Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo instruktoriai Klaipėdoje

QUOTE(Aushrita @ 2012 07 04, 17:51)
Na jei jau islaikiusi tai lengviau,bet visgi vistiek siulyciau uzsirasyti praktikai netempti iki kol baigsit visas pamokas nes ten eiles kartais buna ohoho kokios,po menesi laiko tenka laukti... doh.gif
nu va,o mums nepasipasakojo  biggrin.gif Linksmas dedule patiko man jo mokymo metodika  biggrin.gif Man net pasake kad turesiu apkunu drauga,galvojau na jau ne man tokie juk nepatinka,o kaip tik toki dabar ir turiu  lotuliukas.gif

jo jo jis man irgi labai patiko, pradzioje mes biski su juo apsizodžiavom, ikirejau as jam su savo klausimais ir analizavimais, (kas būtų jeigu būtų) tai paliko mane "po pamoku" tada graziai pasikalbejom ir viskas čiki, biggrin.gif mane i Regitra isvare po dvieju savaiciu , sako esi pasiruošusi, ko cia laika stumdai, tai ir nuėjau biggrin.gif

Vakar blūdijau aikštelėj doh.gif doh.gif nu nedaina man tos gaireles, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Aš baigiau mokyklą ir jaučiausi labai neužtikrinta ir vis atidėliojau ėjimą į regitrą, ieškojaus gero instruktorio tai per pažįstamų pažįstamus gavau ne vieną rekomendaciją apie "pirmos pavaros" instruktorių Antaną, nu suuuper, visų pirma jis kaip žmogus, nu nerealus, toks ramiakas, atsipalaidavęs, viską ramiai paaiškina, kad ir pro vieną ir tą pačią vietą važiuojam, ką nors pakomentuoja, bet visai nepiktybiškai, aš pasiginčiju, tada sugrįžtam vėl į tą vietą ir taip ne kartą, kol lieka absoliučiai viskas aišku, o jam vienas malonumas, kai žmogus ne galva palinksi, kad ale "suprato", o nebijo pasakyt "nesupratau, nepamačiau" to ir to, tebunie, kad ir penktą kartą važiuojant pro tą pačia vietą. Ir apskirtai, labai šaunus žmogus, po pravažiavimų grįždavau su toookia gerų emocijų doze, nuotaika visai dienai būdavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 07 05, 09:10)
Vakar blūdijau aikštelėj  doh.gif  doh.gif  nu nedaina man tos gaireles, nors tu ka  doh.gif

Man irgi sako nereik tau jokiu papildomu pamoku varyk tik i regitra thumbup.gif

O vat man kazkodel aikstelej buvo super lengva,ir egzamine nei vienos klaideles,kazkaip man sunkiai suprantanciai labai aiskiai isaiskino Vladas kaip kada vaira sukt ties tom gairelem tai baika is pirmo sykio ivaziuodavau idealiai biggrin.gif O vat dabar kieme laaabai nemegstu parkuotis nes cia jau nebe gaireles o tikros masinos tai vis baime nubraukt,o dar masina zema nieko nematau parkuodamasi schmoll.gif Tai mano parkavimasis apsistoja ties ivaziavimu priekiu ir islaviravimu atbulom kai reik isvaziuot lotuliukas.gif Nors vienas pliusas kad atbulom man lengviau isvaziuot nei priekiu! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 07 05, 21:09)
Aš baigiau mokyklą ir jaučiausi labai neužtikrinta ir vis atidėliojau ėjimą į regitrą, ieškojaus gero instruktorio tai per pažįstamų pažįstamus gavau ne vieną rekomendaciją apie "pirmos pavaros" instruktorių Antaną, nu suuuper,

Ane? kur ta pirma pavara yra? g.gif gal pempininkuose? gal sakau ir man reik kito instruktoriaus, nu kodėl man taip nedaeina doh.gif doh.gif

QUOTE(Aushrita @ 2012 07 06, 00:08)
Man irgi sako nereik tau jokiu papildomu pamoku varyk tik i regitra  thumbup.gif

O vat man kazkodel aikstelej buvo super lengva,ir egzamine nei vienos klaideles,kazkaip man sunkiai suprantanciai labai aiskiai isaiskino Vladas kaip kada vaira sukt ties tom gairelem

Gaila, kad jo neber verysad.gif
o as vistiek gi dabar nepulsiu i kita m-kla, kol cia visu pravaziavimu neisvazinejau
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 07 09, 09:55)
Ane? kur ta pirma pavara yra?  g.gif gal pempininkuose? gal sakau ir man reik kito instruktoriaus, nu kodėl man taip nedaeina  doh.gif  doh.gif

Prie 1 bigo, palei statoilą http://www.pirmapavara.lt/kontaktai/ Jeigu Antanas neatras vietos, tai gali dar pas Gediminą bandyti irgi suuuperinis, net po 5 kartus neišlaikę žmonės po jo pamokų kaip uogą įveikia regitrą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 07 12, 12:11)
Prie 1 bigo, palei statoilą http://www.pirmapavara.lt/kontaktai/ Jeigu Antanas neatras vietos, tai gali dar pas Gediminą bandyti irgi suuuperinis, net po 5 kartus neišlaikę žmonės po jo pamokų kaip uogą įveikia regitrą thumbup.gif

Aciu, reiks gal pabandyt g.gif
O kiek kainuoja papildoma pamoka?

pas maniski 60 Lt, o ju man tikrai prireiks. siandiena vaziavau 6 val. ryto, gerai, masinu mazai, zmoniu mazai, tai siek tiek galejau isikirsti kas ir kaip, bet kol kas grybauju nerealiai verysad.gif o jau 10 pamoka buvo, bet taip, kad grynai vaziuoti po miesta tai tik 2 kartas, visada buvo iki aikstelės ir atgal, kelia jau mintinai zinojau, tai galvojau, kad vaziuoti moku, o pasirodo nifiga nemoku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 07 13, 08:22)
Aciu, reiks gal pabandyt  g.gif
O kiek kainuoja papildoma pamoka?

pas maniski 60 Lt, o ju man tikrai prireiks. siandiena vaziavau 6 val. ryto, gerai, masinu mazai, zmoniu mazai, tai siek tiek galejau isikirsti kas ir kaip, bet kol kas grybauju nerealiai  verysad.gif o jau 10 pamoka buvo, bet taip, kad grynai vaziuoti po miesta tai tik 2 kartas, visada buvo iki aikstelės ir atgal, kelia jau mintinai zinojau, tai galvojau, kad vaziuoti moku, o pasirodo nifiga nemoku  verysad.gif

60lt 1,5 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 07 12, 12:11)

Užsirasiau sestadieni pas Gedemina biggrin.gif ziuresim kur cia yra beda ar pas mane ar pas instruktoriu g.gif
o treciadieni pas Jona is Kalbų gamos biggrin.gif
ehhh. blaskausi as....... unsure.gif
Atsakyti
Uij mergaites ir graudu ir linksma man siandiena.
Vakar pabandziau nueiti pas instruktoriu Jona is Kalbu gamos, paaiskinau kur yra beda ko nesuprantu per visus 11 paravaziavimu ir negaunu ats is savojo instruktoriaus, tai jis man viska isaiškino per 10 min doh.gif doh.gif viska supratau, dabar tik reik praktikos, o pasirodo, kad daug dalyku dariau blogai o manasis instruktorius to nemate arba nenorejo matyti doh.gif doh.gif as net nežinojau kur sviesos isijungia doh.gif elementaru, bet tai parodyti juk reikia, nes as galvojau, kad nureguliuota taip jog jos pacios isijungia......karoce.........siandiena vel einu pas Jona, o sestadieni pas Gedemina.
Liudna, kad pasirinkau ne ta m-kla ir dziugu, kad laiku susigriebiau ir ieskojau papildomai, nes su tokiu mokymu buciau dar ilgai ilgai kankinusis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domicele: 19 liepos 2012 - 08:21
Biški ne čia pataikiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inferno: 19 liepos 2012 - 15:38
sveikos:)

Gal kas turite atsiliepimų apie instruktorius iš Strizak vairavimo mokyklos:)? Na konkrečiau apie Ričardąsmile.gif? Ar apie kitus instruktorius..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minne777: 20 liepos 2012 - 22:27
QUOTE(minne777 @ 2012 07 20, 22:25)
sveikos:)

Gal kas turite atsiliepimų apie instruktorius iš Strizak vairavimo mokyklos:)? Na konkrečiau apie Ričardąsmile.gif? Ar apie kitus instruktorius..smile.gif

as lankau sia m-kla, jei galeciau atsukti laika atgal, ten neiciau schmoll.gif apie Ričarda tai nieko nezinau, cia gal tas naujas kur dabar yra priimtas?
As einu pas Juoza doh.gif doh.gif nezinau, gal kitiems jis ir tinka, man tai ne schmoll.gif

Šeštadieni buvau pas Gedemina is pirmos pavaros, liuks berniukas, jaunas toks, gaziukas gaziukas nu kur gaziukas biggrin.gif patiko jis man, aiškiai viska paaiskina, ant ziedo avarini ijungė ir deste kas ir kaip, su manuoju taip niekad nebutu buve schmoll.gif atvazinejom minute i minute.
Atsakyti