armani code
My Webpage
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 31, 06:49)
cia sako, kad net normaliose pardese gali but apie 10 proc padielkiu, taip?

Aciu Isabelle, jei uzmatysi kur The one, ikelk. Nerandu. Bet aplamai tai daug idomaus.
QUOTE(tinux @ 2008 08 31, 10:46)
Aciu Isabelle, jei uzmatysi kur The one, ikelk. Nerandu. Bet aplamai tai daug idomaus.
o tau itarimas su "the one"....? galiu savo "the one" ideti nuotraukas is visu kampu nufotkinus jei nori........pirkau savo kai neperseniausiai jie atsirado..... is macys.... tai neturetu buti padielka (i pirma siunta padielku dar nepuolia buvo jauciu...dar nespeja prigaminti buvo....

QUOTE(Isabelle @ 2008 09 01, 08:32)
o tau itarimas su "the one"....? galiu savo "the one" ideti nuotraukas is visu kampu nufotkinus jei nori........pirkau savo kai neperseniausiai jie atsirado..... is macys.... tai neturetu buti padielka (i pirma siunta padielku dar nepuolia buvo jauciu...dar nespeja prigaminti buvo....
)

Buciau dekinga. Anksciau rasiau, kad turim du buteliukus su skirtumais.Vakar plepedamos radom dar viena turincia. Kuria diena bandysim visus palyginti.
Siaip puslapiuose ziurinejau buteliuku foto. Tai man keista , kad tas dugno isgaubimas nevienodas.Jei ziurim is priekio , tai desinysis krastas nuzemeja, o jei is galo -irgi matosi , kad zemeja i nugarine dali. Dar pats stiklas . Nemoku pasakyti net.Panasiai , kaip butu islietas ir neleista pilnai isdziuti.Vietomis toks pasiraukslejes pavirsius, dar oro burbuliukas sedi stikle. .Manau rimta kompanija toki mestu lauk.Na broko visiems buna, bet turetu vartotojo nepasiekti. Ant dangtelio irgi tokia rauksle, pavirsius irgi toks pasiglamzes.Nors gal ir klystu. Tas treciasis pirktas is kazkokios kaunietes moters, kuri uzeidavo i istaiga . Daug pirko tos istaigos moterys is jos prekiu, esu ir as pirkus veido ir kuno prieziurai.Dukra turi Madmuazele, tai apziurejau pagal foto .Su tais viskas gerai.
Garantavo, kad tikrai viskas originalu ir prekes imanti is kazko Klaipedoje.Atseit, kazkas i uosta atveza.
Dabar tiesiog smalsu pasidare.Kai susitilksim , visus tris papurksim ant triju skirtingu medziagu.Lyginsim pati kvapa.
Jei nesunku ikelk,aciu.
Tokiais pardavėjais aš nepasitikėčiau
Gal ir teisybę jie sako, bet aš tiesiog iš principo iš tokių žmonių neperku.

QUOTE(Evah @ 2008 09 01, 10:39)
Tokiais pardavėjais aš nepasitikėčiau
Gal ir teisybę jie sako, bet aš tiesiog iš principo iš tokių žmonių neperku.

Man neturi itakos is ko pirkti.Tegu zmogus uzsidirba.Tai ir nelengva pakankamai-vaikscioti pas nepazistamus zmones, siulyti, tuo labiau, kai niekur ju nepageidauja. Kadangi daug slamsto siulo. Bet ta moteri mes zinojom ne metus.Niekad nera musu apgavusi. O ir to buteliuko as dar nemaciau.Is jos pirkto.Gal ten irgi viskas gerai. Aiskiau bus , kai visus tris sustatysim vienoj vietoj.
tinux imesiu nuotraukas vakare...pas jus bus naktis......visais sonais nufotkinsiu.....kamsteli irgi....
QUOTE(tinux @ 2008 09 01, 10:56)
Man neturi itakos is ko pirkti.Tegu zmogus uzsidirba.Tai ir nelengva pakankamai-vaikscioti pas nepazistamus zmones, siulyti, tuo labiau, kai niekur ju nepageidauja. Kadangi daug slamsto siulo.
O man netgi labai įtakoja, pas ką pirkti. Pas jokias vaikštančias ir "gėrybėmis pigiau" prekiaujančias net minties nėra pirkt. Nesistebiu, kad po to jus visas apima paranoja.

tinux, jeigu pasitiki, tai ir perki
O va aš elementariai nepasitikiu. Tiesa, pagalvojau, kad tu savo įtartinąjį pas ją pirkai. Dabar kiek aiškiau

QUOTE(Africa @ 2008 09 01, 12:26)
O man netgi labai įtakoja, pas ką pirkti. Pas jokias vaikštančias ir "gėrybėmis pigiau" prekiaujančias net minties nėra pirkt. Nesistebiu, kad po to jus visas apima paranoja.
Šiaip net įdomu pasidarė : kas skatina jus pirkti pas tas vaikštančias tetas?
"Gera " kaina? O ar atkreipėte dėmesį, kad jos turi išskirtinai tik pačius "einamiausius", populiariausius kvapus, išskirtinai tik 100 ml., labai retai 50 ml. O jau 30 ml buteliuko pas jas niekada nebūna.
O tie "pigūs" "firminiai" kremai? Ar žinot, kas viduj ten primakaluota? Aš dabar įlindau į Isabelle kailį. 

I Isabelle kaili as daznai ilendu

Skatina- kaina, aisku. .Esu anksciau ir is jos pirkus. Bet nesu itarimo turejusi apie s....Kazkaip mes ja pasitikim.
O tos visos kitos ateinancios tai...As net neziuriu ka jos ten siulo.