Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo instruktoriai Klaipėdoje

QUOTE(tinginiuke @ 2007 11 26, 20:08)
klaipedoje reigtroje yra tik polo.golf ir vienintelis ilgasis opelis... mirksiukas.gif

man regis kad ir vairavimo instruktoriai daugiausia moko su golf nes tokios regitroj ax.gif

na tikrai klaipedos regitroje nera jokiu nisanu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo organizatore: 27 lapkričio 2007 - 16:12
[quote=optukas,2007 11 26, 17:00]
O kartais papildomus ėmei ne iš KALBŲ GAMA,ji yra Laukininkų 2,o Laukininkų 4 nepamenu,kad butų kokia vairavimo mokykla.Ir kada?

taip iš kalbų gama, bet dėl kitų nežinau. Tik tas su nauju VW sidabriniu geras

O dėl Nissano tai tikrai yra, nes pati papuoliau. Nu bent jau 2006m. gruodį buvo. pirmą kartą papuoliau ant Polo, o antrą važiavau su Nissanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labukas: 27 lapkričio 2007 - 19:54
[quote=labukas,2007 11 27, 19:52]
[quote=optukas,2007 11 26, 17:00]
O kartais papildomus ėmei ne iš KALBŲ GAMA,ji yra Laukininkų 2,o Laukininkų 4 nepamenu,kad butų kokia vairavimo mokykla.Ir kada?

taip iš kalbų gama, bet dėl kitų nežinau. Tik tas su nauju VW sidabriniu geras

O dėl Nissano tai tikrai yra, nes pati papuoliau. Nu bent jau 2006m. gruodį buvo. pirmą kartą papuoliau ant Polo, o antrą važiavau su Nissanu.
[/quote]
Na aš mokiausi KALBŲ GAMA,o tas senukas ten jau nebedirba as pirmąją pamoką pas jį turėjau,bet po to jis pasiliuosavo,tikrai fainas buvo ,o vietoj jo paskyrė man instruktorių Airidą,tai prisiminimai nekokie,net nenoriu prisiminti schmoll.gif verysad.gif
Gavau imti papildomus pas kitą iš Laukininkų 28, thumbup.gif
Atsakyti
Aš girdėjau, kad neblogi yra Laukininkų 28, dar geri yra toje valstybinėje ar jau nebevalstybinėje mokykloje Alyvų gatvėj liktais nebeatsimenu, ten budavo darbo rinkos mokymo centras.
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2007 11 26, 12:56)
sveikos, o as ejau i birutes 11, teorijos egzaminui tai puikiai paruose, bet vairavimo, tai kazkokia tragedija, todel neislaikiau, tada ejau ieskot kitur nuejau i birutes 5a ten atsitiktinai nuvede mane pas toki instruktoriu visvalda, tikrai puikiai ismoko, ne viena as pas ji ejau, ir mano sesuo ir kelios drauges ejo ir nenusivyle ir islaiko be problemu jei kam nors reikia galiu nr duot  biggrin.gif

Jeigu gali parašyk to istruktoriaus numeriuka zidinga@mail.ru dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 10 08, 01:21)
Ir aš mokiausi ,,kalbų gamoj" pas Arūną. Ramus, paprastas toks. Atvažinėjus 10 privalomų, ėmiau tik 1 papildomą ir viską išmokau. Išlaikiusi, nusiunčiau jam žinutę (prašė), tai kokių gražių žodžių ir palinkėjimų atgal gavau  rolleyes.gif  thumbup.gif

Žiū, ką aš čia parašius blink.gif Koks Arūnas, Jonas jis, ne Arūnas. Jonas Kalbų gamoj good.gif Moko su VW polo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 03 gruodžio 2007 - 02:00
QUOTE(labukas @ 2007 11 28, 19:14)
Aš girdėjau, kad neblogi yra Laukininkų 28, dar geri yra toje valstybinėje ar jau nebevalstybinėje mokykloje Alyvų gatvėj liktais nebeatsimenu, ten budavo darbo rinkos mokymo centras.

nezinau kurie darbo rinkos mokymo centre neblogi, nes instruktorius Arunas man ivare vaziavimo baime verysad.gif turejau strizak mokykloj imt papildomas ir mokytis darbo rinkos mokymo centre - niekam nerekomenduociau doh.gif
Atsakyti
pas ka moketes Strizak ind. im.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slena: 03 gruodžio 2007 - 17:05
Darbo rinkos mokymo centre Vytas berods thumbup.gif
Atsakyti
Čia galima pamatyti mokyklų reitingus
http://www.regitra.l...mok_reiting.pdf

Pirmoje vietoje pagal paruošimą kažkokia alksnynės mokykla, antroje darbo rinkos mokymo centras.
Atsakyti
As mokausi A.Strizak mokykloje ir jau baigineju beliko vaziavimas regitroje.O instruktorius, tai bent jau man pasitaike geras ne karto nepakele balso,nors visko pridirbdavau ir labai daug aiskindavo,net braizydavo pasiemes lapa, jei kas neaisku budavo zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Kas moketes Alksnynes vairavimo mokyklje?Galit parekomenduoti ar papeikti?kaip ten moko,kaip instruktoriai ax.gif ?
Atsakyti