nors taip greit spėsiu susirast, ta prasme, kitą chirurgą.
o kiek reikia duot?prieš ar po?

Gal kas galėtų apie Santariškių klinikų skydliaukę operuojančius chirurgus man trumpai ką papasakot-rekomenduot?? g.gif Oi, būčiau dėkinga, nes nelabai turiu laiko ieškot ankstesnėse temose  blush2.gif

Beisa (Santariskese) ir man labai rekomendavo, sako, jis puikus, bet as nusprendziau gultis i onkologini ir nesigailiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 18 spalio 2007 - 11:17
Sveikutes 4u.gif Smagu, kad visos laikas nuo laiko pasirodot ir pranešat apie save. Tik įdomu kaip Silvijai sekasi? Senokai čia berašė g.gif
Žižma, laikykis. Visos mes tai praėjom ir žinom, kaip sunku laukti. Bet, ptikėk, viskas bus gerai. 4u.gif greit pati būsi senbuvė su patirtim ir galėsi dalinti patarimus naujokėms ( kad ir kaip liūdna manau mūsų vis daugės).
O aš tai pridaviau vakar dokumentus dėl grupės, tikiuosi pratęs. 10 dienų laikotarpy turiu gauti atsakymus unsure.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Pas mane nieko naujesnio. Buvau pasididinus thyroxino dozę iki 200. Bet labai krėsdavo šaltis. Dabar susimažinau iki 150. Tai kažkiek geriau, nebe taip šaltis krečia. Daugiau lyg ir nieko naujesnio. Skauduliai tie patys. Gerai kad naujų neatsiranda. Jodas man lapkričio mėn.
Joliuke, tai dabar nebereikės Tau dalyvauti komisijoje?
Naujokės mergaitės laikykitės, nepraraskit džaiugsmo, viskas susitvarkys. Nors turi praeiti kiek laiko, kad taip galėtum galvoti.
Senbuvės dažniau rašykit. Jūsų laiškai labai svarbūs, ypač naujokėms. Šiame forume jūsų informacija labai reikalinga.
Smagu girdėti, kad keliaujate ir ilsitės. To tikrai reikia. O jeigu yra ir galimybių, tai niekada nereikia praleisti progos.
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
senai berasiau cia, vis uzbegu kartais paskaityti, kaip jums sekasi. noriu visom palinketi stiprybes ir tiketi, kad viskas bus gerai 4u.gif

na, su mano skydliauke neaisku, po antros echoskopijos mazgu lyg ir nera blink.gif nors po pirmos sake, kad yra du mazgai blink.gif
na zodziu...
todel gavusi gydytojos siuntima planuoju vaziuoti i Kauno klinikas. gal galit patarti ar rekomenduoti kuri nors endokrinologa, nezinau pas ka registruotis ax.gif o papulti pas dar viena "ne koki" gydytoja nesinori smile.gif girdejau, kad apie Knispeli ne kokie atsiliepimai. bukit geros parekomenduokit 4u.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, draugės skydliaukininkės mirksiukas.gif smile.gif
Pas mane kaip ir nieko naujo... Skambinaus Baranauskui neseniai, atsakymai geri, tik Tyroksino liepe kitokią dozę gerti. Žodžiu, geriu dabar kas antrą dieną atitinkamai po 150 ir 200 mg. Anksčiau gerą mėnesį gėriau vien po 200 mg.Žodžiu, nežinau, kiek man čia gerti reikia, nes kaip begerčiau, skirtumo nejaučiu doh.gif O šiaip kaip juokauju, gyvenime turiu dvi problemas- pinigus ir svorį doh.gif lotuliukas.gif Nu svoris neaauga katastrofiškai, bet vistiek doh.gif Jei valgyčiau kiek norėčiau, tai būčiau kaip bačka doh.gif Noriu stebuklingų vaistų nuo ansvorio rolleyes.gif Ir dar pastebėjau, kad esu nuolat kažkokia neišsimiegojus, nesvarbu, kiek miegu, atrodo galėčiau miegot ir miegot...

Beje, mane operavo, kaip ir bertę, V.Čepulis thumbup.gif Pats geriausias gydytojas, kokį sutikau gyvenime thumbup.gif
Atsakyti

Sveika, Ingutia 4u.gif .... as tai vaikscioju pas Jonikiene Kauno klinikose, manau, kad patyrusi, gydytoja g.gif , jau metuose, bet tik neitin kalbi ir galetu but draugiskesne
Atsakyti