Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

O ar neatėjo laikas pasidalinti įspūdžiais apie CHANEL parfumeriją? 4u.gif user posted image

Kosmetiką šios firmos mes vertinam, naudojam ir kalbam beveik vien gera, o kaip gi kvepalai?
Aš pati esu šios firmos gerbėja. Nors ne visi kvepalai, kuriuos bandžiau, man patinka, bet, sutikite, tai ne eiliniai kvapai. Turiu Cristalle EdP ir Allure Sensuelle. Cristalle labai solidus, "sniego karalienės" kvapas, citrusinis šipras. Daugeliui sukelia šoką, neigiamas asociacijas. O aš tvirtai žinau, jog pasibaigus pirksiu ir antrą buteliuką.
Allure Sensuelle man prabangus, vakarinis kvapas, nors naudoju ir dieną. Aštrūs pipiriukai ir saldi ambra su pačiuliais...
Patinka klasikiniai Coco, ne Mademoiselle. Chance su visomis jo atmainomis jau man "popsiniai", t.y. skirti plačiai auditorijai ( gamintojo siekis viesiems įtikti...). Dar svajoju apie Chanel 19 - kažkuo artimi Cristalle.
Nadaug mūsų Lietuvėlėje yra Chanel parfumerijos. Taigi, pasirinkimas skurdokas. verysad.gif
Gal kada bus pas mus "Chanel butique" ne tik su rūbais ir aksesuarais, o ir ekskliuzyvine parfumerija?...Juk nebūtinai pirkti, bet išuostyti labai norisi. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 04 spalio 2007 - 09:40
Tikiu, kada ateity tikrai bus ax.gif 4u.gif Manau grazu butu idet kokia tai foto, pvz...
user posted image
ir pati COCO CHANEL
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 04 spalio 2007 - 09:40
QUOTE(Africa @ 2007 10 04, 10:29)
Nors ne visi kvepalai, kuriuos bandžiau, man patinka, bet, sutikite, tai ne eiliniai kvapai.

Allure Sensuelle man prabangus,  vakarinis kvapas, nors naudoju ir dieną. Aštrūs pipiriukai ir saldi ambra su pačiuliais...

Patinka klasikiniai Coco, ne Mademoiselle. Chance su visomis jo atmainomis jau man "popsiniai", t.y. skirti plačiai auditorijai ( gamintojo siekis viesiems įtikti...).

drinks_cheers.gif tai tikrai ne eiliniai kvepalai... noreciau su Chanel labiau draugauti, bet kazkaip nesiseka man su jais unsure.gif verysad.gif

siuo metu mane lb domina Allure Sensuelle.vieninteliai, kurie tikrai mane kabina ir kuriu noreciau rolleyes.gif
bet vat ir mastau, ar jie dienai neatrodytu pernelyg sunkoki unsure.gif man jie tokiai vakariniai rolleyes.gif lb viliojantys pipiriukai wub.gif ir tas rytietiskas saldumas wub.gif

esu turejus ir Chance rolleyes.gif tai man jie schmoll.gif o blogiausias variantas, mano manymu, paskutinieji tie zali eau fraiche be rods vadinasi doh.gif (te neisizeidzia gerbejos blush2.gif )

Atsakyti
Ka galiu gero pasakyt apie Chanel? Tai, kad musu forume Chanel N.5 patenka i labiausiai nekenciamu kvepalu topo virsune? cool.gif O kiek is musu bandeme Cristalle , Coco, Chanel N.19? O Allure Edt ir EdP?
Kiek skaiciau, tai kalbama tik apie Coco Mademoiselle, Chance ir viskas!!!! Na dar apie Allure Sensuelle, bet ir tai del to, kad jie palyginus naujove.
Chanel klasika pas mus nepopuliari, kvapai pretenzingi, sunkus. Mums paduokit lengvu gelyciu su vaisiais ir uogomis. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Šauni ir tikrai reikalinga tema, ačiū Africa. mirksiukas.gif Telepatija. cool.gif
QUOTE(Aromamania @ 2007 10 04, 11:09)
Ka galiu gero pasakyt apie Chanel?  Tai, kad musu forume Chanel N.5 patenka i labiausiai nekenciamu kvepalu topo virsune? cool.gif O kiek is musu bandeme  Cristalle , Coco, Chanel N.19? O Allure Edt ir EdP?
Kiek skaiciau, tai kalbama tik apie Coco Mademoiselle, Chance  ir viskas!!!! Na dar apie Allure Sensuelle, bet ir tai del to, kad jie palyginus naujove.
Chanel klasika pas mus nepopuliari, kvapai pretenzingi, sunkus. Mums paduokit lengvu gelyciu su vaisiais  ir uogomis.  4u.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Man dar labai gaila, kad LT nėra Chanel Nr.22, Chanel Gardenia, Bois des Iles, Cuir de Russie, Une Fleur de Chanel ir kt., norisi pabandyt ir juos. ax.gif O vien jau tas faktas, kad Chanel kvapai pagal koncentraciją skiriasi man labai įdomus.
Atsakyti
QUOTE(Aromamania @ 2007 10 04, 11:09)
Ka galiu gero pasakyt apie Chanel?  Tai, kad musu forume Chanel N.5 patenka i labiausiai nekenciamu kvepalu topo virsune? cool.gif O kiek is musu bandeme  Cristalle , Coco, Chanel N.19? O Allure Edt ir EdP?
Kiek skaiciau, tai kalbama tik apie Coco Mademoiselle, Chance  ir viskas!!!! Na dar apie Allure Sensuelle, bet ir tai del to, kad jie palyginus naujove.
Chanel klasika pas mus nepopuliari, kvapai pretenzingi, sunkus. Mums paduokit lengvu gelyciu su vaisiais  ir uogomis.  4u.gif

