Įkraunama...
Įkraunama...

Dievas jūsų gyvenime- 2

Apie savo senukus.
Atsakyti
o tas vaikštantis reikalauja, kad neštum į lovą? Gal pati savo noru neši?
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 12 15, 01:21)

Kaip supratau rašė, kad neturi noro nešioti. Bet labai suprantu, kartais reikalauti galima ir be žodžių, vien nelaimingo veido išraiškomis. Ir aš tokiu atveju reikia nereikia linkusi patarnauti, kam tos neigiamos abiejų emocijos.
Atsakyti
gal kaip tik čia ir verta pradėti save mylėti?
Papildyta:
QUOTE(Luknė @ 2007 12 14, 23:27)
tos neigiamos abiejų emocijos.

Tam, kad kaltę užkrautų kitam ir tuo kaltės jausmu paskui manipuliuotų
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 12 15, 01:33)
gal kaip tik čia ir verta pradėti save mylėti?
Papildyta:

Tam, kad kaltę užkrautų kitam ir tuo kaltės jausmu paskui manipuliuotų

Save aš labai myliu. Žinai kartais duodamas ... kelią būni laimingesnis. Kartais leisdamas pasinaudoti savimi ne nemyli savęs, bet lengviau išsisuki iš nemalonumų, vadinasi palepini save. PVZ. esu nusprendus neperskaičiuoti parduotuvėje duodamos grąžos (nusprendžiau dar studentavimo laikais, ten gretimoj parduotuvėj labai apsukinėdavo). Tuos nusuktus pinigus laikau mokesčiu už ramybę ir komfortą nesibarti su pardavėjomis. Jei man reikėtų paprašyti tų kelių centų jausčiausi taip prastai, kad susigadinčiau daugiau sveikatos, nei palikau pinigų. Panašiai ir su bandančiais pasinaudoti. Lengviau kažką kažkam padaryti, nei susigadinti santykius atsisakius neprivalomo darbo.
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 12 15, 00:21)

Tai, kad taip laimę supranta biggrin.gif ... Visko jie vargšiukai turi - ir vėžiukų, ir senatvinės demensijos. Myliu aš save pakankamai, panešioju, kai nutaikau patogią progą nustoju mirksiukas.gif . Tik pastebiu, kad patogiau gyvent šalia tų, kurie perdaug nesigilina į vidinius imperatyvus, tiesiog eina nuo krūvos prie krūvos ir darbuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2007 12 14, 23:47)
Tik pastebiu, kad patogiau gyvent šalia tų, kurie perdaug nesigilina į vidinius imperatyvus, tiesiog eina nuo krūvos prie krūvos ir darbuojasi.

Patogiau tai tikrai. Ne visada maloniau. Kai darbuojasi ir tiesiog gyvena, ramiai, su meile, lyg susitaikę su savo paskirtim, artimiems geri, Dievulį myli, aplink kuria tą ramų jaukumą. Kiti nuo krūvos prie krūvos eidami bamba ir reikšminasi, ir vistiek darbuojasi ir toliau bamba...arba tyli ir bamba žvilgsnis ir atodūsiai, tada žiauriai užknisa ir norisi bėgti nuo tokio tolyn.
Atsakyti
sveikos, mergičkos smile.gif
Kviečiu visas gruodžio 22d. 16.30val. į Dievo gailestingumo šventovę (Vilniuje čia mirksiukas.gif ), kur vyks kalėdinis susitikimas. Jei mano vaikai nesusirgs ir aš atvažiuosiu smile.gif Po to bus arbatėlė, galit pasiimti vaišių bendram stalui smile.gif
Susitinkam?
Atsakyti
QUOTE(Princi @ 2007 12 15, 13:11)
Kviečiu visas gruodžio 22d. 16.30val. į Dievo gailestingumo šventovę (Vilniuje čia  mirksiukas.gif ), kur vyks kalėdinis susitikimas. Jei mano vaikai nesusirgs ir aš atvažiuosiu smile.gif Po to bus arbatėlė, galit pasiimti vaišių bendram stalui smile.gif
Susitinkam?

verysad.gif Man Vilnius per toli verysad.gif Bet ačiū už kvietimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princi @ 2007 12 15, 13:11)
Kviečiu visas gruodžio 22d. 16.30val. į Dievo gailestingumo šventovę (Vilniuje čia  mirksiukas.gif ), kur vyks kalėdinis susitikimas. Jei mano vaikai nesusirgs ir aš atvažiuosiu smile.gif Po to bus arbatėlė, galit pasiimti vaišių bendram stalui smile.gif
Susitinkam?

4u.gif Kaip smagu būtų susitikti... bigsmile.gif Bet aš ne Vilniuje gyvenu. Manęs nebus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 12 15, 10:45)
Kiti nuo krūvos prie krūvos eidami bamba ir reikšminasi, ir vistiek darbuojasi ir toliau bamba...arba tyli ir bamba žvilgsnis ir atodūsiai, tada žiauriai užknisa ir norisi bėgti nuo tokio tolyn.

Šitie nėra mano idealas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Princi @ 2007 12 15, 12:11)
Susitinkam?

Susitikimas vyks Dailės akademijos gotikinėje salėje 4u.gif
Atsakyti