Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

gal kuri matet kurnors klaipedoj pirtk to Dzintars aliejuko? unsure.gif as niekur nerandu, nei maximose, nei droguose, o gal ieskot nemoku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2008 01 06, 17:19)
gal kuri matet kurnors klaipedoj pirtk to Dzintars aliejuko?  unsure.gif  as niekur nerandu, nei maximose, nei droguose, o gal ieskot nemoku  blink.gif

apatinese lentynose tikrai yra ir droge ir maximoj ax.gif
Atsakyti
Negaliu nepareklamuoti Harologi plauku prieziuros priemoniu.Man jos laaaaabai padejo tuomet,kai maniau jog visi plaukai nuslinks doh.gif .Spec serumu tryniau saknis ir tos pacios firmos sampuna naudojau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2008 01 07, 08:43)
Negaliu nepareklamuoti Harologi plauku prieziuros priemoniu.Man jos laaaaabai padejo tuomet,kai maniau jog visi plaukai nuslinks doh.gif .Spec serumu tryniau saknis ir tos pacios firmos sampuna naudojau. thumbup.gif

man tos firmos sampunas ir labai patiko, sunaudojau ji ir nusipirkau kita bet zinau kad kaip tik busiu centre vel keliausiu kita pirkti, nes tikrai ji superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 07, 09:27)
man tos firmos sampunas ir labai patiko, sunaudojau ji ir nusipirkau kita bet zinau kad kaip tik busiu centre vel keliausiu kita pirkti, nes tikrai ji superinis  thumbup.gif

O kas prekiauja šiomis priemonėmis? g.gif
Atsakyti
O man nuo plauku slinkimo labai padejo alijosius.Pries plaunant galva as itrinu plauku saknis alijosiaus sultimis ir palaikau koki 0,5 val. , o isplovus itrinu galva STIPRINAMUOJU zoleliu antpilu is RECEPTY BABUSKI AGAFII, nebrangus, yra pirkti droge.Dar labai fainas jis ir todel, kad jo nereikia nuplauti mirksiukas.gif Pabandykit, nebrangu ir tikrai padeda
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 01 07, 11:57)
O kas prekiauja šiomis priemonėmis?  g.gif

pasiziurek cia gal rasi sau artima adresa, bet siaip atstovybe ju yra kaune ir ten daugiausia info duoda smile.gif
Atsakyti
[quote=nestoske,2008 01 07, 14:27]
O man nuo plauku slinkimo labai padejo alijosius.Pries plaunant galva as itrinu plauku saknis alijosiaus sultimis ir palaikau koki 0,5 val. , o isplovus itrinu galva STIPRINAMUOJU zoleliu antpilu is RECEPTY BABUSKI AGAFII, nebrangus, yra pirkti droge.Dar labai fainas jis ir todel, kad jo nereikia nuplauti mirksiukas.gif Pabandykit, nebrangu ir tikrai padeda
[/quote]

[quote...]
kauke darau taip: 1 svoguno sultys, 1 kiausinio trynys, 1 saukstelis tikro! medaus ir 2 sauksteliai simondsiju aliejuko, viska ismaisau ir laikau kauke pora valandu, galima ir ilgiau. tikrai padejo ir plaukai atsigavo
[/quote]

O kaip va tokias tekančias kaukes darytis? Juk viskas bėga? Aš vos vos ištvėriau 15 minučių su svogūnų lūkštų kauke, nes varva labai, nesvarbu, kad užsidedi kepurėlę. Tai kelių valandų tikrai neištverčiau doh.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 08 sausio 2008 - 13:40
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 07, 17:56)
pasiziurek cia gal rasi sau artima adresa, bet siaip atstovybe ju yra kaune ir ten daugiausia info duoda smile.gif

Ooo, ačiū labai.. smile.gif O ten šampūną parenka kažkaip? Ar duoda bele nuo slinkimo ir tiek? g.gif Kokios kainos..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 01 09, 13:53)
Ooo, ačiū labai.. smile.gif O ten šampūną parenka kažkaip? Ar duoda bele nuo slinkimo ir tiek? g.gif Kokios kainos..?  ax.gif

na bent jau kaune, tai paima tavo plauka ir dead ant satklyciu ir ziuri kokio jis triprumo na ir klausineja kokios problemos ir visa kita ir duoda tu pagal tavo nupasakojima sampuna, siaip drauge naudoja dar kauke tai giria jas , bet tik ad ten su jom reikai miegoti ir visa kita, bet sampunai tai tikrai ma labai patiko.
Vyrui buvau nuo pleiskanu nupirkus sampuna tai sunaudoju dabar kita nupirkau, tai ispeike, teks vel ana pirkti, nes vyras ir tas skirtuma mato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 09, 15:28)
na bent jau kaune, tai paima tavo plauka ir dead ant satklyciu ir ziuri kokio jis triprumo na ir klausineja kokios problemos ir visa kita ir duoda tu pagal tavo nupasakojima sampuna, siaip drauge naudoja dar kauke tai giria jas , bet tik ad ten su jom reikai miegoti ir visa kita, bet sampunai tai tikrai ma labai patiko.
Vyrui buvau nuo pleiskanu nupirkus sampuna tai sunaudoju dabar kita nupirkau, tai ispeike, teks vel ana pirkti, nes vyras ir tas skirtuma mato  lotuliukas.gif

O Kaune tai kurioj vietoj? smile.gif Nes mačiau ten ir kirpykla yra, tai joj greičiausiai niekas nieko netirs ten.. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 01 09, 17:03)
O Kaune tai kurioj vietoj? smile.gif Nes mačiau ten ir kirpykla yra, tai joj greičiausiai niekas nieko netirs ten..  g.gif  ax.gif

taj butent toj kirpyklelei viskas ir yra smile.gif
Atsakyti