Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

tinux.....

nuotraukos dg the one.....tik niekaip neina nufotkinti atiketes ant dugno.....per sveisios raides..... doh.gif

kvepalai
Atsakyti
Labas
Isabelle aciu. Dabar isitikinom, kad bet kur perkant reikia atidziai apziureti.
Maniskiu buteliukas toks kaip tavuju. Pirktas irgi gana seniai, tik kur - bijau tvirtinti. Neprisimenu.
O va tas darbo kaimynes tai tikrai ne toks.Ypac ziurint is galo.Ir mano, ir tavuju stiklo isgaubimas simetriskas, o jos vienam kraste zemeja..Ir is dugno ziurint. Tavuju isgaubta linija, situ - atvirkciai, ilenkta i vidu.Ir dar tas stiklas nelygus. Na, vienu zodziu.
Dabar idomu kaip kvapas laikysis. Is pirmo ispudzio tas pats atrodo, bet mes nesam tokios patyrusios, kad nustatytume.
Aisku, nunesus atgal , neirodysi, kad butent tas buteliukas buvo pas juos. Bet ateity tai zinosim, kad ne tik testeri reikia uostyti, bet ir perkamuju dezute atidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 01 10, 20:56)
Viskas su jais gerai. Kiek esu užsisakinėjusi kvepalų iš internetinių parduotuvių ne ES, kodai nuo buteliuko buvo nugremžti. Pirmą kartą buvau sunerimusi, bet radau internete straipsnį (gaila, nepamenu kur  doh.gif ) apie tai, kad barkodai šalinami gamintojų reikalavimu, todėl, kad prekiaujama ne spec. butikuose ir dar kažkas  g.gif , ir tai yra normalu, kvepalai tikrai originalūs.

TAip pat ir mano buvo. Gavau TM Angel ant zvaigzdes stiklo nugremzta
Atsakyti
O as esu gavuz TM angelus ir nebuvo jokio koduko, nusivyliau, tai buvo falsifikatas, bet pati kalta kai susigundai pirkti uz 100LT 50ml, (kai parduotuvese kainuoja triskart brangiau.) ir tikies jog tau pasiseke gausi originala. Drauge dirba kristianoj tai ir pasake, iki tol net nenumaniau.va. tada zvaigzdela mano namuose tik vonios kambary vieta kaip oro gaiviklis atrado unsure.gif Geda, kai supermamyciu forumas pilnas visokio plauko aferisciu ir padliuziu doh.gif lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam_Šarlote: 08 rugsėjo 2008 - 18:26
QUOTE(tinux @ 2008 09 01, 09:11)
Buciau dekinga. Anksciau rasiau, kad turim du buteliukus su skirtumais.Vakar plepedamos radom dar viena turincia. Kuria diena bandysim visus palyginti.
Siaip puslapiuose ziurinejau buteliuku foto. Tai man keista , kad tas dugno isgaubimas nevienodas.Jei ziurim is priekio , tai desinysis krastas nuzemeja, o jei is galo -irgi matosi , kad zemeja i nugarine dali. Dar pats stiklas . Nemoku pasakyti net.Panasiai , kaip butu islietas ir neleista pilnai isdziuti.Vietomis toks pasiraukslejes pavirsius, dar oro burbuliukas sedi stikle. .Manau rimta kompanija toki mestu lauk.Na broko visiems buna, bet turetu vartotojo nepasiekti. Ant dangtelio irgi tokia rauksle, pavirsius irgi toks pasiglamzes.Nors gal ir klystu. Tas treciasis pirktas is kazkokios kaunietes moters, kuri uzeidavo i istaiga . Daug pirko tos istaigos moterys is jos prekiu, esu ir as pirkus veido ir kuno prieziurai.Dukra turi Madmuazele, tai apziurejau pagal foto .Su tais viskas gerai.
Garantavo, kad tikrai viskas originalu ir prekes imanti is kazko Klaipedoje.Atseit, kazkas i uosta atveza.
Dabar tiesiog smalsu pasidare.Kai susitilksim , visus tris papurksim ant triju skirtingu medziagu.Lyginsim pati kvapa.
Jei nesunku ikelk,aciu.

tinux - - - - turiu ir atuos kvepalus, nusipirkau pries naujus metus is sarmos, zinok buteliukas idealiai atrodo, niekas niekur man neisgaubta, nu visur visur lygu, zodziu net prikibti niekur netureciau, apie danglei irgi galiu ta pati pasakyti labai grazus net ibrezimu nera, zodziu labai krupsciai ir buteliukas ir kamstelis padarytas thumbup.gif
ir ant dugno parasyta eu de parfum
50 ml e1.6 fl.oz
P&G prestige beute
geneva - london ec1a 4dd, uk
made in uk 95502865
dar yra juodi skaiciukai 7079
linkiu tau nenusipirkti padielkos rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, paaiskinkit nesusipratelei: ar tikrai Nina Ricci turi zalia obuoliuka? g.gif

user posted image
Atsakyti
Neturi, jau kitoje temoje tau atsakė. Čia tiesiog labai gražus (pa)dirbinys ir tiek. Galima, turbūt, pasižiūrėti ir fragranticoj, ir Ninos kokiam saite.
Atsakyti

Štai Ninna Ricci išleisti kvepalai pagal OSMOZą:

http://www.osmoz.com...ands/Nina-Ricci

tai pagal Fragrantica:

http://www.fragranti...amp;kategorija=

Jokių žalių obuolių Nina Ricci nėra išleidusi. biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Kaip Seeme taikliai pasakė - tokie kvepalai yra, tik Nina Ricci to nežino. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nauja tema čia 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti