Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo instruktoriai Klaipėdoje

QUOTE(Noir @ 2007 12 16, 21:56)
Nerekomenduoju Gelumbausko vairavimo mokyklos instruktoriu Petra. Per 10 pamoku, tik 2 kartus buvome aiksteleje. Del klaidu nieko nesako, nepaaiskina. Man pasirode, kad  tai daroma specialiai, kad uzsakytume papildomus pravaziavimus.

As mokiausi toje pacioje mokykloje, bet pas kita instruktoriu. Vardo tiksliai tik nepamenu. Tai irgi aikstelej moke tik per paskutines 2 pamokas. doh.gif doh.gif
Atsakyti
laukininku 2ir mokykla labai patenkinta ir savo instruktoriumi Darium.. prikolas chiuvas ;D kartu ir labai nuosirdus.. patapo per tas 10 pamoku it tikras draugas ir po regitros praktikos paskambino pats paklausti kaip sekesi.. nu maladec toks.. bet ir grieztas kartu biggrin.gif labai labai patenkinta jo mokymu.. ir vaikina mano jis moke.. jis man ji rekomendavo ir pati kitiems galiu rekomenduoti biggrin.gif ir teorija ir praktika islaikiau is pirmo karto!
Atsakyti
QUOTE(Besisypsanti' @ 2008 01 20, 23:56)
laukininku 2ir mokykla labai patenkinta ir savo instruktoriumi Darium.. prikolas chiuvas ;D kartu ir labai nuosirdus.. patapo per tas 10 pamoku it tikras draugas ir po regitros praktikos paskambino pats paklausti kaip sekesi.. nu maladec toks.. bet ir grieztas kartu biggrin.gif labai labai patenkinta jo mokymu.. ir vaikina mano jis moke.. jis man ji rekomendavo ir pati kitiems galiu rekomenduoti biggrin.gif  ir teorija ir praktika islaikiau is pirmo karto!

gal galima kontaktus i az 4u.gif labai noreciau is pirmo karto pravaziavima islaikyti, nes teisiu mirtinai reikia, o mano instruktorius palangoj man neitin patiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2008 01 22, 18:52)
gal galima kontaktus i az  4u.gif  labai noreciau is pirmo karto pravaziavima islaikyti, nes teisiu mirtinai reikia, o mano instruktorius palangoj man neitin patiko  schmoll.gif

o koks cia instruktorius tau buvo? As uzsirasiau dabar pas viena, zinau tik varda, bet mokyklos kurioje jis moko nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besisypsanti' @ 2008 01 20, 23:56)
laukininku 2ir mokykla labai patenkinta ir savo instruktoriumi Darium.. prikolas chiuvas ;D kartu ir labai nuosirdus.. patapo per tas 10 pamoku it tikras draugas ir po regitros praktikos paskambino pats paklausti kaip sekesi.. nu maladec toks.. bet ir grieztas kartu biggrin.gif labai labai patenkinta jo mokymu.. ir vaikina mano jis moke.. jis man ji rekomendavo ir pati kitiems galiu rekomenduoti biggrin.gif  ir teorija ir praktika islaikiau is pirmo karto!

gal gali ir man kontaktus i az ,nes jau laikiau ir neislaikiau,noreciau pasimokint su kitu instruktorium.dekui.
Atsakyti
sveikos vairuotojos smile.gif, reikia ir man teisiu, tai dabar renkuos info kur, kaip ir pas ka. sakykit, gal kas buvo panasioj situacijoj, noreciau lankyt paskaiteles, bet gyvenu uz miesto, namie mazas vaikas, tai esu visiskai priklausoma nuo vyro darbo grafiko, o jis pamainom dirba. tai kaip tada, ar as galiu lankyt ne visas paskaitas, o tik tas kurios ispuola?likusias pasiruost namie? kazkaip eksternu nelabai noreciau...
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 02 05, 15:39)
sveikos vairuotojos smile.gif, reikia ir man teisiu, tai dabar renkuos info kur, kaip ir pas ka. sakykit, gal kas buvo panasioj situacijoj, noreciau lankyt paskaiteles, bet gyvenu uz miesto, namie mazas vaikas, tai esu visiskai priklausoma nuo vyro darbo grafiko, o jis pamainom dirba. tai kaip tada, ar as galiu lankyt ne visas paskaitas, o tik tas kurios ispuola?likusias pasiruost namie? kazkaip eksternu nelabai noreciau...

Yra mokyklų, kuriose tikrai galėtum lankyti tau tinkamu metu (pabandyk kreiptis pvz. į Strižak m-klą Vingio g. mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2008 02 07, 10:40)
Yra mokyklų, kuriose tikrai galėtum lankyti tau tinkamu metu (pabandyk kreiptis pvz. į Strižak m-klą Vingio g. mirksiukas.gif )

aciu, reiks pasiskambint ir pasiklausinet, nes is cia kalbejusiu tai ir susidare nuomone, kad ten lyg ir geriausia smile.gif , o tu ten laikeisi? kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 02 07, 13:36)
aciu, reiks pasiskambint ir pasiklausinet, nes is cia kalbejusiu tai ir susidare nuomone, kad ten lyg ir geriausia smile.gif , o tu ten laikeisi? kaip sekesi?

Taip, aš ten mokiausi. Teoriją lankiau, kada galėjau (nėra ten dėstoma susodinus visą klasę), nes man darbas pamaininis, tai irgi kartais tik kas antrą savaitę nueidavau. Mokykla esu patenkinta: ir teoriją, ir praktiką išsilaikiau iš pirmo karto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2008 02 08, 15:28)
Taip, aš ten mokiausi. Teoriją lankiau, kada galėjau (nėra ten dėstoma susodinus visą klasę), nes man darbas pamaininis, tai irgi kartais tik kas antrą savaitę nueidavau. Mokykla esu patenkinta: ir teoriją, ir praktiką išsilaikiau iš pirmo karto  ax.gif

oi tai ir man tada reiks ten apsilankyt, tikiuos ir man pavyks, tik kaip prisiverst????kai nenori, tai atidelioji iki kol imanoma, bet yra toks zodis reikia...
Atsakyti
As dabar lankau kursus Strizak mokykloje, tai tikrai ten toks biski laisvas lankomumas.. kada gali, tada eini. tik as biski pergyvenu, kiek esu kalbejus su draugais kurie lanke kursus kitose mokyklose, tai jie man sake jog jiems pirma savaite destytojas aiskindavo teorija, o mums ten nieko neaiskina.. bijau kad kazko nedaskaitysiu pati, kad nepavyks visko ismokti.. unsure.gif nes ten gaunasi beveik savarankiskas mokymasis..
Atsakyti
QUOTE(viktorijute @ 2008 02 12, 13:50)
bijau kad kazko nedaskaitysiu pati, kad nepavyks visko ismokti..  unsure.gif  nes ten gaunasi beveik savarankiskas mokymasis..

Man tai to pakako. Dar pasisprendinėjau savarankiškai namie testukus KET'o, tai tikrai tvirtai jaučiausi eidama į egzą. Čia kaip kam, man tas klausymasis kažkieno kalbėjimo nelabai daug naudos duoda.. Tai šitas mokymosi būdas (kad pasiskaitau namie ir atėjusi testus sprendžiu) man naudingesnis ax.gif
Atsakyti