Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo instruktoriai Klaipėdoje

QUOTE(saulutina13 @ 2012 08 14, 13:58)
sveikos paneles. dabar likau nesupratusi tai kaip reikia stabdyti masina? mane mokino kai vaziuoji treciu begiu, kai greitis 30 ir maziau tada antra isijungi o jau kai buni netoli masinos ar taip kokios vietos kur sustot rekia tada jau stabdai normaliai (sankada +stabsis).

Tai taip ir reikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos vairuotojos 4u.gif

buvau keliom savaitem atidejusi savo mokymasi, taip susikloste aplinkybes.
Praejusia savaite gryzau, vel nuejau ketvirtadieni po ilgos pertraukos pas savo Juozuka, siek tiek buvau primirsusi, bet penktadieni išsilaikiau mokyklini su kamera biggrin.gif wau, labai dziaugiuosi, bet jauciuosi visai netvirtai, eisu dar papildomu pas Antana, tik dabar nėr pinigu......... unsure.gif
Atsakyti
Gal galite man i a.z. parasyti tel. nr. instruktoriaus Vlado is Strizak. beje jis ten nebedirba verysad.gif busiu dekinga
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2012 08 22, 20:29)
Gal galite man i a.z. parasyti tel. nr. instruktoriaus Vlado is Strizak. beje jis ten nebedirba  verysad.gif busiu dekinga

keik zinau Vladas isejo is darbo ir isvaziavo i uzsieni gyventi su seima, kur tiksliai, nezinau, cia mano instruktorius taip sake, as irgi Strizak mokiausi
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 08 23, 10:38)
keik zinau Vladas isejo is darbo ir isvaziavo i uzsieni gyventi su seima, kur tiksliai, nezinau, cia mano instruktorius taip sake, as irgi Strizak mokiausi

Jo nebera Vlado,jusu informacija teisinga 4u.gif Karts nuo karto mieste susimojuodavom is masinu tai karta ir uzsimine kad neuzilgo kraustosi i uzsieni,o gaila,geras instruktorius buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 08 23, 10:38)

Keeista g.gif o man mokykloje sake, kad dirba kitoje mokykloje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2012 08 23, 19:07)
Keeista  g.gif o man mokykloje sake, kad dirba kitoje mokykloje  ax.gif

