Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo instruktoriai Klaipėdoje

Aciu 4u.gif tai saunuole vienu zingsniu arciau jau esi, o del pasiruosimo tai nezinau as ejau po tu privalomu pamoku iskart ir islaikiau,o tau ka sunkiai dar sekasi vairuoti? 4u.gif

Nezinau,nesu dar labai uztikrinta savo vaziavimu,gal nepasitikiu savim?
Ir sekasi man labai permainingai,priklausomai,nuo dienos,kartais labai pavargus bunu po darbo,tai ir vaziuodama visiskas nesamones darau,tarsi pirma karta uz vairo,o kai gerai,tai ir pravaziuoju normaliai.Tai va truksta dar to uztikrintumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2010 06 12, 19:16)
Nezinau,nesu dar labai uztikrinta savo  vaziavimu,gal nepasitikiu savim?
Ir sekasi man labai permainingai,priklausomai,nuo dienos,kartais labai pavargus bunu po darbo,tai ir vaziuodama visiskas nesamones darau,tarsi pirma karta uz vairo,o kai gerai,tai ir pravaziuoju normaliai.Tai va truksta dar to uztikrintumo  g.gif

Na,man lygiai taip pat budavo,pamenu astuntoj pamokoj man dar sakydavo kaip ka daryt doh.gif Bet vat kazkaip susitvarkiau,susikaupiau ir nenorejau uztempt visko ir pamirst tai ejau iskart i regitra,kad ir nesijauciau galinti islaikyti,bet..puikiai islaikiau. Todel siulau ir tau taip daryt,bent pabandysi pamatysi kaip kas,o perlaikyt visada juk galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Na o aš lankiau "Kalbų gama" ir man pakliuvo instruktorius, Jonas lyg ir jo vardas unsure.gif O siaubeli, kas per tragiškas instruktorius wacko.gif Ir kabinėjosi, ir lindo, o mano draugei iš vis vis tik kaip mėgino pakenkti..
Atsakyti
Sveikos. Na o aš lankiau "Kalbų gama" ir man pakliuvo instruktorius, Jonas lyg ir jo vardas unsure.gif  O siaubeli, kas per tragiškas instruktorius wacko.gif  Ir kabinėjosi, ir lindo, o mano draugei iš vis vis tik kaip mėgino pakenkti..

O siaube,kaip suprasti megino pakenkti?
Atsakyti
QUOTE(Garso_Ledi @ 2010 06 13, 15:04)
Sveikos. Na o aš lankiau "Kalbų gama" ir man pakliuvo instruktorius, Jonas lyg ir jo vardas  unsure.gif O siaubeli, kas per tragiškas instruktorius  wacko.gif Ir kabinėjosi, ir lindo, o mano draugei iš vis vis tik kaip mėgino pakenkti..

O kazkas pamenu kaip tik ji gyre,vat ir suprask kad nori doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aura34 @ 2010 04 23, 19:52)
Sveikutes,
as taip pat mokinausi pas instruktoriu Arvyda. Puikus instruktorius thumbup.gif , egzamina islaikiau is pirmo karto smile.gif Grieztas, bet teisingas, puikiai ismoke vairuoti, pasako visas padarytas klaidas, uztai sekanti karta ju nebekartoji smile.gif
Rekomenduoju si instruktoriu, tikrai neapsiriksit smile.gif
Jei reikia galesiu parasyt jo kontaktus!!!!

