Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 10 15, 07:50)
Drambliuks, kaip man sekesi, rasi 30psl 1 zinute  mirksiukas.gif  4u.gif

nenusimink 4u.gif
del pavardes - neimk i galva, kai matai, labai daug yra nesusituokusiu
mes susituoke, bet as pavardes nepasikeiciau, tai jei ka reikia aiskinti doh.gif

dabar kazkas parase, kad nera kuo tuoktis , jei nera vaiku, tai nesutikciau, nes tuokesi del to kad kazka myli ir nori but visa gyvenima, o vaikai - ateina ir iseina, o jus liekat kartu.
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 13, 11:05)
Labas rytelis  4u.gif
Taip taip, mano 3IUI rytoj  tongue.gif  tik nuo vakar vis pilva pamaudena, jauciu O ivyks anksciau laiko  g.gif

Idomu kaip adaidai sekasi  g.gif

Tik_Tiek, Relaxa, kaip pasimatymas praejo?  mirksiukas.gif

na ka , pas mane buvo 3, bet atejus procedurai rado tik du vienas jau buvo O. procedura dar bjauresne ir skausmingesne negu praejusi karta. teisybe 100% vyrai svelnesni, isitikinau eilini karta smile.gif Gal reiks pereit isskirtinai prie vyru ginekologu smile.gif. tik keista praejusi karta po proceduros maude pilva gal 3 dienas. o si karta tik nakti skaudejo na dar ryte kol kava is geriau ir viskas. kazkoks kitos sitas kartas, bet taip kazkaip nieko nesitikiu si karta, kad net paciai keista. jau ejau su tokia mintimu, kad nelabai kas bus, o dar kai pasake, kas didysis jau sproges, tai is vis nieko nesitikiu tik atkentejau tas 15-20 minuciu ir tiek ( net saves pagailo )
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2007 10 15, 08:02)
na ka , pas mane buvo 3, bet atejus procedurai rado tik du vienas jau buvo O. procedura dar bjauresne ir skausmingesne negu praejusi karta. teisybe 100% vyrai svelnesni, isitikinau eilini karta smile.gif Gal reiks pereit isskirtinai prie vyru ginekologu smile.gif. tik keista praejusi karta po proceduros maude pilva gal 3 dienas. o si karta tik nakti skaudejo na dar ryte kol kava is geriau ir viskas. kazkoks kitos sitas  kartas, bet taip kazkaip nieko nesitikiu si karta, kad net paciai keista. jau ejau su tokia mintimu,  kad nelabai kas bus, o dar kai pasake, kas didysis jau sproges, tai is vis nieko nesitikiu tik atkentejau tas 15-20 minuciu ir tiek ( net saves pagailo )

Tik tiek, o kodel nesitiki jeigu folikulas sproges? blush2.gif Pas mane irgi jau ovuliacija buvo ivykusi doh.gif, gydytoja, kaip tik sako - labai gerai - pakeliui viskas.
Ar cia ji mane raminio? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2007 10 15, 09:01)
nenusimink  4u.gif
del pavardes - neimk i galva, kai matai, labai daug yra nesusituokusiu
mes susituoke, bet as pavardes nepasikeiciau, tai jei ka reikia aiskinti  doh.gif

dabar kazkas parase, kad nera kuo tuoktis , jei nera vaiku, tai nesutikciau, nes tuokesi del to kad kazka myli ir nori but visa gyvenima, o vaikai - ateina ir iseina, o jus liekat kartu.

Labas rytas visoms 4u.gif
Na cia mano brangiausiojo zodziai verysad.gif Sutinku su tavimi, kad tuoktis reikia is meiles vienas kitam o ne del vaiku. Bet ir maniski galiu pateisinti - dabar jam stresas kai suzinojo kad padetis gan prasta ir pagelbes tik IVF.

Sekmes visoms ir lengvo pirmadienio 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2007 10 14, 22:05)
nezinau, ar cia nuo nervu, bet pasidariau ziauriai jautri. tik isgirstu kokia graudzia daina ar pamatau koki vaizda, pravirkstu blush2.gif . ar Jums taip nebuvo? siaip esu tvirta "moteriske"  doh.gif lotuliukas.gif

Aš kai klostilbegitą gėriau- dažnai ašarytės riedėdavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau, kad čia hormoniniai vaistai biškį "liūdesio" duoda, vienom- mažiau, kitom- daugiau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 14, 12:43)
pries atplovima 29mln, po - 54mln. Neatsimenu kiek tiksliai A, bet A ir B sudejus apie 73% (susilaikymo jokio neturejome, tik 24 val).

