Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

QUOTE(degu @ 2008 01 04, 08:28)
Neuosciau  doh.gif , o koks ju kvapas?

Gal ir uostei, tik tokiam buteliuke user posted image mirksiukas.gif
Kvapas labai įdomus, gėlės.........., kažkokia rūgštelėjusi gaiva g.gif Nežmoniškai ilgai laiko, tad gali pradėti šiek tiek erzinti....... nėra saldus. Vieniems kartais būna panašus kažkuo į Allure, kitiems į Dune rolleyes.gif O man į nieką nepanašus, jis toks vienintelis wub.gif Net nepaisant to, kad man patinka daug saldesni kvapai, L'instant'ą labai myliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 04 sausio 2008 - 09:10
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 04, 09:06)
Gal ir uostei, tik tokiam buteliuke user posted image  mirksiukas.gif
Kvapas labai įdomus, gėlės.........., kažkokia rūgštelėjusi gaiva  g.gif  Nežmoniškai ilgai laiko, tad gali pradėti šiek tiek erzinti....... nėra saldus. Vieniems kartais būna panašus kažkuo į Allure, kitiems į Dune  rolleyes.gif

Na man tai saldus... biggrin.gif bet ne šleikščiai, kaip būna kituose kvepaluose. Aš gi saldybių ne ne. ax.gif Su Allure tikrai turi panašumo, bet ne į Dune. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 04 sausio 2008 - 09:09
QUOTE(Africa @ 2008 01 04, 09:08)
Na man tai saldus... biggrin.gif  bet ne šleikščiai, kaip būna kituose kvepaluose.  Aš gi saldybių ne ne.  ax.gif Su Allure tikrai turi panašumo, bet  ne į Dune.  schmoll.gif

Na, sako, kad jis mažiausiai saldus iš visų L'instant'ų g.gif Na, kad L'Instant magic saldesni, tai itkrai, o vat L'isnatnt edp - nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 04, 09:11)
Na, sako, kad jis mažiausiai saldus iš visų L'instant'ų  g.gif  Na, kad L'Instant magic saldesni, tai itkrai, o vat L'isnatnt edp  - nepamenu  g.gif

Aha, užtai aš atsikračiau EDP...
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 04, 10:11)
Na, sako, kad jis mažiausiai saldus iš visų L'instant'ų  g.gif  Na, kad L'Instant magic saldesni, tai itkrai, o vat L'isnatnt edp  - nepamenu  g.gif

L'isnatnt edp. man nesveikai saldus, ilgainiui eme slegti ju kvapas, atsidarau, pauostau, atrodytu labai jau skaniai kvepia bigsmile.gif , bet pasikvepinus nerandu sau vietos nuo saldumo blink.gif bet atsikratyt jais kazkaip vis skupyju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 04, 10:06)
Gal ir uostei, tik tokiam buteliuke user posted image  mirksiukas.gif
Kvapas labai įdomus, gėlės.........., kažkokia rūgštelėjusi gaiva  g.gif  Nežmoniškai ilgai laiko, tad gali pradėti šiek tiek erzinti....... nėra saldus. Vieniems kartais būna panašus kažkuo į Allure, kitiems į Dune  rolleyes.gif O man į nieką nepanašus, jis toks vienintelis  wub.gif  Net nepaisant to, kad man patinka daug saldesni kvapai, L'instant'ą labai myliu  wub.gif

Na praeis sloga blush2.gif , eisiu i Sarma mirksiukas.gif Kaz kaip neprisimenu kvapo... o gal man jau skleroze? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano "turtas":
1.Guerlain"Champs Elysees"
2.L.Biagioti "Laura"
3.S.T.Dupont for Femme
4.Perry Woman
g.gif Mazoka....
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 04, 13:39)
Mano "turtas":
1.Guerlain"Champs Elysees"
2.L.Biagioti "Laura"
3.S.T.Dupont for Femme
4.Perry Woman
g.gif Mazoka....

biggrin.gif kokia savikritiška. Kitos sakys - oho, o kam tiek daug turi? Bet aišku, ne šiame maniakių forume. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 04, 14:55)
biggrin.gif kokia savikritiška.  Kitos sakys - oho, o kam tiek daug turi? 

Kai paziuriu kitu merginu kolekcijas ir patikrinu savo lentyna,istinka isterijos priepuolis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 04, 08:55)
O, dar vieną gorenlainų gerbėją čia turim lotuliukas.gif Netrukus ir Japadorus gal įsitaisysi? tongue.gif

laugh.gif as irgi ryte pastebejau, bet nutylejau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 04, 08:55)
O, dar vieną gorenlainų gerbėją čia turim lotuliukas.gif Netrukus ir Japadorus gal įsitaisysi? tongue.gif

Nu gerai jau gerai..... Ajnu Japadorų..... angel_sadangel.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2008 01 04, 14:51)
laugh.gif as irgi ryte pastebejau, bet nutylejau  blush-anim-cl.gif

Na ir gerai, kad nutylėjai, bent jau mandagus žmogus esi, ne taip kaip kai kurie juokiasi iš svetimų klaidų per skubėjimą padarytų cool.gif
Atsakyti
šiandien mano kolekcija pasipildė dar vienais kvepalais, tai reikės ir man nufotkinti savo "didelį turtą" ir įdėt į "mano kolekcija" lotuliukas.gif aišku prieš tai teks išsiaiškinti kaip lotuliukas.gif
Atsakyti