Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Vaikutis @ 2007 10 05, 10:19)
Čia man bovop 3 IUI. Neveltui sako, kad trečias kartas laimingas bigsmile.gif Bet dar bijau džiaugtis kol daktarė nepatvirtins, kad tikrai nestuke.gif 

Tikiuosi nepyksi, bet jau perkeliau tave i saraselio apacia ax.gif Visgi situacija aiski nestuke.gif ir linkim kad ir toliau viskas butu gerai thumbup.gif

Mergytes, viska apsvarsciau ir dabar tikrai apsisprendziau prasyti, kad kas perimtu saraselio tvarkyma 4u.gif
Kol nieko nedarau, jauciu kad daznai jau net nebeturiu ka pasakyti i tema ax.gif Kadangi lapkriti laukia laparaskopija, tai jei po jos neprireiks kraustytis pvz i IVF skyreli, tai geriausiu atveju sekanti IUI butu tik gruodi g.gif Be to spalio antroj pusej kelioms savaitems dingsiu is eterio, tai negalesiu atnaujinti saraseli ir jums ji vis parodyti ax.gif
Nusikopijuokit kuri nors saraseli is mano paraso 4u.gif O as tikrai jusu nepamirsiu ir vis uzsuksiu aplankyti smile.gif
Atsakyti
[quote=Relaks,2007 10 05, 09:47]
Tikiuosi nepyksi, bet jau perkeliau tave i saraselio apacia ax.gif Visgi situacija aiski nestuke.gif ir linkim kad ir toliau viskas butu gerai thumbup.gif

Aišku, kad ne lotuliukas.gif
Atsakyti
vaikustis!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kokia džiugi naujiena 4u.gif 4u.gif
Tu šaunuole wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vaikuti wub.gif nuoširdžiausiai sveikinu 4u.gif
Bet manau, kad HCG tau vistiek reiks pasidaryti, nes daktare pamatys neštumą tik daug vėliau, o prieš tai norės pasižiūrėti skaičiukų.
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 10 05, 12:42)
Bet manau, kad HCG tau vistiek reiks pasidaryti, nes daktare pamatys neštumą tik daug vėliau, o prieš tai norės pasižiūrėti skaičiukų.

ir man taip atrodo, ir pati tada butu isitikinusi ax.gif
Atsakyti
Vaikutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,

vai tai taaaaaaaaaaai koks smagumėlis. SVEIKINU. Pagaliau prasklaidei debesuotumą pas mumi

aš už tave ir mažyliuką ryt drinks_cheers.gif aliuko paragausiu

Zajončku, sveikinu ir tave su sekančiu bandymu...

Relax, parašyk man AŽ kuo remiantis sugalvojai laparoskopiją darytis, aš labai linkus irgi kol vyras užsienį, turiu laiko, bet gydytoja apie tai nekalba. Gal pasisiūlyt...

Atsakyti
Puxe, moterie, kur dingus, galvojau jau paieska reiks skelbti mirksiukas.gif
O uz mane irgi gali alucio ikalt, mazu macys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laukiu, saulele kaip tu? 4u.gif Gal turi mum geru naujienu ? ax.gif

Adaida, gal testuka savaitgali spresi ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 05 spalio 2007 - 14:23
[quote=pachira,2007 10 05, 16:20]

nu ka LAukiu vis dar laukia...MMM nerasta, tepliojimai tesiasi...In cup testukas rankinuke, jeigu iki rytojaus nepramusa, testuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 05, 17:08)
nu ka LAukiu vis dar laukia...MMM nerasta, tepliojimai tesiasi...In cup testukas rankinuke, jeigu iki rytojaus nepramusa, testuosiu mirksiukas.gif

Jau laikau kumscius suspaudusi, kad neateitu tos mmm 4u.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 10 05, 17:08]
[quote=pachira,2007 10 05, 16:20]

[/quote]

Laikau uz tave stipriai stipriai suspaudusi kumstukus, tikiuosi tau teks laukti tu nelemtu mmm dar 9 men mirksiukas.gif
Rytojus manau bus sauletas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 05, 21:50)
Laikau uz tave stipriai stipriai suspaudusi kumstukus, tikiuosi tau teks laukti tu nelemtu mmm dar 9 men  mirksiukas.gif 
Rytojus manau bus sauletas  biggrin.gif

Ui kaip smagu mergaites, kad taip palaikot 4u.gif 4u.gif 4u.gif kazkaip netikiu, kad galetu rodyt daugiau negu I bruksneli...nes teplioja negraziai ir skauda pilva jau su spazmais... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti