Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Relaks @ 2007 10 04, 22:07)
Kur radai greiciau pasakyk, o tai mirsiu is smalsumo  doh.gif

pirmoje Vaikucio nuorodoje neradau, na bet antroje, paskutine nuotrauka su testuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 04, 22:09)
pirmoje Vaikucio nuorodoje neradau, na bet antroje, paskutine nuotrauka su testuku  thumbup.gif

Ot busima magistrante doh.gif turbut i pirma klase reiketu gryzti blush2.gif
Papasakok smulkiau kur eiti ir ka spausti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 10 04, 22:12)
Ot busima magistrante doh.gif  turbut i pirma klase reiketu gryzti blush2.gif

lotuliukas.gif pabandyk atsistoti ant Vaikucio nuorodos zinutes apacioje " ČIALariukas " 4u.gif na ir cia turetu atidaryti fotki albumas mirksiukas.gif

na ir kaip Relaks pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 04 spalio 2007 - 21:25
QUOTE(Vaikutis @ 2007 10 04, 21:38)
taigi žemiau žiūrėk, yra antras katalogas bigsmile.gif

kaip faina wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas iš ryto 4u.gif
Labai džiaugiuosi, kad manot jog man "nesivaidena" ax.gif
Jau ir pati baigiu patikėti, nes šiandien ryte tas pats bigsmile.gif

Sakykit, o gal ta antra juostelė ir neturi būti tokia ryški kaip pirmoji g.gif Ar jos turi būti vienodos g.gif
Atsakyti
Sveikos mergiotes 4u.gif
Ziuriu jau gereja naujienos musu skyrelyje, Vaikuti, tyliai sveikinu 4u.gif
Tai Relaks, saulute, prasau itraukti vel i sarasiuka, 3IUI spalio 6 d. tongue.gif
Turiu pora geru folikulu prisiauginus bet truputi per plona gleivine, tai vaistu doze padidino.
Tai va.
Papildyta:
Vaikuti kada eisi kraujuka priduoti ?
Atsakyti
QUOTE(Vaikutis @ 2007 10 05, 07:09)
Labas iš ryto 4u.gif
Labai džiaugiuosi, kad manot jog man "nesivaidena" ax.gif
Jau ir pati baigiu patikėti, nes šiandien ryte tas pats bigsmile.gif

Sakykit, o gal ta antra juostelė ir neturi būti tokia ryški kaip pirmoji g.gif Ar jos turi būti vienodos g.gif

Gali but, ne tokia ryski 4u.gif
Sveikinu labai labai wub.gif wub.gif wub.gif

P.S. sakyk is kurio karto cia tau? nes as dar neseniai sioj temoj (nors iki galo nezinau, ka man sakys iui ar ivf), ir dar 2 savaites manes nebuvo, tai idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 10 04, 22:12)
Ot busima magistrante doh.gif  turbut i pirma klase reiketu gryzti blush2.gif

Nu bet ir aš turbūt blondinė doh.gif Man atsistojus ant to antro albumo rašo This album is empty..o taip niešti pažiūrėti tuos įrodymus nestuke.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2007 10 05, 08:18)
Gali but, ne tokia ryski  4u.gif
Sveikinu labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

P.S. sakyk is kurio karto cia tau? nes as dar neseniai sioj temoj (nors  iki galo nezinau, ka man sakys iui ar ivf), ir dar 2 savaites manes nebuvo, tai idomu  blush2.gif

Vaikuti, prie to pacio gal gali apsviesti mus kokios pas pacia problemele buvo, kokie vyro grikiukai siam iui buvo ir kiek forlikulu buvai uzauginusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 04, 22:15)
lotuliukas.gif pabandyk atsistoti ant Vaikucio nuorodos zinutes apacioje " ČIALariukas "  4u.gif na ir cia turetu atidaryti fotki albumas  mirksiukas.gif

na ir kaip Relaks pavyko  mirksiukas.gif

Pavyko thumbup.gif O as kaip kvaile daviausi po musu skyrelio albuma biggrin.gif Net nepagalvojau, kad reikia visai kitur eiti lotuliukas.gif

Tai va, Vaikeli, Visai ten ne vaiduoklis smile.gif Normali truputi sviesene ruzava juostele, reiskianti nestuke.gif Kai dar neveluoja mmm, vargu ar kam parodo tokia pacia ryskia kaip ir kontroline smile.gif
Super, turim nauja nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,
Vaikuti Sveikinu is visos sirdies wub.gif. Dabar pasistenk daugiau pagulineti ir pasisaugoti save ir savo STEBULIUKA wub.gif .....Bukit laimingi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 10 05, 07:17)
Vaikuti kada eisi kraujuka priduoti ?

Neisiu bigsmile.gif

QUOTE(Drambliuk @ 2007 10 05, 07:18)
Gali but, ne tokia ryski  4u.gif
Sveikinu labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aišku ax.gif

P.S. sakyk is kurio karto cia tau? nes as dar neseniai sioj temoj (nors  iki galo nezinau, ka man sakys iui ar ivf), ir dar 2 savaites manes nebuvo, tai idomu  blush2.gif

Čia man bovop 3 IUI. Neveltui sako, kad trečias kartas laimingas bigsmile.gif Bet dar bijau džiaugtis kol daktarė nepatvirtins, kad tikrai nestuke.gif

QUOTE(burundu @ 2007 10 05, 07:52)
Nu bet ir aš turbūt blondinė  doh.gif  Man atsistojus ant to antro albumo rašo This album is empty..o taip niešti pažiūrėti tuos įrodymus nestuke.gif ...

Šiandien jau nebėra nuotraukytės bigsmile.gif Išėmiau, neberasi bigsmile.gif

QUOTE(pachira @ 2007 10 05, 07:52)
Vaikuti, prie to pacio gal gali apsviesti mus kokios pas pacia problemele buvo, kokie vyro grikiukai siam iui buvo ir kiek forlikulu buvai uzauginusi  blush2.gif

Pas mane buvo visiškai nepraeinamas vienas kiuašintakis, o kitas - kaip sakė - su patologija. ";Gerojoje pusėje" šį kartą buvau užsiauginusi 2 folikulus, o "blogojoje" keturis. Pas mano MB turtas visada buvo labai geras (bent jau taip gydytoja sakydavo), todėl mln prieš atplovimą ir po tikrai nepasakysiu.

Atsakyti