Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

QUOTE(Euforija22 @ 2008 04 15, 10:20)
Pas mane siuo metu gyvena 36 originalus (pradedant nuo 30ml-baigiant 100ml) kvepaliukai.Cia neskaiciuoju vyrui perleistu JPG gaultier2, nes jie juk unisex, tai kvepinaus as, kol MB neprivatizavo smile.gif

niu jooo,nemazas kiekis bigsmile.gif
Atsakyti
Na mano ne tokia didele kolekcija,kaip Euforija22, bet irgi nuo 30ml iki 100ml turiu 9 buteliukus orignaliu kvepaliuku, pagrindidiai yra YSL kvepalai,as juos dievinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 04 19, 14:33)
Na mano ne tokia didele kolekcija,kaip Euforija22, bet irgi nuo 30ml iki 100ml turiu 9 buteliukus orignaliu kvepaliuku, pagrindidiai yra YSL kvepalai,as juos dievinu smile.gif

kiba galvoji, kad visu cia merginu ne originalai rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai taip juokinga kaip kvapu "speces" reaguoja i viena ar kita pasisakyma apie originalus kolekcijoje lotuliukas.gif griuk negyvas.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 04 19, 14:56)
Man tai taip juokinga kaip kvapu "speces" reaguoja i viena ar kita pasisakyma apie originalus kolekcijoje  lotuliukas.gif griuk negyvas.

griūnu, tuoj pat, tik palauk - pagalvę pasidėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai taip juokinga kaip kvapu "speces" reaguoja i viena ar kita pasisakyma apie originalus kolekcijoje  lotuliukas.gif griuk negyvas.

O tai kaip reaguot? Kodėl čia reikai pabrėžti "originalūs"? Manau, jei kas ir turėtų čia neoriginalių, tai tikrai nedėtų ir nesigirtų fufliakais
Atsakyti
~205ml
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 04 19, 17:22)

O butelkų kiek?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 19, 17:46)
O butelkų kiek?

4+1miniukas+1meginukas=~205ml smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 19, 17:03)
O tai kaip reaguot? Kodėl čia reikai pabrėžti "originalūs"? Manau, jei kas ir turėtų čia neoriginalių, tai tikrai nedėtų ir nesigirtų fufliakais

Nu kai kam gal prabanga tie originalai, tai ir pabrezia, o jus kaip kokios jautruoles pradedat gintis puldamos.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 19, 17:03)

jezau kokios mes profes - visazines,kurios taip puola tai man atrodo tikrai neturi ne vieno originalaus kvepaliuko uztat ir sprengsi is pavydo g.gif kas kad parasiau originalus kvepalai,jei as tokius turiu tai taip ir rasau,jei tureciau paprastu meginuku ar kaip sakant padielku,tai ir apie tai parasyciau cia juk tema apie kvepalus,o ne kazkoki nesvietiska pavyda ar dar kazka, man nera reikalo cia girtis ar kazka stebinti,nes tokiais dalykais siais laikais nieko nenustebinsi mirksiukas.gif o gal jums tai stebuklas? hm g.gif
Papildyta:

tikrai juokinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo londonas: 20 balandžio 2008 - 12:11
Is kur tokia pas jus neapykanta ir pagieza? Kodel reikia su tokia panieka kalbeti 'profes, visazines'? Merginos domisi ir tikrai zino nemazai apie parfumerija.
Atsakyti