Jau po proceduros
gavau nelabai maloniu komentaru is gines...kadangi mes nesusituoke ir pavardes skiriasi, tai sake, kad siaip tai visos sios proceduros daromos tik turint santuoka...tai va, nieko as neatsakiau, mes nemaciau reikalo nei teisintis nei diskutuoti sia tema, nes tai yra manau kiekvieno asmeninis apsisprendimo reikalas kada vaiku susilaukti. cia tik mano asmenine nuomone
Papildyta:
QUOTE(anneli @ 2007 10 13, 13:09)
Sveikutes, vakar buvau pas gine, tai nieko gero nepasake
. Pas mane septyni dideli nesproge folikulai!!!!! (ta pati situcaija kaip ir po 2 IUI) O per IUI turejau tik penkis ir vienas buvo sproges, bet pagal kraujo tyrimus, tai niekas ten nebuvo sproge. Tai si menesi vel KT, o kita bandys kazkokius vaistus pries ovitreli leisti, kurie turetu padeti folikulams sprogti. Bet jei ir tada nesprogs, tai sake, kad pradeti ruostis IVF, nes kito kelio nera. Tai as jau moraliskai ir ruosiuosi
Tik galvoju, kad jei prireiks, tai darysim pavasariop, nes turim bilietus slidineti vasario menesi
.
vaziuoju rytoj i komandiruote, treciadieni prisijungsiu, gero jums savaitgalio ir pradzios savaites!
Aida, Pachira - sekmes jums didziausios!!!!
vaziuoju rytoj i komandiruote, treciadieni prisijungsiu, gero jums savaitgalio ir pradzios savaites!
Aida, Pachira - sekmes jums didziausios!!!!
Anneli, ot suduva, o kokius sproginancius vaistus leidaisi? Ovitreli?
Papildyta:
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 14, 10:42)
sveikos visos
kaip nuotaikeles pas visas?
as tai jau itariu praleisiu si menesi be IUI,nes nespejau pas gine pasirodyt,man kaip syk ryt 5CD,o as galiu pas ja tik antradieni ateiti,bet gal vis tiek reikia nueit,gal kokiu tyrimu duos pasidaryt?
o gal be jos pradet gert vel tas pacias tabletkas?kaip manot?
kaip nuotaikeles pas visas?
as tai jau itariu praleisiu si menesi be IUI,nes nespejau pas gine pasirodyt,man kaip syk ryt 5CD,o as galiu pas ja tik antradieni ateiti,bet gal vis tiek reikia nueit,gal kokiu tyrimu duos pasidaryt?
Pusaite, manau, kad paciai pradeti gerti vaistukus be gydytojos paskyrimo nevertetu, vienintelis ka gali padaryti, mano nuomone, tai IUI naturaliame cikle. Priklausomai nuo to koks pas tave ciklas, 9-11CD nueik paziureti kaip derlius auga ir jei turesi tinkamus folikulus, kodel gi nepabandzius IUI arba naturaliai. Sekmes