Anneli,Svilpa,Pachira.aciu jums uz rupesti,o gavosi taip.
emailu susirasiau su klinika, atsakymo laukiau sestadieni,.gavau atsakyma pirmadieni,kad gerciau,o po 5d.pasirodyciau ,tai va,pradejau .
nors dabar mislinu,kad tikrai reikejo nuo cistu pasitikrint,ar kaip ten
zodziu,as jau LT,tai gal nustrakset,bet ,kad dar teplioju,gal jau reik po 5d.eit
p.s"na ir kur gi visos IUI skyrelio mergaites dingo...
ko tai labai tylu pas mus... "-----netylu,as truputi nebuvau ant rysio,tai dabar vos speju skaityt,
Papildyta:
QUOTE(Aida @ 2007 10 15, 11:27)
Is tikruju man tokiais momentais buna gaila saves, vel vaikstai 2 savaites, tikiesi, o gal pagaliau pavyks si karta

, bet deja...
Tuomet turbut realiai ir suvoki - tavo problema yra tiktai tavo problema ir niekam cia per daug neidomu, per puse metu tau pavyks, ar per penkis
Kaip mums pasake, oi jus dar jauni (man 30, MB 32), dar galit bandyti ir bandyti...
ex,molodost'
Papildyta:
QUOTE(Tik_Tiek @ 2007 10 15, 14:38)
man tai skausminga, bet cia priklauso nuo konkretaus zmogaus fiziologijos. mano gimda retroversijoj ir gimdos kaklelis visiskai neatsidaro, net kateteris netelpa. abu kartus turejo kazkoki papildoma sketikli det ...

vienu zodziu man si procedura ilgoka ir gana skausminga, o poto dvi - tris dienas dar kraujuoja ... nu po proceduros abu kartus jauciausi kaip ismesineta. Pirma karta dare vyras, tai tikrai viskas buvo kur kas maloniau ir neskausmingiau negu antra karta, kai dare moteris
Papildyta:
Netiesa

nuo zmogaus fiziologijos priklauso.
eik tu sau
man tai visai nieko,bet nebus taip ,kad kitus kartus skaudes?
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 15, 17:47)
tai jau tikrai
Papildyta:
QUOTE(pachira @ 2007 10 16, 08:18)
Kiek zinau progesteronas daromas 21CD, tai man iseis kitas pirmadienis. Tai jei bus zemas ar nebus per velu

, nes duph reikia gerti sekancia diena ar uz poros dienu po O
Manau reiks pasidaryti ir tada spresti
Blndz, aciu

apie crinone nieko net nezinojau
Papildyta:
Mes visada grikiukus namie surenkame i specialiai vaistineje nupirkta tyrymu indeli ir likus 1 val 1.5 val iki proceduros nuvezame. Kada priduoti gikiukus turi pasakyti pati gydytoja. Kas neturi galimybes is namu atvezti grikiukus, tai juos surenka pacioje gydykloje

Beja, visada mano MB grikiukus nuveza pats, o as tik atvaziuoju i procedura
mes irgi taip pat

tik indeli man duoda nemokamai vietoj,pas daktare,
p.s.matau as cia viena kad pilu,kad rasau