QUOTE(tinux @ 2008 09 01, 09:11)
Buciau dekinga. Anksciau rasiau, kad turim du buteliukus su skirtumais.Vakar plepedamos radom dar viena turincia. Kuria diena bandysim visus palyginti.
Siaip puslapiuose ziurinejau buteliuku foto. Tai man keista , kad tas dugno isgaubimas nevienodas.Jei ziurim is priekio , tai desinysis krastas nuzemeja, o jei is galo -irgi matosi , kad zemeja i nugarine dali. Dar pats stiklas . Nemoku pasakyti net.Panasiai , kaip butu islietas ir neleista pilnai isdziuti.Vietomis toks pasiraukslejes pavirsius, dar oro burbuliukas sedi stikle. .Manau rimta kompanija toki mestu lauk.Na broko visiems buna, bet turetu vartotojo nepasiekti. Ant dangtelio irgi tokia rauksle, pavirsius irgi toks pasiglamzes.Nors gal ir klystu. Tas treciasis pirktas is kazkokios kaunietes moters, kuri uzeidavo i istaiga . Daug pirko tos istaigos moterys is jos prekiu, esu ir as pirkus veido ir kuno prieziurai.Dukra turi Madmuazele, tai apziurejau pagal foto .Su tais viskas gerai.
Garantavo, kad tikrai viskas originalu ir prekes imanti is kazko Klaipedoje.Atseit, kazkas i uosta atveza.
Dabar tiesiog smalsu pasidare.Kai susitilksim , visus tris papurksim ant triju skirtingu medziagu.Lyginsim pati kvapa.
Jei nesunku ikelk,aciu.
tinux - - - - turiu ir atuos kvepalus, nusipirkau pries naujus metus is sarmos, zinok buteliukas idealiai atrodo, niekas niekur man neisgaubta, nu visur visur lygu, zodziu net prikibti niekur netureciau, apie danglei irgi galiu ta pati pasakyti labai grazus net ibrezimu nera, zodziu labai krupsciai ir buteliukas ir kamstelis padarytas
ir ant dugno parasyta eu de parfum
50 ml e1.6 fl.oz
P&G prestige beute
geneva - london ec1a 4dd, uk
made in uk 95502865
dar yra juodi skaiciukai 7079
linkiu tau nenusipirkti padielkos