As apie ji rasiau temoje Regitra Klaipedoje. Nukopijuoju

As baigiau Alksnynes mokykla. Nezinau, gal kiti instruktoriai geri, bet mane "mokino" Arvydas. Pas ji neeikit. As pirma karta uz vairo, o jis norejo, kad as iskart mokeciau vaziuoti, nors pries tai paklause ar teko jau vairuoti ir as pasakiau ne. Vos iskenciau 10 pravaziavimu su juo. Visiskai nieko neismokau su juo. Paskui pati susiradau instruktoriu (prie Kalifornijos), jis nustebintas klause kas mane ismoke taip vairuoti, as net vaira laikiau bele kaip. Zodziu, pas ji jokiu budu. Be to jis labai piktas, rekia. As viena karta sustojau, pasakiau, kad niekur nebevaziuosiu. Jis atsiprase.
Atsakyti
QUOTE(Garso_Ledi @ 2010 06 13, 15:04)
Sveikos. Na o aš lankiau "Kalbų gama" ir man pakliuvo instruktorius, Jonas lyg ir jo vardas  unsure.gif O siaubeli, kas per tragiškas instruktorius  wacko.gif Ir kabinėjosi, ir lindo, o mano draugei iš vis vis tik kaip mėgino pakenkti..

Jums leidus, aš jumis netikėsiu tongue.gif Pati prieš beveik 3 metus mokiausi pas jį, puikus instruktorius, nė užuominų į jokį priekabiavimą ar kenkimą. Jau kokioms 6-ioms pažįstamoms esu jo kontaktus davus, nė viena nieko panašaus nesakė, atvirkščiai, gyrė, kaip ir daugelis čia:

QUOTE(2008 03 27 @ 23:53)
....girdejau geru atsiliepimu,apie kita instruktoriu Jona,sake geras  ax.gif

QUOTE(2008 03 28 @ 00:22)
Aš mokiausi pas Joną. Nieko blogo negaliu pasakyt. Normalus žmogus, paprastas toks, mokina sąžiningai visko, ko reikia, išlaikiau po 11 pravažiavimų (vieną ėmiau papildomą).

QUOTE(,2008 03 28, 17:15)
Tai kaip supratau geriausia eiti pas ta Jona ane ?

QUOTE(,2008 03 28, 21:40)
kai as mokiausi buvo 3 instruktoriai :Airidas  schmoll.gif ,Jonas ir Darius,kaip šis negaliu pasakyti,bet apie Joną girdejau gerus atsiliepimus.

QUOTE(,2008 04 18, 17:55)
Vat as papildomai pravaziavimus emiausia taip pat "Kalbu gamoje" (KLP) tikrai labai gerai ismoke vairuoti

QUOTE(,2009 06 20, 09:30)
Kalbų gamoj Jonas va  good.gif  nerėkia, išaiškina, neleidžia chaltūrinti

QUOTE(,2009 06 23, 00:11)
Pritariu drinks_cheers.gif . Nebuvau sėdėjus už vairo, o po 11 pravažiavimų su Jonu išlaikiau vairavimą Regitroj. Nesicackina, neguodžia, neglosto (žinau, kad yra tokių, kam  šitai svarbiausia), bet žmoniškai viską išaiškina ir išmokina thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(2009 09 09 @ 10:14)
Kaip gerai, kad siame forume tiek daug pasisakymu apie LABAI gera instruktoriu JONA. Jeigu ne sitokio tipo zinutes ir aisku Jono nuopelnai, vargu ar siandien buciau turejusi vairuotojo pazymejima. Pasiklioviau JUSU nuomone ir papildomus pravaziavimus emiau pas JONA. Dabar galiu drasiai sakyti: instuktorius Jonas is Laukininku g. 2 - zmogus, zinantis ka daro ir tikrai nuosirdziai dirbantis savo darba. Jis net sugebejo is tundros padaryti vairuotoja, kuri is pirmo karto islaike pravaziavima Regitroj! thumbup.gif. Zemai lenkiuosi  notworthy.gif "Didziajam" instruktoriui. Ir visiems kas tikrai nori ismokti gerai ir drasiai vairuoti nuosirdziai siulau pravaziavimus daryti Laukininku g. 2. pas JONA. thumbup.gif

QUOTE(,2009 11 03, 10:03)
... pas instrukturiu Jona thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
jis grieztas, bet tikrai gerai isaiskina, thumbup.gif

QUOTE(2010 01 20 @ 10:52)
Prisijungiu ir as prie JONO IS LAUKININKU 2. fanklubo, jeigu planuojat mokintis vairuoti, tai rinkites sita mokykla.