Ačiū, Aroamamnia, mano dvasios dvyne... wub.gif Tik tu moki taip sarkastiškai, bet nepiktai su juodojo jumoro gaidele pašiepti populiariuosius "naujosios eros " kvapus .

Dolce Vita 4u.gif tikrai, kas jau kas, o Chanel sugeba pagaminti skirtingus įvairių koncentracijų kvapus kaip niekas kitas... Pamenu, kai prieš kelis metus rinkausi Cristalle, tai konsultantė rimtu veidu mane tikino, kad Edt ir Edp visiškai vienodi, tik laikosi skirtingai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 04, 11:47)
Dolce Vita 4u.gif tikrai, kas jau kas, o Chanel sugeba pagaminti skirtingus įvairių koncentracijų kvapus kaip niekas kitas... Pamenu, kai prieš kelis metus rinkausi Cristalle, tai konsultantė rimtu veidu mane tikino, kad Edt ir Edp visiškai vienodi, tik laikosi skirtingai. doh.gif

Taip, ir su jom nepasiginčysi. schmoll.gif Jos viską žino geriausiai. biggrin.gif O kurį variantą Cristalle pati mėgsti labiau? 4u.gif

Atsakyti
Sveikos....Chanel.... na jusu jau truputi apkalbeti kvepaliuksciai pamineti kaip masines gamybos chancel chance....m man jie superiniai... gal juokingia jums pasirodys, bet mane jie veikia kaip afrodiziakas......
Chanel coco mademoiselle .... jie skaniai kvepia, noreciau ju... bet tikrai ,manau, kad jiems truksta savitumo ir veido.... jie tustoki.....
Chanel no 5 .... tureciau ju likucio sulaukti netrukus, tada ir komentuosiu
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 04, 12:02)
Taip, ir su jom nepasiginčysi. schmoll.gif Jos viską žino geriausiai. biggrin.gif O kurį variantą Cristalle pati mėgsti labiau? 4u.gif

Turiu parfumuotą vandenį. Jis man toks truputį saldesnis už tualetinį. Tiesą sakant, norėčiau turėti abejus, bet visko gi nenusipirksi..umn.gif .
Beje, Cristalle Edt pasirodė 1974m. jų autorius Henry Robert , o Cristalle EdP - 1993m., nosis - Jacques Polges.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 04 spalio 2007 - 12:44
QUOTE(Africa @ 2007 10 04, 13:41)
Turiu parfumuotą vandenį. Jis man toks truputį saldesnis už tualetinį. Beje, Cristalle Edt pasirodė 1974m. jų autorius Henry Robert , o Cristalle EdP - 1993m.,  nosis -  Jacques Polges.

Aš irgi atkreipiau dėmesį, tualetinis toks lyg šaltenis, griežtesnis. ax.gif Šiaip labai įdomios man tos žalumos natos Cristalle kvapaluose, jos man šiek tiek primena Cartier Must pirmasias natas, bet tik pirmasias, jos po to išsigaruoja ir Must pasikeičia. Toks lyg sultingos žolės, augalų lapų sulčių aromatas. rolleyes.gif
O Jacques Polges tai išvis daugelio Chanel kvepalų autorius. rolleyes.gif Užtai ir stilius savitas jaučiasi. Kaip kad Guerlain turi savo "gerlinadą", taip ir Chanel kažką tokio, kad juos vienija. smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Tikrai, tiek Gerlenas, tiek Chanel turi savo "gerlinadą ir šanelnadą" , tai ypač jaučiasi klasikinėse versijose. Naujuose leidiniuose aš jau nebeužuodžiu to. blush2.gif
Atsakyti
As labiausia noreciau nusipirkti (greitu laiku taip ir padarysiu) COCO Madmoisele, man tas kvapas tiesiog nuostabus, toks tyras ir nekaltas...
Kitiems kvapams jauciuosi dar nesubrendusi kazkaip.
O del chance tai man kazkaip nelabai jis patinka, kvepinciausi jei padovanotu, bet pati nepirkciau...
Atsakyti