Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo instruktoriai Klaipėdoje

QUOTE(VIVULIA @ 2010 08 26, 22:10)
<...>  nepatigoi is maisnos islipt aiksteles visualiai pamokas pravest, kartosi manevra  tiek kartu kol pati suprasi kodel taip reik o ne kitaip, tik su "supratau" neisisuksi  <...>

Iš mašinos aikštelėj išlipti nepatingi, nes nei šis, nei tas būtų rūkyti automobilyje biggrin.gif.
Po kitais teiginiais pasirašau. Labai reiklus ir, priešingai nei kai kurie kiti reiklūs instruktoriai, ne tik atkreipia dėmesį į klaidas, bet dar ir stengiasi suformuoti teisingus įgūdžius, kad tos klaidos nesikartotų. Su kitu instruktoriumi reikėjo tik važiuoti taip, kaip išeidavo. Pagaudavo jis kiekvieną ne ten nukreiptą žvilgsnelį, atsakingai reaguodavo į klaidas, bet mokė tik žodžiais ir progą pasitaisyti turėdavau tik kitos pamokos metu. Iš esmės toks beviltiškas mokymas buvo beveik tas pats, kas mokytis iš vadovėlio. Instruktorius Jonas tai, kas neišeidavo, liepdavo kartoti iki pergalės, todėl kiekvieną pamoką tekdavo kažko išmokti. Ir tas išlipimas aikštelėje, dėl kurio komentaro pradžioje truputį erzinau, iš tikrųjų yra labai efektyvus aiškinantis automobilio reakcijos į vairuotojo veiksmus ypatybes.

Instruktorius Jonas moko ne įsidėmėti, o suvokti, kaip reikia daryti. Viską, ko reikalauja, stengiasi ir paaiškainti, ir suteikti progų įgūdžiams formuotis.

Man išmokti vairuoti buvo labai sunku. Nepriekaištingai dar ir neišmokau, bet sėkmingai užaugti iki egzamino pavyko. Karūną už tai dedu instruktoriui.
Atsakyti
QUOTE(0 @ 1,1,2,3,5,8...,2010 08 27, 12:40)
Iš mašinos aikštelėj išlipti nepatingi, nes nei šis, nei tas būtų rūkyti automobilyje biggrin.gif.

