Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

thumbup.gif
QUOTE(Evah @ 2009 01 19, 23:27)
dragonscale, tada iš tiesų gali ir nesivarginti čia eiti apskritai. Taip, didžioji dalis čia esančiųjų yra "Madmuazelių mylėtojos". Jeigu jos tau jokios informacijos nesuteikia, jeigu pati informacija dalintis nenori, tai ko tau čia būt?
Jeigu žmogus nori, atsirenka jam naudingą informaciją, pats dalinasi savo įspūdžiais. Na ir kas, kad nedidelė dalis įvertins. Be to, tikrai čia sėdi labai daug giliai besidominčių parfumerija. O tu kuom planuoji prisidėti? Pabambėti ir apsimesti protingesnėm už kitas mes čia visos mokam mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(dragonscale @ 2009 01 19, 21:03)
Kas domina - No. 5, 19, 22; Cristalle; Coco; Alure; Alure Sensuelle; kas nors is ekskliuzyvines linijos ir t.t. ir pan.? Skaiciau si foruma - sie kvepalai domina mazaja dali dalyviu, kurias domina - ima, bando, daro isvadas, isigyja ir naudoja, neina per foruma aikciodamos ir deliodamos meilius veidelius. Galiu rasyti - o kas ivertins? Geriau einu su seima pabusiu, pasiruosiu miegui, apsipurksiu Coco arba Coromandel (atsalo kazkaip), paskaitysiu gera knyga, nei ausinus liezuvi "Madmuazeliu" myletojoms. Atsiprasau, gal ir per tiesmukai as cia. 4u.gif

bigsmile.gif kokie ispudziai apie Coromandel? ax.gif Kur pavyko pauostyti ir isigyti? O kiti eksliuzyviniai leidiniai? O kaip del Coco? Kas labiau patinka EDT ar EDP?

P.S. siame forume mazai parfumerija besidominciu smile.gif uztat ir pokalbiu temos tokios "issamios".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 19 sausio 2009 - 23:39
QUOTE(dragonscale @ 2009 01 19, 22:03)
Kas domina - No. 5, 19, 22; Cristalle; Coco; Alure; Alure Sensuelle; kas nors is ekskliuzyvines linijos ir t.t. ir pan.?

Domina, domina. Jei tik turi ką pasakyti, tai labai prašom. Aš ier kadais sukūriau šią temą, tikėdamasi informatyvaus ir turiningo pokalbio (žr. 1-ą psl.) mirksiukas.gif Deja.... daugumai Chanel asocijuojasi tik su Chance ir madmuazele.
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 19, 22:15)
Labai gerai tu čia. Aš nelabai ką turiu pasakyti apie Chanel apskritai, bet jei ir turėčiau, abejoju ar varginčiausi. Būtent dėl tavo paminėtų priežąsčių.
Paskutiniai 15-20 psl šios temos puslapių parodo, kad neverta vargti. Nes naudinga ir įdomi informacija paskęs wubikų jūroje  verysad.gif

Sutinku absoliučiai.

QUOTE(Evah @ 2009 01 19, 22:27)
dragonscale, tada iš tiesų gali ir nesivarginti čia eiti apskritai. Taip, didžioji dalis čia esančiųjų yra "Madmuazelių mylėtojos". Jeigu jos tau jokios informacijos nesuteikia, jeigu pati informacija dalintis nenori, tai ko tau čia būt?
Jeigu žmogus nori, atsirenka jam naudingą informaciją, pats dalinasi savo įspūdžiais. Na ir kas, kad nedidelė dalis įvertins. Be to, tikrai čia sėdi labai daug giliai besidominčių parfumerija. O tu kuom planuoji prisidėti? Pabambėti ir apsimesti protingesnėm už kitas mes čia visos mokam mirksiukas.gif

Evah, nesikarščiuok, o įsigilink į esmę. Apie madmuazeles šansuotas prirašyta daugybę kartų, kvepia nekvepia-laiko nelaiko lygmeny. Aš baigiantis temai, tenorėjau kukliai priminti, kad dar yra ir kitų Chanel kvepalų.... jei aš neklystu. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 01 20, 08:58)
ny.  Aš baigiantis temai, tenorėjau kukliai priminti, kad dar yra ir kitų Chanel kvepalų....  jei aš neklystu.  laugh.gif

Kuklioji tu mūsų thumbup.gif
Atsakyti
paskaičius kai kurių asmenų postus susidarau tokį vaizdą, kad jei esi žmogus kuris neturi galimybės susipažinti su Sycomore, 28 La Pausa, 31 Rue Cambon, Bel Respiro, Bois des Iles, Coromandel ir t.t. esi NIEKAS ir tau ne vieta čia, nes visi popsiniai, išwubinti coco, sensuelle, mademoiselle ir t.t. yra niekas ir man tada reikia slėptis nes iš Lt koją iškeliu kartą ar du į metus ir tai ten kur butikų nėra.
kaip užknisa tokie pasakymai kad nėra net ką kalbėti nes didžioji dauguma vis tiek vien wubikus tik deda, lyg kvepalų subforume iš vis reikštis gali tik tos kurios žino kvepalų istoriją, sudetį ir t.t.

