Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Laukiu, istrink mane is sarasiuko, atejo jau ir baigesi mmm. dabar turbut laukia laparoskopija.
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 10 15, 20:32)
o duphastono neskiria po IUI visoms??
nu man ir iprasta apziura skausminga buna

Man duphustona skyre po pirmos IUI, na o po 2-3IUI, neskyre, nors pries visus IUI geriau duph del per mazo geltonkunio kiekio ax.gif

Papildyta:
QUOTE(adaida @ 2007 10 15, 20:35)
Laukiu, istrink mane is sarasiuko, atejo jau ir baigesi mmm. dabar turbut laukia laparoskopija.

nu ale s...., tas mmm reikia tik gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
stiprybes ir tikejimo tau adaida 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 15 spalio 2007 - 19:42
QUOTE(qqte @ 2007 10 15, 16:29)
as nors be patirties bet pasakysiu savo nuomone..neiciau i jokia pirti ir karsta vonia
bent nestukems tai tikrai negalima, man daktaryte neleido ana karta...tai manau kad jei yra galimybe geriau jau po procenduros vengt temperaturos aukstos

Sveikos,

Galiu bendrauti tik darbe biggrin.gif , aciu, kad priimat visas.
Del pirciu, tai auksta temperatura pagreitina mm atejima,ir siaip isjudina hormonus, bei skatina perisleidimo tikimybe, o vyrams aukstoje temperaturoje zuva spermatozoidai.Kam problemos su vyrais, tai pries IUI neleiskit i bet kokia pirti.

Papildyta:

Vakar susileidau oliv. taciau jauciu, kad dar ir siandien nera ov.taciau man tik 19 val eiti, manau iki to laiko bus ok! Vakar diskutavot del laiko, tai manau, kad tokie dalykai yra indiviualu, bienoms ciklas kaip man trunka 28 d., tai tiketina ov 14 CD, o penktadieni buvau pas gyd., tai buvo 10 CD, o folikulu dydis 35, tai manau pagal tai ir hormonu tyrima padaro apskaiciavimus kada realiausia ov. ir kada galima vaistus leistis ir kada daryti IUI.
Aisku, kaip ir visur, kai didelis zmoniu srautas, kaikas lieka ir praziureta, taciau juk mes turim tiksla ir pacim reikia kuo daugiau savo organizma pazinti, pasitarti so gydytoja ir prieti prie norimo tikslo.As tai kai nueinu visko klausineju.
Aisku labai aciu visoms uz pasidalinta patirti, labai padeda ypac pirma karta einant.
Sekmes visoms!
O del tokiu dalyku, kaip pavarde, juk isvis reaguoti neverta, juk seimunai skatina gimstamuma normaliose simose g.gif o kas tai yra, juk ir pacios Vesaites gimdo bigsmile.gif

Labai jau ilgas laiskas smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif Kaip nuotaikeles?

Zajoncku kada planuoji testuka siusoti ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 16 spalio 2007 - 07:32
QUOTE(pachira @ 2007 10 15, 20:31)

Relaks tu dar nekomandiruota?  mirksiukas.gif

Siandien paskutine diena LT ax.gif Jau dabar isivaizduoju kaip pasiilgsiu SM ir jusu 4u.gif
O jus nepraraskit vilties, stenkites, kovokit su "raudonaja armija" ir kai grysiu, noreciau rasti bent jau kelias, besikraustancias i nestuke.gif skyreli 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif
Maciau cia kalba apie proceduros skausminguma buvo uzejusi ax.gif Man si procedura buvo skausminga, nes retroversine gimda, niekaip negalejo patekti doh.gif
Ar kartociau dar? Zinoma, nes jau siandien viskas neatrodo taip baisiai, kaip sekmadieni smile.gif
qqte, manau, tai labai individualu, kitos buna isvis nieko nejaucia, linkiu, kad ir tau taip butu mirksiukas.gif
Adaida verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 15, 20:31)
Ryt planuoju skambinti U, nes prisiminiau, kad kai buvau ziureti folikulu, tai lyg ir sutareme, kad priduosiu kraujuka ir paziuresiu koks progesteronas, na bet vakar nieko nesake, tik kad testuka po 14 d. isspresciau g.gif net nezinau, jei nepagausiu giniaus, tai uzsiimsiu saviveikla ir 21 CD priduosiu kraujuka  blush2.gif tik jei mazas progesteronas tai reiketu gal duphustona gert. vienu zodziu nezinau ka ir daryti  ax.gif