QUOTE(T2010 05 21 @ 22:10)
mokausi "Kalbu gamoj" pas Jona,kol kas viskas gerai mirksiukas.gif Svarbiausia nerekia ir viska normaliai isaiskina  thumb_yello.gif

QUOTE(2010 05 23 @ 20:30)
Prieš 2,5 metų mokiausi Kalbų gamoje pas Joną. Už vairo sėdėjusi iki tol nebuvau. Egzą išlaikiau po 11 pravažiavimų (1papildomas).
Tikrai puikiai pasirinkai instruktorių  mirksiukas.gif
Atsakyti
Visiems neitiksi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 06 14, 17:45)
As apie ji rasiau temoje Regitra Klaipedoje. Nukopijuoju

As baigiau Alksnynes mokykla. Nezinau, gal kiti instruktoriai geri, bet mane "mokino" Arvydas. Pas ji neeikit. As pirma karta uz vairo, o jis norejo, kad as iskart mokeciau vaziuoti, nors pries tai paklause ar teko jau vairuoti ir as pasakiau ne. Vos iskenciau 10 pravaziavimu su juo. Visiskai nieko neismokau su juo. Paskui pati susiradau instruktoriu (prie Kalifornijos), jis nustebintas klause kas mane ismoke taip vairuoti, as net vaira laikiau bele kaip. Zodziu, pas ji jokiu budu. Be to jis labai piktas, rekia. As viena karta sustojau, pasakiau, kad niekur nebevaziuosiu. Jis atsiprase.

Sveikos, na apie Alksnynes m-kla irgi girdejau kad nieko gero ten, ir pati kai ieskojou kur mokytis, buvau ten uzsukus. Tik pabendravom su prepadu, ir to uzteko doh.gif apsisukom ir isejom.
O drauge patare man eiti prie Kalifornijos J. GELUMBAUSKO vairavimo m-kla thumbup.gif , nei karto nepasigailejau kad is ju mokiausi. Teorija Regitroj islaikiau po 2 sav po teorijos pabaigos ir instruktorius - tikras AUKSELIS, Almantas vardu - nors ir grieztas, bet zino savo darba. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyteru: 15 birželio 2010 - 06:58
Apie ta prie Kalifornijos ir turejau omeny Almanta. Tik jis negrieztas visai, kaip tik juokino mane pastoviai. Pakeiciau ji, nes nepavyko islaikyti, norejau su kitu paziureti kaip bus ir su kita masina.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 06 17, 11:55)
Apie ta prie Kalifornijos ir turejau omeny Almanta. Tik jis negrieztas visai, kaip tik juokino mane pastoviai. Pakeiciau ji, nes nepavyko islaikyti, norejau su kitu paziureti kaip bus ir su kita masina.

drinks_cheers.gif Butinai reikia bandyti vaziuoti su ivairiom masinom, nes pripranti prie vienos, ir paskui per egza , as siaip negali normaliai pajudeti ir manevruoti. As asmeniskai tai su 4-iom masinom isbandziau. Ir is tikruju YRA skirtumas tarp masinu
Atsakyti
man almantas nepatiko doh.gif dar vienai pazystamai irgi nepatiko visai....o mano instruktorius tai greitu laiku bus pats geriausias KLP as manau...nes nera apie jy ne vieno nusiskundimo...zmones dziaugaisi pas jy papuole ir isvis jy rade. toks saunuolis, tokia baile kaip as sugebejo ismokint vairuot lotuliukas.gif viskas viename jisai yra ir psihologas ir geras instruktorius ir seip nuotaika pakelia....nu vienu zodziu thumbup.gif kas norit rasykit i AZ duosiu numeri jo..
Atsakyti