Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

londonas, labai prašau, būk gera, neužsiciklink doh.gif Kartais juk protingiau geriau patylėti arba, kaip tauta sako, duoti durniui kelią mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2008 04 20, 13:52)
Tie nesusikalbejimai šiame forume labai jau dažni.

Ką siūlai? g.gif Suprantu, kad paprasčiausia būtų arba uždaryti šį forumą, arba toms, kurios ir sukūrė šį forumą, galutinai pasitraukti iš šio forumo, bet kam nuo to bus geriau?
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 04 20, 13:52)
Londone, siūlau taiką - esu tikra, kad tai, jog forume neįmanoma perteikti intonacijų, etc. ir yra pagrindine nesusipratimo priežastimi  4u.gif O merginos čia liežuvingos - karaktoriai tokie, bet be jokių piktų poteksčių cool.gif

as ir nepykstu,bet paprasciausiai keista,kad kiekvienas zodelis isnarstytas po kauliuka buna, o be to ne as pradejau ir i sirdi visai to neimu,tik sakau,kad cia nesusipratimas ir tiek tu ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 04 20, 13:55)
tik sakau,kad cia nesusipratimas ir tiek tu ziniu mirksiukas.gif

Na, ir puiku drinks_cheers.gif O dabar apie savo mylimus kvepalus papasakok, bet turbūt kvepalų kolekcijos temoje wink.gif
Atsakyti
YSL HYDRA FEEL 1i pabaiga ir antras dar nepradetas po 30ml;
YSL BEBY DOLL 4but.po 30ml;
CHANEL No5 15ml;
ultraviolet by paco rabanne 50ml;maziausiai naudojami,nes labai stiprus,tik vakarais;
CELINE DION PARFUM SPRAY 10ML. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 04 20, 14:21)
CHANEL No5 15ml;
ultraviolet by paco rabanne 50ml;maziausiai naudojami,nes labai stiprus,tik vakarais;

doh.gif
Atsakyti
CHANEL No5 15ml;

As labai atsiprasau, gerbiamas londonas, bet YSL Hydra Feel ne kvepalai.
Atsakyti

Papasakok apie Hydra feel - tikrai įdomu, nes nesu bandžiusi ir net apie tai girdėjusi g.gif

O Baby doll čia tie skirtingų spalvų buteliukai, ar ne? Ar jie ženkliai skiriasi tarpusavyje? (turiu tik rausvą - kitus esu tik mačiusi internete)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 20 balandžio 2008 - 13:38
QUOTE(Aromamania @ 2008 04 20, 14:36)
As labai atsiprasau, gerbiamas londonas, bet  YSL Hydra Feel ne kvepalai.

taip cia ne kvepalai,o purskiamas vandeninis,losjonas ,kunui ir veidui jis labai drekina ir atstato oda, man ir kvepintis nereikia kai juo pasipurskiu :bigsmile:jautiesi labai gaiviai Papildyta:
QUOTE(Minerva @ 2008 04 20, 14:37)
Papasakok apie Hydra feel - tikrai įdomu, nes nesu bandžiusi ir net apie tai girdėjusi g.gif

O Baby doll čia tie skirtingų spalvų buteliukai, ar ne? Ar jie ženkliai skiriasi tarpusavyje? (turiu tik rausvą - kitus esu tik mačiusi internete)

kvapas visu panasus,tik vieni stipresni kiti silpnesni,yra spec .vakarinis jis netgi su tokiais blizguciais,tai kai pasikvepini kunas blizga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo londonas: 21 balandžio 2008 - 12:38
na,mano lentyneleje-tiksliau,at komodos,dabar tik treji bestovi,anksciau budavo daugiau ax.gif
Juicy Couture parfumas(grynas,ne edp)
Gucci by Gucci ir Nina Ricci Love in Paris
Atsakyti
isviso katik turejau5 kvepaliukus..liko mano megstamiausieji mexx woman, pasibaige mexx ice touch-visai neblogi buvo, versaci ruzavi baiginejasi, man jie truputi per saldus.. bigsmile.gif nalabai patiko, todel as juos net metus laiko islaikiau,mexx ice touch suejo per menesi, ziuresim kaip bus su mexx woman- mane jie snd uzbure, kazkodel, pauosciaU IR PATIKO... blush2.gif labai isranki kvapams esu, nusiperku ir visad pajauciu, kad tai ne mano kvepalai, nebepatinka..na o sitie kazkodel patiko g.gif ir dar keli neizimiu firmu, bet tokie, siaip kazkas padovanojo, nelabai ir tie man...
kaip jums tie mexx women?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 20 gegužės 2008 - 22:12
Turiu 7 rusiu kvapalu: paco robane-ultraviolet, gucci rush, dior adict, lacoste, shanel alure, shanel chanse, versache ax.gif kai kurie jau eina gerokai i pabaiga rolleyes.gif megstu tureti daugiau buteliuku ir kvepintis pagal nuotaika mirksiukas.gif
Atsakyti