Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

QUOTE(Piranija @ 2008 01 20, 01:59)
Ten pardaveja ikalbejo nupirkti Gucci II,ka as ir padariau.dabar uostau ir net nezinau patiks ar nea...uz 30ml parfumuoto vandens 150lt,ismesti gaila.

O kaip įkalbinėjo, ką sakė - labai įdomu pasidarė, nes šiuos kvepalus greitai pati turėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
einu skaičiuot........................
7 thumbup.gif wub.gif cool.gif
Atsakyti
Ieskojau geru kvepalu,kurie tiktu kasdien ir isegai.Nebutu sunkus,egzotiski,kurie daugeli zmoniu erzina,o kai kam net galva skauda.
Siandien pradariau,atrodo bus thumbup.gif Nenoriu tik siandien purkstis namie prie puodu.Startuosiu ryt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 20, 12:59)
O kaip įkalbinėjo, ką sakė - labai įdomu pasidarė, nes šiuos kvepalus greitai pati turėsiu bigsmile.gif

Pardaveja sake kad geri,populiarus,daug kam patinka.
Perskaiciau cia daugybe nuomoniu,jos tokios skirtingos.Kai kam ULTRAVIOLET superiniai,kuriu as pakest negaliu,o kurie man patinka -kitiems- schmoll.gif Taip kad-reikia tureti savo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2008 01 20, 14:42)
Ieskojau geru kvepalu,kurie tiktu kasdien ir isegai.Nebutu sunkus,egzotiski,kurie daugeli zmoniu erzina,o kai kam net galva skauda.
Siandien pradariau,atrodo bus  thumbup.gif Nenoriu tik siandien purkstis namie prie puodu.Startuosiu ryt biggrin.gif
Papildyta:
Pardaveja sake kad geri,populiarus,daug kam patinka.
Perskaiciau cia daugybe nuomoniu,jos tokios skirtingos.Kai kam ULTRAVIOLET superiniai,kuriu as pakest negaliu,o kurie man patinka -kitiems- schmoll.gif Taip kad-reikia tureti savo nuomone.

Įdomu buvo, nes pastebėjau tendenciją, kad pardavėjos siūlo tokius kvepalus, kurie pačioms patinka,o kai patinka, gi žodžių kišenėje neieškai,arba, kaip tu sakai, yra populiarūs - na, bet čia labiau minusas.
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 20, 23:09)
Įdomu buvo, nes pastebėjau tendenciją, kad pardavėjos siūlo tokius kvepalus, kurie pačioms patinka

sita as irgi esu pastebejus ne viena karta biggrin.gif patinka, arba netgi turi smile.gif
pvz sneka sneka, giria kazka ir paskui isplaukia tiesiog - vat as jais kvepindavaus tada ir tada ir pan...
o vat kai Shiseido Zen pirma kart uostinejau, tai pardaveja man isdete visa tirada kaip ant jos odos laikosi kvapas, ir kaip ant jos mamos smile.gif ka jaucia ji, ir ka jaucia jos mama kvepedama jais, nes ji netgi padovanojo juos mamai biggrin.gif nu zo... mazu maziausia, manau, neprofesionalu smile.gif
Atsakyti
turiu tik 4 g.gif
Atsakyti
Turiu 8
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 01 18, 10:38)
Sumazinau iki 8  thumbup.gif

Neilgai išsilaikiau. Nusipirkau dar 5 mniatiūras ir užsisakiau dar vienus (ne miniatiūrą). Taigi, turėsiu 9 + 5 miniukus. Bet, jei miniukų neskaičiuot, tai labai smarkiai nenusidėjau įsigijusi vienus ax.gif
Atsakyti
paiiskinkit man kas tai yra "miniukai".Kvepalus perku tik Kristianoj ir namatau jokiu miniuku.Ar tai meginiai kuriuos duoda kai pas juos perki?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2008 01 26, 22:48)
paiiskinkit man kas tai yra "miniukai".Kvepalus perku tik Kristianoj ir namatau jokiu miniuku.Ar tai meginiai kuriuos duoda kai pas juos perki?
Aciu.

Miniukai yra mažyčiai kvepalų buteliukai. Jų talpa gali svyruoti nuo 1ml (dažniausiai tikro parfumo būna tiek mažai) iki 8ml. Tie mažyčiai buteliukai dažniausiai atrodo taip pat, kaip ir dideli, normalūs, tik tiek, kad mini versijoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2008 01 26, 22:48)
Aciu.

Kristianoj duoda meginukus, o miniukais vadinam miniatiuras, t.y., buteliukas identiskas naturaliam, tik gerokai mazesnis. Dazniausia miniatiuru talpa 4-7 ml.
Atsakyti
o kur tie miniukai parduodami? Ir kokia ju kaina mazdaug? Visai neblogas dalykas,nes parduotuvej kelis pauoscius nieko nebesupranti kvapuose,o meginiu siaip nei dalina nei parduoda.Uztat ir nusiperkam,paskui netinka. As pries pora dienu svaigau Kristianoj gal gera pusvalandi.Norejosi kazko naujo. Sukaitau,prisiuosciau ir nieko nebesupratau.Pardaveja pasake,kad dabar visi svaigsta del Burberry Brit.Nusipirkau, nes nebeturejau jegu ten kaisti su kailiniais...Parejau namo,atidariau,1 karta purkstelejau ir supratau...kad tikrai ne mano skonio.As vidutinio amziaus,gal cia jaunesnems.... doh.gif .Parduosiu,nes pinigai tai nera visai menki.
Sekmes renkantis ir atrandant savo kvapus 4u.gif
Papildyta:
Tarp kitko,panasi istorija man nutiko su Gucci II,is karto maniau kad neprisijaukinsiu.Dabar negaliu atsiuostyti ir atsidziaugti thumbup.gif
Atsakyti