Siutina bet kas iš to.

Pardoykite KUR Lietuvoje galima susipažinti su eksliuzyviniais Chanel kvepalais, kad ir stiklainiuose po 200ml...

Nors ką aš čia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 20, 19:20)
paskaičius kai kurių asmenų postus susidarau tokį vaizdą, kad jei  esi žmogus kuris neturi galimybės susipažinti su Sycomore, 28 La Pausa, 31 Rue Cambon, Bel Respiro, Bois des Iles, Coromandel  ir t.t. esi  NIEKAS ir tau ne vieta čia, nes visi popsiniai, išwubinti  coco, sensuelle, mademoiselle ir t.t. yra niekas ir man tada reikia slėptis nes iš Lt koją iškeliu kartą ar du į metus ir tai ten kur butikų nėra.
kaip užknisa  tokie pasakymai kad nėra net ką kalbėti nes didžioji dauguma vis tiek vien wubikus tik deda, lyg kvepalų  subforume iš vis reikštis gali tik tos kurios žino kvepalų istoriją,  sudetį ir t.t.

Siutina bet kas iš to.

Pardoykite KUR Lietuvoje galima susipažinti su eksliuzyviniais Chanel kvepalais, kad ir stiklainiuose po 200ml...

Nors ką aš čia  irnesakyk.gif

Kai neturiu ka pasakyti, dazniausiai patyliu.

Bet kuriuo atveju kalba ne apie tai, kiek ko esi isuostes, o ta, kad kalba sioje temoje ISVIEN apie Coco Mademoiselle.
Atsakyti
Sorry, Ingakalni, bet mano nuomone (aha - TA nuomone), tu kažkaip labai skausminiesi ir įžvelgi patyčias ten , kur jų nėra.
Patikėk, nu, užknisa wubikai, nu, KĄ sakyt tokioje temoje????
Gerai, prašom, galima šnekėtis apie madmuazeles. Ir ką kas čia pasisakys, išskyrus laiko/nelaiko+wub? Tai visa tai jau pasakyta. Dabar žmonės pakvietė pokalbiui ir apie kitus Chanel kvapus - blogis KUR????

Jei neturi galimybės susipažinti (aš irgi, beje, neturiu), tai ir nešneki apie tai, ko nežinai. Problema gali būt nebent ta, kad šnekėti norisi, pasakyt nėr ką, tada reik eit ieškot priešų ir visokių kitokių engėjų, kad būtų pasisakyta.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 20, 21:20)
paskaičius kai kurių asmenų postus susidarau tokį vaizdą, kad jei  esi žmogus kuris neturi galimybės susipažinti su Sycomore, 28 La Pausa, 31 Rue Cambon, Bel Respiro, Bois des Iles, Coromandel  ir t.t. esi  NIEKAS ir tau ne vieta čia, nes visi popsiniai, išwubinti  coco, sensuelle, mademoiselle ir t.t. yra niekas ir man tada reikia slėptis nes iš Lt koją iškeliu kartą ar du į metus ir tai ten kur butikų nėra.
kaip užknisa  tokie pasakymai kad nėra net ką kalbėti nes didžioji dauguma vis tiek vien wubikus tik deda, lyg kvepalų  subforume iš vis reikštis gali tik tos kurios žino kvepalų istoriją,  sudetį ir t.t.

Siutina bet kas iš to.

Nors ką aš čia  irnesakyk.gif

MAN PATIKO ax.gif ta patį galvoju, bet nebuciau taip aiskiai ir konkreciai parasius cool.gif
Atsakyti
o man tai skamba kaip patempimas per dantį kad visi tik ir kalba apie nuvalkiotus sarmose(douglase) kristese ir t.t. esancius kvepalus.
nesiskausminu bet užknisa ir nesusilaikai, nes tai ne pirma tema kur galiausia atsiranda tokių kurios vis tik pasako, kaip užknisa wub'ai, tikiu kad taip - bet jei žmogus neturi ką pasakyt tik kad tai jo mylimiausi kvepalai nu argi gaila? ok kad ir 50puslapių vien wubai.
man vienodai, jei atvirai tik tiek kad kaip jums užknisa smailais apibūdinamas kvapas taip mane šį kart užkniso požiūris kad "ka čia kalbėti kai niekas nekalba apie nieką tik apie..ir pavardinti galima visus esančius čia,pas mumis" tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 20, 20:40)
bet  jei žmogus neturi ką pasakyt tik kad tai jo  mylimiausi kvepalai nu argi gaila? ok kad ir 50puslapių vien wubai.

Tai, kad, kiek įtariu, temos sūkurimo tikslai ne visai tokie.
O tas žmogus, neturintis ką pasakyti, gal....gal - tiesiog susiranda ką pasakyti, arba pereina visas temas pridėdamas wubų ties audi, ties britų katinais, ties spanieliais, ties bonsai, ties mezginiais, skrapais, dekupažais ir pan, ir pasitikrina, kokia bus tos diskusijos dalyvių reakcija.
Taip, deja, - pasaulis toks netoliarantiškas.....
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti