Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

QUOTE(Piranija @ 2008 01 26, 23:47)
o kur tie miniukai parduodami? Ir kokia ju kaina mazdaug? Visai neblogas dalykas,nes parduotuvej kelis pauoscius nieko nebesupranti kvapuose,o meginiu siaip nei dalina nei parduoda.

Pas mus miniaturu imanoma rasti dazniausiai parfumexpress parduotuvese, nors pasirinkimas nera didelis, kainos nuo ~19 iki ~29 Lt . Sarmoj ir Kristianoj buna laaaabai retai, pati net niekada nemaciau, tik zinau, kad kazkas buvo mates.... Nebent pries Kaledas, kai parduoda ivairius kvepalu rinkinius, tai ir miniaturu siek tiek uzveza.... Daugiausiai miniaturu turbut galima rasti sio forumo skelbimu lentoj hihihi.gif ir uzsienio internetinese parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2008 01 27, 00:47)
o kur tie miniukai parduodami? Ir kokia ju kaina mazdaug?

Aš miniukus dažniausiai perku per Ebay. Pasirinkimas nepalyginamai didesnis nei galima gauti Lietuvoje, kainos nuo 5 iki 20 Lt už vienetą.
Papildyta:
Būna taip pat ne po vieną, o vieno gamintojo ar kelių gamintojų rinkiniai, kuriuose 4-6 vienetai. Taip labai gerai susipažinti su dominančio gamintojo keliais kvepalais iš karto. Esu pirkusi Christian Dior, Guerlain, Escada (šitą pirkau pas mus Sarmoje) miniatiūrų rinkinius.
Atsakyti
kazkada kristianose tikrai buvo Salvador Dali miniuku. 5ml po 39lt doh.gif
Atsakyti
turiu 5: 3 apypilniai ir 2-ju tik nuobaigos belikusios. Bet kol neuzbaigsiu kurio nors is apypilniu daugiau nesipirksiu smile.gif Kazkaip per brangus daiktas man, kad laikyti kol suges, o pasirinkimo is kokiu 3 vienetu man pakanka.. blush2.gif
Atsakyti
Turiu 8,bet naudoju tik 2jus dazniausiai.
Atsakyti
o man dar vienu buteliuku padidejo kolekcija
nusipirkau ka
Chopard pure wish
o turiu tokius jai kam idomu
Versace Bright Crystal , labai patinka
Versace Crystal Noir , sitie irgi patinka
Elizabeth Arden 5th Avenue
Elizabeth Arden Provocative
Hugo Boss Femme
ir dar tris pigesnius kvapus kurie man labai patiko

Atsakyti
Suskaiciavau ir as savo smile.gif lygtais 8 biggrin.gif (kiek radau biggrin.gif )
bet megstamiausi (ir naujausi biggrin.gif ) du kvapai:
1. Nina Ricci raudonas obuoliukas wub.gif
2. Calvin Klein "ck in2u" thumbup.gif
Atsakyti
Turiu 7 kvepaliukus, kiekviena diena vis skirtingas rolleyes.gif
Atsakyti
16
Atsakyti
turiu tik 3 unsure.gif
davidoff game
hugo boss femme
naomi campbell sunset, bet dar laukiu 4 miniuku rolleyes.gif biggrin.gif