Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(aquilatel @ 2008 05 24, 13:51)
As irgi siandien nusipirkau tonika. Grizusi namo is karto ir isitriniau galvos oda. Lauksim rezultatu. Maciau ir as plantur sampuna pirkti. Kai dabartini baigsiu, reikes nusipirkti. Taip noriu, kad padetu, nes jau plauku per puse sumazejo...

Ar gali plaukai slinkti del to, kad organizmas po gimdymo atsistatineja? Nes anksciau tikrai tokiu problemu neturejau, o pries menesi prasidejo visas idomumas... verysad.gif

aisku kad gali jug nestumo metu pakinta harmonai,o ir priemones naudojant nesitikek stebuklo po keliu dienu,tam reikia laiko,menesio ,na gal ir keliu savaiciu,sekmes 4u.gif
Atsakyti
o noreciau stebuklo po keliu dienu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
as jau 3 metai kaip turiu problemu su plauku slinkimu. Tai gydytojas man patare nusipirkti alpicort lasijona. Tepiau gal menesi ir galiu pasakyti, kad rezultataas tikrai yra, plaukai beveik nustojo slinkti ir tikrai daug ataugo plaukuciu.
Atsakyti
Priemoniu, kurios padeda, atrodo nemazai yra. Vienos nepades, bandysim kitas. Gal blogiau nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sagule @ 2008 05 24, 20:47)
as jau 3 metai kaip turiu problemu su plauku slinkimu. Tai gydytojas man patare nusipirkti alpicort lasijona. Tepiau gal menesi ir galiu pasakyti, kad rezultataas tikrai yra, plaukai beveik nustojo slinkti ir tikrai daug ataugo plaukuciu.

o kur jo galima gauti ir kokia kaina butu ? g.gif
man plaukai slenka tragiskai, o dar diplomini rasau tai isvis kuokstais eina nuo nervu tikriausiai mega_shok.gif dabar jau dvi savaites naudoju dzintaras balzama ir aliejuka, bet gal vertetu dar ka nors nusipirkti, net nebezinau ka daryti, tuoj plika liksiu cray.gif
geriu ir vitaminus visokius, bet naudos nlb matau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 05 24, 22:35)
o kur jo galima gauti ir kokia kaina butu ?  g.gif
man plaukai slenka tragiskai, o dar diplomini rasau tai isvis kuokstais eina nuo nervu tikriausiai  mega_shok.gif  dabar jau dvi savaites naudoju dzintaras balzama ir aliejuka, bet gal vertetu dar ka nors nusipirkti, net nebezinau ka daryti, tuoj plika liksiu  cray.gif
geriu ir vitaminus visokius, bet naudos nlb matau  verysad.gif

Pavartok tuos Dzintars produktus ilgesni laika....nes dvieju savaiciu tikrai neuztenka, kad pamatytum poveiki unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 25 gegužės 2008 - 08:27
Sveikutes,

pasiskaiciau cia, patarimu ivairiausiu, kiekvienai skirtingi dalykai tinka net nezinau nuo ko pradet. man plaukai pradejo slinkti mazdaug menuo po gimdymo, kai baigesi leliuko maitinimas. is pradziu truputi, o dabar tai siutina kai plauku pilna visur, net ant mazes, nespeju rinkt verysad.gif Niekada su tuo problemu neturejau nes plauku tikrai daug budavo, kaip meskinui, reikedavo plonont kad nebuciau kaip su kepure, o dabar jau jauciasi, kad sumazejo ryskiai. vat ruosiuosii parduotuve ir svarstau ka geriau sampuna, koki losjona ar dar ka pabandyt g.gif nuo svoguno gal kaip nors susilaikysiu kol kas, nemegstu as ju, o jei dar ir po to cipsais kvepeciau tai jau ne kas butu.
Atsakyti
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 05 24, 22:35)
o kur jo galima gauti ir kokia kaina butu ?  g.gif
man plaukai slenka tragiskai, o dar diplomini rasau tai isvis kuokstais eina nuo nervu tikriausiai  mega_shok.gif  dabar jau dvi savaites naudoju dzintaras balzama ir aliejuka, bet gal vertetu dar ka nors nusipirkti, net nebezinau ka daryti, tuoj plika liksiu  cray.gif
geriu ir vitaminus visokius, bet naudos nlb matau  verysad.gif

ju yra visose vaistinese, kaina apie 20lt.
Atsakyti
QUOTE(sagule @ 2008 05 25, 11:32)
ju yra visose vaistinese, kaina apie 20lt.

Nu as kaina apie 48 Lt radau blink.gif
nuoroda
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2008 05 25, 19:21)
Nu as kaina apie 48 Lt radau blink.gif
nuoroda

atleiskit sumaisiau su alpecin sampunu, nes ir ta ir ta pirkau tuo pacoiu metu. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 05 24, 11:16)
sveikos, yra  plantur sampunas ir tonikas , abu nusipirkau smile.gif

Vakar ir as nusipirkau sampuna ir tonioka planur39,Kauno akropolio eurovaistinej uz abu sumokejau 31lt,vyksta akcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 05 25, 21:44)
Vakar ir as nusipirkau sampuna ir tonioka planur39,Kauno akropolio eurovaistinej uz abu sumokejau 31lt,vyksta akcija  smile.gif

nu va, o as uz kiekviena sumokejau po 31lt.cia vilniuje pirkau, na ir nesiseka schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(999999999 @ 2008 05 25, 21:49)
nu va, o as uz kiekviena sumokejau po 31lt.cia vilniuje pirkau, na ir nesiseka schmoll.gif

o kiek laiko ta akcija tesis ir cia kokiose vaistinese?
Atsakyti