Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Siuo metu turiu:
1. Chanel - chance
2. Britney Spears - Fantasy
3. TM - Angel Innocent
4. Armani - Night
5. Ninna Ricci - Love in Paris
6. Mexx geltonus
Ir visokiu meginuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 01 01, 19:05)
labas vakaras, visoms kveplau megejoms:)
cia kaip supratau renkasi tos, kurios ne tik kvepinasi, bet ir kolekcionuoja kvepalus?

Nebūtinai kolekcionuoja... Kvepinasi, turi, domisi, ketina įsigyt ar tiesiog smalsauja bigsmile.gif Niekas nenustebs ir nepasmerks, jei praneši, kad turi vienus kvepalus ar aplamai jokių, bet ketini pagaliau įsigyt mirksiukas.gif
Atsakyti
šiuo metu turiu: wub.gif
1.Moschino-Funny
2.Morgan-Love
3.Puma-Jamaica
4.Armani-Code
5.JLO-love at first glow
6.Dior-Miss dior cherry
7.Gucci-Envy me
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 01 01, 19:35)
Nekokybiška nuotrauka, bet gal ką įžiūrėsit. Neskaičiavau žinokit. lotuliukas.gif
user posted image

Tikrai nemazai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2008 01 02, 09:18)
Tikrai nemazai  thumbup.gif

O DAR TURINT OMENY KAD GEGYTE LABAI JAUNUTE thumbup.gif
Atsakyti
Ir dar noriu, vis negana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 01 02, 17:57)
Ir dar noriu, vis negana biggrin.gif

Pasakok kokiu nori biggrin.gif
Atsakyti
Ai kadangi turiu tik miniatiūrą Angel, tai noriu dar ir didelio biggrin.gif Addicto Summer Breeze noriu, bet jau nebegausiu, nes biški per brangu kristianose pirkt smile.gif Dar E.Arden Provocative Interlude (nežinau ar tikslus pavadinimas, bet žinau kaip kvepia ir kaip atrodo biggrin.gif ) wub.gif nežinau ko dar noriu, tik žinau, kad dar bent keli buteliukai atsiras greitu metu biggrin.gif

Papildyta:
Ai dar J'adore labai noriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 02 sausio 2008 - 17:11
QUOTE(Gegytė @ 2008 01 02, 18:13)
Ai kadangi turiu tik miniatiūrą Angel, tai noriu dar ir didelio biggrin.gif Addicto Summer Breeze noriu, bet jau nebegausiu, nes biški per brangu kristianose pirkt smile.gif Dar E.Arden Provocative Interlude (nežinau ar tikslus pavadinimas, bet žinau kaip kvepia ir kaip atrodo biggrin.gif ) wub.gif nežinau ko dar noriu, tik žinau, kad dar bent keli buteliukai atsiras greitu metu biggrin.gif

Papildyta:
Ai dar J'adore labai noriu biggrin.gif

bet tau patinka tokie skirtingi kvepaliukai rolleyes.gif tarp ju daug mano megstamu gaiviu wub.gif o tarkim Angelai ir Kenzo Amour man fuuu schmoll.gif
Atsakyti
o as tai dabar visai noreciau
user posted image
nainanai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 02, 18:25)
bet tau patinka tokie skirtingi kvepaliukai rolleyes.gif tarp ju daug mano megstamu gaiviu wub.gif o tarkim Angelai ir Kenzo Amour man fuuu schmoll.gif

O man Angel wub.gif Toks žieminis arba vakarinis. ir šiaip jie tokio prieskonio turi, tai man niam. O Amour wub.gif wub.gif wub.gif
Ir plius man patinka tokius skirtingus turet, nes tada pagl nuotaiką galima kvepėt mirksiukas.gif
Atsakyti
[

4u.gif Aš šiuo metu turiu CERRUTI 1881, ESCADA SIGNATURE, LACOSTE POUR FEMME, GABRIELA SABATINI, ECLAT, CHAMPS ELYSEES. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ing: 03 sausio 2008 - 12:03