Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Cristale @ 2008 02 28, 23:56)
pavadinimo neatsimenu, pas pardaveja eurokoj parasyk ampoliu su placenta, jos buna prie kasu pas pardavejas. kaina 1,99lt  nu tikrai geras dalykas , o profilaktiskai tai isvis thumbup.gif . As gal irgi buciau gerus vitaminus, nu bet kad ir kaip besistengciau vistiek po kokios savaites pamirstu juos gert biggrin.gif

Aha, žinau, ką tai reiškia blush2.gif Aš tą pačią dieną pamirščiau doh.gif ax.gif O 1,99 viena ampulė, ar kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(helvetica @ 2008 02 28, 22:57)
Aha, žinau, ką tai reiškia blush2.gif Aš tą pačią dieną pamirščiau doh.gif  ax.gif O 1,99 viena ampulė, ar kaip? rolleyes.gif

taip viena ampule 1.99lt
Atsakyti
aaa...dabar ir as prisimenu apie kurias kapsules cia jus..ne karta esu eurokos prie kasininkiu macius, bet as vis itariai jas nuzvelgdavau, nes kaina maza ir gamintojas neaiskus blush2.gif kai grisiu i lt, butinai bandysiu...kartais kuo pigesne priemone, tuo geriau veikia.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paika @ 2008 02 29, 00:21)
aaa...dabar ir as prisimenu apie kurias kapsules cia jus..ne karta esu eurokos prie kasininkiu macius, bet as vis itariai jas nuzvelgdavau, nes kaina maza ir gamintojas neaiskus  blush2.gif  kai grisiu i lt, butinai bandysiu...kartais kuo pigesne priemone, tuo geriau veikia.. thumbup.gif

cia tai teisybe, kadangi mano plaukai sviesinti ir sunkiai sukuojasi, tai esu atradus labai gera balzama, nuo kurio plaukai svelnus ir lengvai sukuojasi, o kaina juokinga, mokejau nepilnai 4 lt uz 500ml. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2008 02 29, 11:02)
cia tai teisybe, kadangi mano plaukai sviesinti ir sunkiai sukuojasi, tai esu atradus labai gera balzama, nuo kurio plaukai svelnus ir lengvai sukuojasi, o kaina juokinga, mokejau nepilnai 4 lt uz 500ml. biggrin.gif

o kas per balzamas, ir kur pirkot? mano irgi sviesinti, ir dar garbanoti, tai labai aktualu , kad butu svelnus ir lengvai sukuotusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(helvetica @ 2008 02 28, 22:57)
Aha, žinau, ką tai reiškia blush2.gif Aš tą pačią dieną pamirščiau doh.gif  ax.gif O 1,99 viena ampulė, ar kaip? rolleyes.gif

o gal sudeti jos zinai?
Atsakyti
Norėjau paklausti, o ar maitinančiai mamytei galima gerti vitaminus skirtus tik plaukams, nagams? kaži ar vaikiukui jie neturės kokios įtakos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2008 02 29, 01:10)
taip viena ampule 1.99lt

Dėkui smile.gif reikės išbandyti ax.gif Tikiuosi padės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 02 29, 13:45)
Norėjau paklausti, o ar maitinančiai mamytei galima gerti vitaminus skirtus tik plaukams, nagams? kaži ar vaikiukui jie neturės kokios įtakos? g.gif

Ne visus ,turėtų rašyt inf.lapely ar galima gerti maitinančioms ,aš kai maitinau ,tai galėjau gerti tik nėščiosioms skirtus Vit ,nes nuo kitokių bėrė šiek tiek mažiukui barzdytę ax.gif
Man gydytoja buvo rekomendavus norvegiškus multivitaminus moterims ,sakė labai geri ,bet taip ir neįsigijau doh.gif Tokia balta dėžutė su žaliom raidėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2008 02 29, 10:02)

gal tokia ilga bonkutė, o balzamas geltonas. kaina 3,69. Po kol kas nerandu geresnio, jau kokią 6 bonką naudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 02 29, 20:14)
gal tokia ilga bonkutė, o balzamas geltonas. kaina 3,69. Po kol kas nerandu geresnio, jau kokią 6 bonką naudoju  biggrin.gif

tikrai sitas biggrin.gif as irgi geresnio nerandu, nors ko tik nebandziau rolleyes.gif o pirkau eurokoj vadinasi GAJA man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2008 02 29, 21:00)
tikrai sitas biggrin.gif as irgi geresnio nerandu, nors ko tik nebandziau rolleyes.gif o pirkau eurokoj vadinasi GAJA man atrodo.

Kaip tik norejau siandien sita nusipirkti, tai masciau masciau ar kauke, ar geriau balzama pirkti biggrin.gif bet taip ir nenusipirkau unsure.gif doh.gif
Atsakyti