Nemanau kad ji taip lengvai atiduotu i kita mokykla lotuliukas.gif Pati is jo girdejau kad planuoja isvykti smile.gif
Atsakyti
Aš tai visom visom rekomenduoju instruktorius Gediminą ir Antaną iš "Pirma Pavara". Nerealūs kaip instruktoriai ir kaip žmonės! Nuo A iki Z viską paaiškina, teisingai išmoko ir paruošia ne tik regitrai bet ir gyvenimui. Jei kas neaišku, ar ko nesupratai - tuoj pat sustoja, paaiškina, jei reikia pabraižo ir pakartoja situaciją arba specialiai ją sukelia, kad įsisavintum, ir tai daro tol, kol viskas aišku būna. Auksinės kantrybės, su superiniu humoro jausmu, niekada nepakels balso, o atvirkščiai dar ir prajuokins. Pavyzdžiui kaip man buvo: aikštelėj vis dariau ir dariau klaidas, pradėjau ant savęs varyti, tada ramiai paaiškino, kaip kas, ir kai gavosi Antanas sako: "man atrodo, kad kažką ką tik girdėjau varant ant savęs. Klausyk, kur dabar dingo ta mergaitė?biggrin.gif ". O Gedimino frazė, kai važiuoji didesniu greičiu nei pavara leidžia: "Dujas taupom ant blynų biggrin.gif" Jei per lėtai važiuoji:" Gaaaazo, gaziuko gaziuko gaziuko!:D" Visada į pamokas kaip į šventę eidavau. Išlaikius Regitroj iki dabar bendraujam kaip draugai, kaip lygus su lygiu. Už savo mokinius prieš egzaminą pergyvena taip pat kaip patys mokinukai... O svarbiausia, kad labiausiai nori, kad mokinys išmoktų, o ne kaip iš jo pasipelnyti.. Ėjau į papildomus pravažiavimus, ir dar eičiau ir eičiau. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Frivolous @ 2012 08 25, 12:11)
Aš tai visom visom rekomenduoju instruktorius Gediminą ir Antaną iš "Pirma Pavara". Nerealūs kaip instruktoriai ir kaip žmonės! Nuo A iki Z viską paaiškina, teisingai išmoko ir paruošia ne tik regitrai bet ir gyvenimui. Jei kas neaišku, ar ko nesupratai - tuoj pat sustoja, paaiškina, jei reikia pabraižo ir pakartoja situaciją arba specialiai ją sukelia, kad įsisavintum, ir tai daro tol, kol viskas aišku būna. Auksinės kantrybės, su superiniu humoro jausmu, niekada nepakels balso, o atvirkščiai dar ir prajuokins. Pavyzdžiui kaip man buvo: aikštelėj vis dariau ir dariau klaidas, pradėjau ant savęs varyti, tada ramiai paaiškino, kaip kas, ir kai gavosi Antanas sako: "man atrodo, kad kažką ką tik girdėjau varant ant savęs. Klausyk, kur dabar dingo ta mergaitė?biggrin.gif ". O Gedimino frazė, kai važiuoji didesniu greičiu nei pavara leidžia: "Dujas taupom ant blynų biggrin.gif" Jei per lėtai važiuoji:" Gaaaazo, gaziuko gaziuko gaziuko!:D" Visada į pamokas kaip į šventę eidavau. Išlaikius Regitroj iki dabar bendraujam kaip draugai, kaip lygus su lygiu. Už savo mokinius prieš egzaminą pergyvena taip pat kaip patys mokinukai... O svarbiausia, kad labiausiai nori, kad mokinys išmoktų, o ne kaip iš jo pasipelnyti.. Ėjau į papildomus pravažiavimus, ir dar eičiau ir eičiau.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Rolandas iš pirmos pavaros irgi visai neblogas instruktorius tongue.gif thumbup.gif
Apskritai, visiem, kurie klaus kokią vairavimo mokyklą pasirinkti Klaipėdoje, rekomenduosiu tik "Pirmą pavarą", nors baigiau visai kitą vairavimo mokyklą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2012 08 26, 19:23)
Rolandas iš pirmos pavaros irgi visai neblogas instruktorius  tongue.gif  thumbup.gif
Apskritai, visiem, kurie klaus kokią vairavimo mokyklą pasirinkti Klaipėdoje, rekomenduosiu tik "Pirmą pavarą", nors baigiau visai kitą vairavimo mokyklą  biggrin.gif

Aš visiškai pritariu! Tikrai geriausia mokykla Klaipėdoj thumbup.gif thumbup.gif Instruktorius - tai ne darbas jiems, o tiesiog gyvenimo būdas ! thumbup.gif
Atsakyti
Vaziavau savaitgali tris kartus su Antanu, nu super instruktorius, labai gailiuosi, kad nepakliuvau pas ji nuo pat pradziu, dabar jau sunkoka mane "perlipdyti", bet siaip sake, kad gerai vaziuoju ir galiu jau i Regtra eiti, bet kazkaip bijau, nu nezinau, man atrodo,kad dar turiu pasimokyti g.gif didziausia mano beda tai, kad pradedu metytis su pavarom, kai reikia nuo ketvirtos nusoliuti iki antros, tas perjunginejimas ismusa mane ir tada visai pamirstu nuimti koja nuo sankabos, o tai jau kritine klaida doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 09 03, 13:35)
Vaziavau savaitgali tris kartus su Antanu, nu super instruktorius, labai gailiuosi, kad nepakliuvau pas ji nuo pat pradziu, dabar jau sunkoka mane "perlipdyti", bet siaip sake, kad gerai vaziuoju ir galiu jau i Regtra eiti, bet kazkaip bijau, nu nezinau, man atrodo,kad dar turiu pasimokyti  g.gif  didziausia mano beda tai, kad pradedu metytis su pavarom, kai reikia nuo ketvirtos nusoliuti iki antros, tas perjunginejimas ismusa mane ir tada visai pamirstu nuimti koja nuo sankabos, o tai jau kritine klaida  doh.gif

Aš tau asmeniškai iš savo patirties pasakysiu, jei jauti, kad dar turi pasimokyti - geriau taip ir padaryk... Daugiau pinigų sutaupysi pasiimdama dar bent porą pravažiavimų, nei laikydama kelis egzus... Ir dar patarsiu - pasiimk porą pravažiavimų su Gediminu, su tom pavarom jis tave per pamoką išmokys kaip daryti smile.gif Aš pas jį irgi atėjau tokia pamirštukė su sankaba, o po poros pamokų kaip uoga su pavarom susitvarkydavau smile.gif Jei reikia jo tel.nr - rašyk AŽ wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti