Aš tai visom visom rekomenduoju instruktorius
Gediminą ir Antaną iš "Pirma Pavara". Nerealūs kaip instruktoriai ir kaip žmonės! Nuo A iki Z viską paaiškina, teisingai išmoko ir paruošia ne tik regitrai bet ir gyvenimui. Jei kas neaišku, ar ko nesupratai - tuoj pat sustoja, paaiškina, jei reikia pabraižo ir pakartoja situaciją arba specialiai ją sukelia, kad įsisavintum, ir tai daro tol, kol viskas aišku būna. Auksinės kantrybės, su superiniu humoro jausmu, niekada nepakels balso, o atvirkščiai dar ir prajuokins. Pavyzdžiui kaip man buvo: aikštelėj vis dariau ir dariau klaidas, pradėjau ant savęs varyti, tada ramiai paaiškino, kaip kas, ir kai gavosi Antanas sako: "man atrodo, kad kažką ką tik girdėjau varant ant savęs. Klausyk, kur dabar dingo ta mergaitė?

". O Gedimino frazė, kai važiuoji didesniu greičiu nei pavara leidžia: "Dujas taupom ant blynų

" Jei per lėtai važiuoji:" Gaaaazo, gaziuko gaziuko gaziuko!

" Visada į pamokas kaip į šventę eidavau. Išlaikius Regitroj iki dabar bendraujam kaip draugai, kaip lygus su lygiu. Už savo mokinius prieš egzaminą pergyvena taip pat kaip patys mokinukai... O svarbiausia, kad labiausiai nori, kad mokinys išmoktų, o ne kaip iš jo pasipelnyti.. Ėjau į papildomus pravažiavimus, ir dar eičiau ir eičiau.