ne toks jau ir rukalius - laipiojom po kiekvieno pratimo, ir teruke 1 kart - o as gavau proga pati pasitreniruoti. taip kad tas rukimas kartais ir naudos duoda lotuliukas.gif
Atsakyti
As mokausi vairuoti Respublikos VM pas instruktoriu Kestuti Lazdauska. Vienu zodziu- Instruktorius is didziosios raides. Sis zmogus man padejo iveikti tiesiog paniska vairavimo baime (po avarijos, kuria patyriau nescia, keleivio vietoje), jis niekada nekelia balso, turi nerealu humoro jausma, yra pukius psichologas, turi tiesiog igmtu mokytojo savybiu. Serga uz kiekviena savo mokini thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, gal žinote instruktrių gerą gargžduose?
Atsakyti
mokiausi gargzdu GVM mokykloje, ten jai nori viena pasirenki o jai ne tai pora instruktoriu yra .. tai man jie abu labai faini.. bet as tikiu kad dar gali buti ir dar geresniu biggrin.gif
Atsakyti
Na, nepatingėjau net specialiai prisiregistruoti, kad pagirčiau keletą vairavimo instruktorių Klaipėdoje. Gal kam ši pagalba labai pravers. Vairavimo mokyklą baigiau prieš metus, visų pravažiavimų, aišku, neužteko, kad net normaliai jausčiausi prie vairo. Įsivariau tokią baimę, kad apie vairavimą buvo baisu net pagalvot, galvojau jau tikrai niekada nevairuosiu, taigi visą reikalą mečiau metams. Kai iki teorijos galiojimo galo liko tik mėnuo, susizgribau, kad reikia griebt jautį už ragų. Nesu gi višta, pamaniau. Ir padariau, ką tiesiog reikėjo padaryt iškart baigus mokyklą, ogi tiesiog lėkt pas kitą instruktorių, ir jokios baimės nuo pirmo važiavimo jau nė kvapo! Aišku, nemažai lėmė ir pačios psichologinis nusiteikimas. Jautį už ragų griebiau tai kaip reikalas, ėmiau pamokas pas instuktorius is 5 vairavimo mokyklų, norėjau pavairuot su skirtingom mašinytėm ir šiaip palygint mokytojus, taigi, galiu palygint ir pasidalint savo pastebėjimais. Labiausiai padėjo ir didžiausi komplimentai - Juozas iš Strižak m-klos (mokina su Opeliu) ir Vytautas iš Alksnynės m-klos (su Golfu), taip pat patiko Romualdas iš Sijolgos (su Polo), tik jų aikštelė 3 km už Klaipėdos, per didelė gaišatis pirmyn-atgal, bet vien prasilėkimams mieste tikrai liuks. Pas Sijolgos Opelį (su Arvydu) klaikiai sankaba cypia minkant, o ir aikštelė lb toli. Didžiausias nusivylimas buvo Anatolijus (su Polo) iš Laukininku 2 schmoll.gif bėgau neatsigręždama, pirmą kartą vėl prakaito išpilta išlipau iš auto, nors visa tai jau buvau užmiršus: viskas pagal komandą, už vairo griebia, kilo noras pasiūlyt apsikeist vietom. Aikštelė jų ta pati kaip ir Strižak (Dubysos g.). Beje, Alksnynės m-klos aikštelė lygiai tokia pat kaip Regitroj, net pastatas stovi kur parkavimas palei bortelį, užteko vieno karto su Vytautu, kad suprast kaip judėt visuose pratimuose thumbup.gif
Džiaugiuos, kad ėmiau pas skirtingus mokytojus ir skirtingom mašinytėm, nes pavažinėjus su Alksnynės Golfu pasijaučiau normaliai važiuojanti, o užteko persėst į Strižak Opelį ir prasisdėjo gesimai mieste, ko su Golfu nė kart nepasitaikė, o ir su valdymo įranga skirtingų auto susipažįsti (atbulinė pavara, veidrodėlių reguliavimas, žibintai ir t.t), įsėdęs į bet kurią auto egzamino metu jausies kaip namie mirksiukas.gif Nepagailėjau investuot į tvirtesnį pasiruošimą, nei bandyt laimę ir pakartotinai perlaikinėt ir nervus gadintis, o ir teorija nuplaukus būtų. Finale - laikiau viena diena prieš teorijos galiojimo pabaigą ir išlaikiau iš pirmo karto! thumbup.gif Pamaniau, lengviau nebūna! Beje, gavau Opel Astra, tad Juozo pamokos tapo ypač vertingos, ačiū jam 4u.gif
Tiesa sakant, linkėjimai ir Regitrai, likę tik geri įspūdžiai.

Atsakyti
QUOTE(Orkide @ 2010 12 03, 23:02)
Labiausiai padėjo ir didžiausi komplimentai - Juozas iš Strižak m-klos (mokina su Opeliu)
Tiesa sakant, linkėjimai ir Regitrai, likę tik geri įspūdžiai.

As baigiau strizak mokykla,vazinejau su Vladu
(golfas),man jis super buvo,mandagus,linksmas,draugiskas,greitai visko ismokau ir baime dingo vairuoti,bet pries egzamina pagalvojau kad ir su opel astra reiktu pravaziuot karteli,tai ejau pas juoza,nu man jis baisiai nepatiko,jokios pagarbos mokiniui,pakeltu tonu snekejo vos ne durne vadino atseit va mane blogai ismokino as vairuoju ne taip kaip turi buti blink.gif ,tai po jo riksmu norejau tiesiog paimti sustoti islipti ir begt namo,labai jis man nemalonu ispudi paliko... schmoll.gif o regitroj islaikiau su golfu is pirmo karto,tad mano didziausi komplimentai Vladui...jo taktika buvo zymiai geresne nei Juozo,na mano akimis rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif
As aisku galiu pritarti Orkidei tik del vieno instruktoriaus (su kitais nevaziavau, todel nieko negaliu sakyti), nes asmeniskai pati pas ji mokiausi, tai jos pagyrimams Romualdui tikrai pritariu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas gali parašyti kokios papildomo pravažiavimo kainos už 1val. su geru instruktoriumi, tokiu kur mokina, o ne per langą žiūri ar pan.
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2010 12 05, 16:22)
Sveikos, gal kas gali parašyti kokios papildomo pravažiavimo kainos už 1val. su geru instruktoriumi, tokiu kur mokina, o ne per langą žiūri ar pan.

Kokiam mieste?
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2010 12 05, 20:51)
Kokiam mieste?

Klaipėdoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2010 12 05, 21:58)
Klaipėdoje  ax.gif

Nuo 25 iki 40 litu uz akademine valanda 4u.gif
Atsakyti