Pachira, kaip pagerinot grikiukus, ką naudojot ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 10 15, 08:26)

o as norejau paklaust: jei judrumas pvz. yra 40% A+B, tai po atplovimo, judrumas turetu pagereti? ar ne ? bet tada kiekis judriu sumazetu?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 10 15, 09:26)

Po antro nesekmingo IUI, paprasiau gines israsyti kokiu nors vitaminu savo brangiausiam, tai ji israse Tribestan (ar kazkas panasaus) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2007 10 15, 10:11)
Tik tiek, o kodel nesitiki jeigu folikulas sproges? blush2.gif  Pas mane irgi jau ovuliacija buvo ivykusi doh.gif, gydytoja, kaip tik sako - labai gerai - pakeliui viskas.
Ar cia ji mane raminio? doh.gif

Na, priklauso nuo tok pries kiek laiko ji ivyko. gerai jei pries pora valandu,tai dar ne velu, o jei pries pusdieni ? kiausialaste isgyvema max 24 val., o spermatozoidai gali net iki 3 paru datraukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tik_Tiek: 15 spalio 2007 - 08:44
QUOTE(pachira @ 2007 10 15, 08:37)
Po antro nesekmingo IUI, paprasiau gines israsyti kokiu nors vitaminu savo brangiausiam, tai ji israse Tribestan (ar kazkas panasaus)  blush2.gif

Maniskiui, kuomet jau buvome pasieke norma, irgi israse Tribestan, tai vakar buvau nemaloniai nustebinta, kad rodikliai zenkliai pablogejo.
Nors gal cia visai ne tame esme.. Tik nesuprantu kodel ji sitaip stipriai pablogejo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tik_Tiek @ 2007 10 15, 08:41)
Na, priklauso nuo tok pries kiek laiko ji ivyko. gerai jei pries pora valandu,tai dar ne velu, o jei pries pusdieni ? kiausialaste isgyvema max 24 val., o spermatozoidai gali net iki 3 paru datraukt.

As Ovitreli leidausi penktadieni ryte, nes planavom IUI sestadieni is pacio ryto, bet man atidejo ji sekmadienio rytui unsure.gif. Visa sestadieni maude pilva, o sekmadieni jau jokiu pojuciu nebebuvo doh.gif. Tiksliau buvo - proceduros metu doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2007 10 15, 10:51)
Maniskiui, kuomet jau buvome pasieke norma, irgi israse Tribestan, tai vakar buvau nemaloniai nustebinta, kad rodikliai zenkliai pablogejo.
Nors gal cia visai ne tame esme.. Tik nesuprantu kodel ji sitaip stipriai pablogejo unsure.gif
Papildyta:
As Ovitreli leidausi penktadieni ryte, nes planavom IUI sestadieni is pacio ryto, bet man atidejo ji sekmadienio rytui unsure.gif. Visa sestadieni maude pilva, o sekmadieni jau jokiu pojuciu nebebuvo doh.gif.  Tiksliau buvo  - proceduros metu doh.gif.

o kodel atidejo ?
Atsakyti
[quote=Aivė,2007 10 14, 14:41]
Aisku... o man reikes issiaiskinti del IVF nesusituokus. Kazin kaip priims ta mano brangusis g.gif Kai is androloges suzinojo blogas naujienas, pareiske kad kam tuoktis kai nera vaiku - atsiras ir susituoksim unsure.gif
Papildyta:
[quote=Švilpa,2007 10 14, 14:39]
Labas 4u.gif Žinot,kaip man čia keista g.gif Aš gi irgi mergautine pavarde darau viską,ir IVF taip pat,niekas net nepaklausė,susituokę mes ar ne?Gal vėl kokia naujovė?

Nepaklause, bet gal zino kad susituoke? ax.gif
[/quote]

Kad jau iskilo tokia diskusija, tai ir as pasisakysiu ax.gif
As irgi nesusituokusi, ir pries pradedant IUI del to buvau sunerimusi, bet cia forume mane nuramino, kad niekam dar neatsake daryti nei IUI nei IVF nesusituokusiems thumbup.gif
As pries abu IUI pati nunesiau MB turta. Laboratorijoje uzrase mano pavarde, kuri yra -iene, bet nerase vyro pavardes automatiskai, o vis tiek paklause. Kai pasakiau kitokia pavarde, nei puse zodzio is nieko niekada neisgirdau smile.gif
Bet kaip formalumai, tai visur nurodo, kad proceduros daromos sutuoktiniams g.gif .
Tai gal nereikes niekam skubinti svenciu thumbup.gif Geriau jau tos sventes is reikalo butu mirksiukas.gif
Atsakyti