o tu pasidaryk tyrimą ir jeigu kas neaišku - tada skambink, nes jeigu blogas progesteronas, tai duph gali ir nebegelbėt. yra ten kažkoks atominis vaistas (crinone ar kažkaip taip), kai jį teko pirkti, eilinį kartą pritūpiau nuo kainos dydžio, bet... jeigu tik padėtų...

Papildyta:
aš, beje, per IUI irgi absoliučiai nieko nepajutau cool.gif
Atsakyti
smile.gif
labas rytas
nu o as per nakti nauju klausimu susigalvojau
gal galit papasakot kaip ta procedura vyksta konkreciau is vyro puses
ateini kartu su mb ir jis vietoj surenka savo sekla ir ja atiduoda is kart?
ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 10 16, 09:11)
o tu pasidaryk tyrimą ir jeigu kas neaišku - tada skambink, nes jeigu blogas progesteronas, tai duph gali ir nebegelbėt. yra ten kažkoks atominis vaistas (crinone ar kažkaip taip), kai jį teko pirkti, eilinį kartą pritūpiau nuo kainos dydžio, bet... jeigu tik padėtų...

Papildyta:
aš, beje, per IUI irgi absoliučiai nieko nepajutau  cool.gif

Kiek zinau progesteronas daromas 21CD, tai man iseis kitas pirmadienis. Tai jei bus zemas ar nebus per velu g.gif , nes duph reikia gerti sekancia diena ar uz poros dienu po O g.gif
Manau reiks pasidaryti ir tada spresti ax.gif
Blndz, aciu 4u.gif apie crinone nieko net nezinojau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2007 10 16, 09:14)
smile.gif
labas rytas
ar kaip?

Mes visada grikiukus namie surenkame i specialiai vaistineje nupirkta tyrymu indeli ir likus 1 val 1.5 val iki proceduros nuvezame. Kada priduoti gikiukus turi pasakyti pati gydytoja. Kas neturi galimybes is namu atvezti grikiukus, tai juos surenka pacioje gydykloje mirksiukas.gif Beja, visada mano MB grikiukus nuveza pats, o as tik atvaziuoju i procedura ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 16, 09:14)
Kiek zinau progesteronas daromas 21CD, tai man iseis kitas pirmadienis. Tai jei bus zemas ar nebus per velu  g.gif , nes duph reikia gerti sekancia diena ar uz poros dienu po O  g.gif
Manau reiks pasidaryti ir tada spresti  ax.gif
Blndz, aciu 4u.gif apie crinone nieko net nezinojau  blush2.gif

nebus nebus 4u.gif
tai vat žinok, kad yra dar pagalbinių priemonių, kad tik jos mačytų rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2007 10 16, 09:14)
smile.gif
labas rytas
ar kaip?

vyras atvažiuoja prieš valandą - pusantros, priduoda savo turtą, tada per tą laiką, kol tu atvažiuoji viską ten paruošia, pasiima tokį plastikinį plonyyyytį kateterį ir suveda į gimdą. paprasta ir greita drinks_cheers.gif
Atsakyti
aisku viskas
aciu merginos...
Atsakyti
Man siandien nuo ryto pilvo apacia maudzia, nesuprantu kodel g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aida: 16 spalio 2007 - 08:35