QUOTE(sakalas @ 2008 08 11, 09:07)
O man kelione su Dievu prasidejo nuo 16 metu....
Dar kai buvau mazas vaikas, 6 metu, zmones kalbejosi apie Dieva, vieni neige, kiti teige, o jau nuo tada pas mane nebuvo klausimu, Jis yra ar nera, as tiesiog zinojau, kad yra...
Nuo 16 metu, po tam tikru ivykiu, pradejau nerti i literatura...Lazarevai, Don Xuanai, Blavatskajos, ir t.t ir t.t. Kiekviena diena galvoje sukosi visokie signalai, kiekviena sekunde buvo nauja...
Tokie isgyvenimai mane vede 4 metus, praejo tikejimas, nes liko zinojimas. Taip ir iki siol, zinau, kad Jis yra, kad turiu savo angela sarga, kad kiekviena mano malda yra isklausoma. Taip pat zinau, kad kiekvieno zmogaus malda yra isklausoma...
taip kelias ir eina...
Не доживи, но созрей и будешь вечно со мной....(DDT-metel).
Labai suprantu... Įdomu tai, kad viską supratai labai jauname amžiuje. Die atrasti pastebėjau reikia kažkokio sukrečiančio ar kraštutinio įvykio, kad iškiltų klausimas kodėl? ar pan. Tuomet ir suvoki, kad į kai kuriuos klausimus gyvenime atsakymų kaip ir nėra... Labai džiaugiuosi viduje turėdama, žinodama apie JĮ. Visada mane stiprina, apšviečia protą, saugo... Ir visada kažkaip nuoširdžiai pagailsta žmonių, kurie prisipažįsta, kad ne ne, tikrai netiki. Juk taip gaila, tarsi gyventų kaip akli kačiukai...
Tai pats didžiausias gyvenime turtas